Majoitukset

Majoitus Himoksella

HimosLomat
Himoksen Keskusvaraamo tarjoaa majoitusta 3 800 vuodepaikkaa, korkeatasoisissa lomahuoneistoissa Himoksella, Himos Hotellissa, Patalahden Rantamotellissa sekä Riihivuoren lomamökeissä. Jo sadassa mökissä poreallas! Tutustu majoitusvaihtoehtoihin!

Himos mökit

Himoksen mökeissä on perustasoisia ja viihtyisiä vaihtoehtoja moneen makuun. Kaikista mökeistämme löytyy keittiötilat ja sauna, sekä mökistä riippuen nukkumapaikat 2-10 hengelle. Mökkien sijainti vaihtelee aina palveluiden läheisyydestä rauhallisemmille mökkialueille n. 5 km päähän.

Himos huvilat

Himoksen huvilat ovat tasokkaita lomahuoneistoja hinnastomme keskivaiheilta. Huviloissa on viihtyisät puitteet loman viettoon ja monessa lisäviihtyvyyttä tuo ulkoporeallas.

Himos luksushuvilat

Himoksen luksushuvilat tarjoavat korkeatasoisia lomaelämyksia upeissa puitteissa! Laadukkaasti varustellut huvilat soveltuvat niin loman viettoon kuin yritysten kokouskäyttöönkin.

Majoituspaketit

Bileviikonloppu Himoksella

Hyödynnä huikean edullinen bileviikonlopputarjous, ja vietä vauhdikasta viikonloppua Himoksella. Majoitu tasokkaasti huvilassa, mukavasti mökissä tai vielä edullisemmin hotellin hyttihuoneessa.

Lue lisää »

Joulu Himoksella

Vietä stressitön joulu Himoksella tunnelmallisesti mökkeillen. Himos keskusvaaramosta löydät paljon eritasoisia mökkejä, joista voitte valita juuri omiin tarpeisiinne sopivan vaihtoehdon. Tarjolla on myös huviloita, joissa on tilaa isommallekin seurueelle.

Lue lisää »

uusivuosi Himoksella

Varaa mökki ja kokoa läheisesi juhlimaan uutta vuotta! Uuden vuoden viikko-ohjelmasta löytyy tekemistä koko perheelle yösafarista pilkkiretkiin, ja aattona pääset ihastelemaan ilotulitusta Tupa kitchen & barin pihapiiriissä.

Varaa uudenvuoden majoitus »

HIMOKSEN MÖKIT JA HUVILAT ALUEITTAIN

HimosLomat