Hetkessä Himos liiku

Hyvää oloa ja iloa Himokselta!

Mitä hyvinvointi tarkoittaa sinulle?  

Nappaatko lenkkitossut jalkaan ja lähdet kävelylle luonnonhelmaan, tai harjoitteletko uusia joogaliikkeitä? Vai rentoudutko parhaiten käpertymällä sohvan nurkkaan ja laittamalla lempisarjan pyörimään? Lepääkö mielesi sittenkin sykkeen nostattavan urheilun parissa, esimerkiksi nyrkkeillen tai vauhdin huumassa maastossa pyöräillen? Mikä ikinä onkaan itsellesi paras vaihtoehto saada mieli ja keho voimaan paremmin, Himoksen ympäristö luo täydelliset puitteet hyvinvointimatkalle.  

Hetkessä Himos

Välillä on tarpeellista jättää arjen kiireet hetkeksi, ja irtiotto reissun merkeissä tekee aina hyvää. Himoksella toteutat juuri teidänlaisen hyvinvointimatkan rentouttavine suunnitelmineen. Perheen ja ystäväporukan kanssa rentoudutte varmasti mökkeillen Himoksella. HimosLomien mökkivalikoimassa on paljon erilaisia vaihtoehtoja aina perusmökeistä luksustasoisiin huviloihin. Mökeistä on myös mahdollisuus valita ulkoporealtaallisia vaihtoehtoja. Näin pääsette nauttimaan saunomisesta ja poreilusta ilman aikataulua ihan oman katon alla. Siispä, mieluisat drinkit käsiin ja naposteltavaa viereen. Parhaimmat naurut ja kiinnostavimmat keskustelut soljuvat rennoissa fiiliksissä!

Lepuuta mieltä luonnonhelmassa!

Himoksella on upeat ulkoilumahdollisuudet ja maisemaretkeilyt taittuvat kepeästi havisevan luonnonhelmassa. Napatkaa kartta Himos Centerin vastaanotosta ja yhdistelkää reiteistä teille sopivanmittainen matka. Tiesithän, että voit vuokrata seurueellenne myös retkeilykamppeet matkaan päiväretkeä varten? Ylhäällä Himosvuoren huipulla avautuvat maisemat, joissa mieli lepää yli puiden ja järvien.  

Mökillä oleskelun lisäksi HimosLomilla on monenlaisia aktiviteetteja jokaiseen makuun. Rentoon viikonlopunviettoon sopisi vaikka ryhmän oma Paint & Wine -tilaisuus, ohjattu jooga- tai kehonhuollon tunti. Ja mikä olisikaan parempaa kuin Himoksen MökkiSpan hemmotteluhoidot – vaikka suoraan mökille. 

Jos kaipaatte hyvinvointilomaan ennemmin jotakin sykettä nostattavaa, niin vastaanotosta saa vuokrattua mm. eFatBike -pyöriä maastoon. Himoksen ja lähialueiden reitit sopivat pyöräilyynkin erinomaisesti. Patikoi Himoksella ja haasta itseäsi Paljakan reitillä tai nauti vaihtelevasta maastosta Himosvuoren upeissa maisemissa. 

Hyvinvointia Himoksen tapahtumista

Kiireisen arjen keskeltä voi olla vaikea irrottautua rentoutumaan, vaikka tietäisi sen olevan juuri se, mitä keho tarvitsee. Joskus mieli kaipaa suunniteltua starttia ja ohjausta, miten saavuttaa parempaa hyvinvointia. Hyvinvoinnin- ja läsnäolon tapahtumat ovat hyviä lähtöpisteitä arjen ja rentoutumisen tasapainottamiseen. Syksyn arkirytmin palautuessa lomilta takaisin tohinaan, on oiva hetki ottaa pieni irtiotto viikonloppuun ja lähteä parantamaan omaa hyvinvointiaan.  

Syyskuussa Himokselle rantautuu ensimmäistä kertaa Hetkessä -hyvinvointitapahtuma, joka keskittyy juuri tähän. Ohjelmaan sisältyy erilaisia hyvinvoinnin työpajoja sekä inspiroivia puheenvuoroja, joista jokainen voi poimia itseään eniten kiinnostavat vaihtoehdot. Valinnan varaa löytyy moneen makuun! Puhujina nähdään mm. rajoja rikkova rohkea mediapersoona Tunna Milonoff  sekä tapojen muutoksen ammattilainen Kaie Hakonen. Tutustu tapahtumaan >>

Hetkessä Himos majoitus

Tervetuloa voimaan hyvin Himokselle!

HimosLomat

Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi