lasten talvi himoksella

Lasten talvi Himoksella

Lasten talvi Himoksella

Koko perhe viihtyy siellä missä lapsilla on mukavaa. Useimmat perheet varmaan allekirjoittavat tämän? Vaikeinta on löytää yhteistä tekemistä, jos perheeseen kuuluu sekä teini-ikäisiä että pienempiä lapsia. Usein ratkaisu on hiihtokeskus tai lomakohde, jossa on palveluja monen ikäiselle ja monipuolisesti, läpi vuoden.

Onnistunein loma-ohjelma on usein se, kun lapsi saa tehdä jotain vanhempiensa kanssa. Makkaranpaisto nuotion ääressä, soutuveneretket tai hassuttelut isän kanssa pulkkamäessä tuovat näitä ikuisia muistoja niin lapsille kuin vanhemmille.

Himos ilmakuva

Elämyksellinen mökkiloma

Mökin vuokraus on perhettä vahvasti yhteen liittävä asia, kun mökkilomalla ollaan tiiviisti yhdessä, paistetaan lätyt ja saunotaan yhdessä. Se on useille lapsille jo valtaisa elämys ja perheen teininkin voi saada matkaan, jos mökissä on vielä lisäksi poreallas.

Mökkilomaan kuuluu tietysti myös yhteiset talviaktiviteetit. Perheen kesken voi lähteä vaikka pulkkamäkeen HimosLumilaan. Nälän tullessa evästauko on helppo pitää pulkkamäen juurella olevalla kodalla. Aikuisten kanssa lapset voivat yhdessä harjoitella nuotion sytyttämistä. Kun maha on saatu täyteen ja sormet ja varpaat lämpimiksi voidaankin suunnata hurjapäiden kanssa Himos Centerille kokeilemaan lasten moottorikelkalla ajoa. Lasten moottorikelkkavuokraus on mahdollista aina vuokraamon ollessa auki ja aikuisen läsnäollessa.

lasten talvi himoksella

HimosLomien viikko-ohjelmassa on myös vaihtoehtona osallistua Moottorikelkkakouluun muiden lasten kanssa ja koulun lopuksi kun ajokortti on suoritettu kippistetäään uusien kelkkakuskien kanssa lämpimällä mehulla.

Muita koko perheelle sopivia aktiviteetteja Himoksella ovat esimerkiksi retkiluistelu, hiihtäminen, patikointi tai lumikenkäily, mönkijä- tai moottorikelkkavuokraus sekä pilkkiminen. Lue lisää aktiviteeteista talven viikko-ohjelmasta!

Himoksella Himos Center on varautunut myös tekemiseen sisätiloissa, jos sää on huono. Lainaamalla Centerin kirjastosta kirjoja tai erilaisia lautapelejä, viihtyy koko perhe varmasti mökissä, vaikka pihalla olisi paukkupakkanen tai muuten vähän kurja keli.

Lasten moottorikelkka Himos

Onko peikkoja näkynyt?

Talvella Himoksella on mahdollista myös nähdä peikkoja. Peikkometsään mennään yleensä omien vanhempien ja ohjaajan kanssa. Peikkometsässä tapaa aina varmasti muutaman peikon, joita voi halata ja ihmetellä. Peikot auttavat ohjaajien kanssa käymään läpi peikkometsän seikkailuradan. Ja onhan siinä jokaiselle elämystä istua lopuksi nuotiolla peikkojen kanssa ja paistella tikkupullaa tai makkaraa.

Himoksella Hiski, Himmi ja Torvinokka -peikot ovat yleensä paikalla. Joskus on myös heidän sisaruksiaan ja sukulaisiaan enemmänkin. Yöksi peikkometsän portti laitetaan kiinni, joten ei tarvitse jännittää, että peikot tulisivat yöllä mökkiin kolkuttelemaan.

Peikkometsä Himos

Hirvikartanolla pussataan hirviä

Hirvikartano on vain 10 km päässä Himoksesta! Seitsemän euron sisäänpääsymaksulla pääsee taputtelemaan, pussaamaan tai syöttämään hirviä, poroja sekä metsäpeuroja eli suloisia bambeja. Hirvikartanolla voi myös ruokailla, jolloin sisäänpääsy sisältyy ruokailun hintaan. Hirvikartano on iso maalaispihapiiri, jonne on mukava tehdä muutaman tunnin retki. Ja saat takuulla ikimuistoisia lomakuvia tästä retkestä!

lasten talvi himoksella

lasten talvi himoksella

Kaipaatko lisää vinkkejä lomailuun lasten kanssa Himoksella?

Ota yhteyttä niin suunnitellaan teille lapsenmielinen loma!

Himos keskusvaraamo
puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi