VARAA ONLINE 24 H

Majoitus Himoksella

HimosLomat
HimosLomat tarjoaa majoitusta lähes 500 mökissä ja huvilassa Himoksella. Lisäksi tarjoamme huonemajoitusta Himos Hotellissa ja Patalahden Rantamotellissa. Poreallas löytyy jo lähes 200 mökistä!  Laajasta valikoimasta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Tutustu majoitusvaihtoehtoihin!
HimosLomat mökkikuva kesä

Himoksen mökeissä on perustasoisia ja viihtyisiä vaihtoehtoja moneen makuun. Kaikista mökeistämme löytyy keittiötilat ja sauna, sekä mökistä riippuen nukkumapaikat 2-10 hengelle.

Himoksen huvilat ovat tasokkaita lomahuoneistoja hinnastomme keskivaiheilta. Huviloissa on viihtyisät puitteet loman viettoon ja monessa lisäviihtyvyyttä tuo ulkoporeallas.

Vuokramökki Himokselta

Himoksen luksushuvilat tarjoavat korkeatasoisia lomaelämyksia upeissa puitteissa! Laadukkaasti varustellut huvilat soveltuvat niin loman viettoon kuin yritysten kokouskäyttöönkin.

Himoksella majoitusta mukavasti myös huoneissa. Himos Hotellin perustasoiset huoneet keskellä palveluita ja Rantamotelli Patalahden kodikkaat rivitalohuoneet 9-tien varrella n. 4 km päässä Himokselta.

Ajankohtaista

HimosLomat
Majoitus pääsiäinen

Valikoima tarjoushintaisia mökkejä! Vietä pääsiäinen oman perheen tai kavereiden kanssa mukavasti mökkeillen. Pääsiäinen Himoksella sisältää ihanan keväisiä ulkoilukelejä, herkuttelua omassa mökissä tai mukavasti ravintolassa sekä rentoutumista saunassa ja ulkoporeissa.

Pääsiäinen Himoksella »

Edulliset bilepaketit Himos Areenan bilekauteen nyt varattavissa! Bileviikonloppupaketti sisältää mökkimajoituksen läheltä Himos Areenaa perjantaista sunnuntaihin sekä liput Himos Areenan bileisiin perjantaille ja lauantaille. Valitse ohjelmistosta suosikkisi ja kerää porukka kasaan!

Tutustu bilepaketteihin »

Entä jos juhlisit vappua jossain muualla kuin kotona? Vietä vappu Himoksella! Ota irtiotto arjesta ja kerää kasaan ystävät. Luvassa ikimuistoiset ja värikkäät bileet Movetronin, Aikakoneen, Mascaran ja Waldo’s Peoplen kanssa.

Himos alueittain

HimosLomat

Tunnetko Himoksen kuin omat taskusi? Valitse majoitus juuri sinulle tärkeiden palveluiden läheltä. Tarvittaessa myyntipalvelumme auttaa sinua täydellisen kohteen löytämisessä!

HimosLomat myyntipalvelu
Puh. 020 711 9200
himoslomat(at)himoslomat.fi

VUOKRAMÖKKI KESKI-SUOMI – HELPOSTI LOMALLE!

HimosLomat

Kuten vanha sanonta kuuluu, kalaan ei tule lähteä merta edemmäksi eikä mökille Keski-Suomea kauemmaksi! Vuokramökki Keski-Suomi on vastaus monenlaisiin lomailun tarpeisiin, sillä mökille on helppo koota niin isot kuin pienetkin perheet tai ystäväporukat – sekä kesällä että talvella.

Me mökkikansaksikin moititut suomalaiset tunnemme jonkinlaista sisäsyntyistä tai geneettistä hinkua mökkilomiin. Hiihtolenkin jälkeinen mökkisauna tai kesälomareissu vuokramökille Keski-Suomeen jää lämpimänä muistona niin monen lapsen kuin aikuisenkin mieleen.

Lue eteenpäin niin kerromme, miksi vuokramökki juuri Keski-Suomessa, Himoksella on nappivalinta!

ETSITKÖ MÖKKIÄ JYVÄSKYLÄN SEUDULTA? HIENOA!

HimosLomat

Himos sijaitsee vajaan tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä 9-tien varrella, Tampereelle Himoksen vuokramökeiltä hurauttaa reippaassa tunnissa. Pääkaupunkiseudulta ajomatka Himokselle kestää vain vähän reilun kaksi tuntia. Ajomatkat Etelä-Suomen isoista kaupungeista Himokselle ovat siis kätevän lyhyitä pätkiä ajettavaksi vaikka viikonloppuloman viettoon!

VUOKRAMÖKIT KESKI-SUOMI, JYVÄSKYLÄ VAI HIMOS?

HimosLomat

No Himos tietenkin! Himos on keskisuomalaisen mökkilomailun mekka, sillä yksistään HimosLomien vuokravälityksessä on noin 400 mökkiä. Himokselta löydät helposti omiin tarpeisiisi sopivan vuokramökin, sillä vuokravälityksessämme on niin perustasoisia mökkejä kuin isoja luksushuviloitakin. Mökkejä Keski-Suomen alueelta löytyy runsaasti isojen vesistöjen ja kauniisti kumpuilevien maisemien ansiosta.

Keskeinen sijainti, hyvät liikenneyhteydet, monipuoliset palvelut ja kaunis keskisuomalainen luonto ovat syitä, miksi myös sinun tulisi varata itsellesi vuokramökki juuri Himokselta.

LUKSUSMÖKKEJÄ, ULKOPOREITA, PALJUJA – TÄLLAISIA VUOKRAMÖKKEJÄ ET MUUALTA KESKI-SUOMESTA LÖYDÄ!

HimosLomat

Mökkilomaa ajatellessa monen mieleen nousee ensimmäisenä näkymä pienestä, yksinkertaisesta mökistä jossain metsän reunassa. Järvi ja sauna liittyvät erityisesti kesämökkeilyn mielikuviin, kun perinteisen mökin varustetasoon kuuluvat nippanappa sähköllä toimivat valot. Ehkä kantovesi kaivosta? Olisiko sinun unelmiesi vuokramökki juuri tällainen, vai etsitkö jotain muuta?

Himoksella mökkeilet mukavammin. Itseasiassa hyvinkin tasokkaasti, jos niin haluat. Tutustu luksushuviloihimme, joissa sauna lämpiää nappia painamalla ja tähtitaivasta voi ihastella ulkoporealtaan lämpimässä vedessä maaten! Isoimmissa huviloissamme majoittuu 10-20 henkilöä erillisissä makuuhuoneissa.

MÖKKIALUEITA MONEEN MAKUUN

HimosLomat
Vuokramökki talvilomalle

Vuokramökki talvilomalle Himokselta kannattaa varata esimerkiksi Himoslaaksosta tai Himos Ykkösen alueelta kävelymatkan päästä laskettelurinteiltä, tai vaihtoehtoisesti Areenan alueelta ravintolapalveluiden ytimestä. Myös Länsihuipun, Himoslehdon, Luoteis-Himoksen sekä Pohjois-Himoksen mökkialueet sijaitsevat laskettelijan näkökulmasta tarkasteltuna leppoisan läheltä rinteitä.

Vuokramökki kesäksi

Vuokramökki kesäksi Himokselta kannattaa taas valita esimerkiksi Honkarannasta, Nuppulanrannasta, Keski-Himoksesta tai Areenan alueelta, sillä nämä mökkialueet sijaitsevat lähellä järveä. Toisaalta Golf Resortin vihreät väylät ja avarat maisemat ovat monelle mieluisaa katseltavaa. Luonnossa liikkujille suosittelemme vuokramökin valintaa esimerkiksi Länsihuipulta, Himoslehdosta tai Himoslaaksosta, sillä alueiden mökeiltä on helppo pujahtaa patikointipoluille. Toki luonto on lähellä Himoksen jokaista vuokramökkiä ja välimatkat alueella ovat joka tapauksessa lyhyet!

MÖKKILOMA KESKI-SUOMESSA ON MUUTAKIN KUIN MAKOILUA!

HimosLomat

Himoksen aktiviteettivalikoima on vertaansa vailla niin kesällä kuin talvellakin. Jos etsit mökkiä Etelä-Suomesta lomaasi varten, kurkkaapa listaa Himoksen palveluista.

Talvinen Himos on tunnettu laskettelurinteistään. Lisäksi alueella on murtomaahiihtolatuja, moottorikelkkareitistö, retkiluistelurata ja merkittyjä luontopolkuja patikointiin, lumikenkäilyyn ja maastopyöräilyyn. Himos Safarien vuokraamosta löydät välineet mönkijöistä moottorikelkkoihin, pulkkiin ja pilkkiin, sauvakävelyyn, potkukelkkailuun, avantoseikkailuun tai vaikka eFatbike-safarille.

Kesällä Himos on täynnä tapahtumien säpinää, mutta mökkiloman yhteydessä voit vuokrata esimerkiksi SUP-laudan, soutuveneen tai kanootin, polkupyörän tai eFatbiken, suunnata luontoon patikoimaan tai golfkentälle pelaamaan. Mutta mitäpä olisi kesäloma ilman uimista! Himokselta löytyykin myös kaksi yleistä uimarantaa: toinen sijaitsee Himos Parkissa lähellä Himos Areenaa, toinen taas Patalahden toisella puolella Honkarannasta.

VUOKRAMÖKKI LUOTETTAVASTI

HimosLomat

Monia vuokramökin etsijöitä askarruttaa luotettavan vuokranantajan löytyminen, sillä yksityiseltä taholta mökin vuokraamisessa on aina omat riskinsä. Jos siis etsit vuokramökkiä Jyväskylän seudulta tai laajemmin Keski-Suomesta, suosittelemme huomioimaan myös luotettavuusnäkökulman ja valitsemaan mökin tarkasti.

HimosLomat on jo 30-vuotias perheyritys, jonka mökkivuokraustoiminnan kautta tyytyväisiä lomailijoita on kulkenut vuosittain tuhansia ja taas tuhansia. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse murehtia palvelun laadusta eikä vuokramökin siisteydestä tai huollosta. Varaa vuokramökki Keski-Suomi -alueelta Himokselta ja anna meidän huolehtia lomastasi!

ENEMMÄN KUIN MÖKKILOMA

HimosLomat

HimosLomat tarjoaa enemmän kuin pelkän lomamökin – se tarjoaa unohtumattoman elämyksen ja monipuolisen lomakokonaisuuden kaikille matkailijoille. Himoksen lumoavassa ympäristössä voit kokea kaikki vuodenajat täydellisessä harmoniassa ja nauttia monipuolisista aktiviteeteista ympäri vuoden.