Majoitukset

Majoitus Himoksella

HimosLomat
Himoksen Keskusvaraamo tarjoaa majoitusta 3 800 vuodepaikkaa, korkeatasoisissa lomahuoneistoissa Himoksella, Himos Hotellissa, Patalahden Rantamotellissa sekä Riihivuoren lomamökeissä. Jo sadassa mökissä poreallas! Tutustu majoitusvaihtoehtoihin!

Himos mökit

Himoksen mökeissä on perustasoisia ja viihtyisiä vaihtoehtoja moneen makuun. Kaikista mökeistämme löytyy keittiötilat ja sauna, sekä mökistä riippuen nukkumapaikat 2-10 hengelle. Mökkien sijainti vaihtelee aina palveluiden läheisyydestä rauhallisemmille mökkialueille n. 5 km päähän.

Himos huvilat

Himoksen huvilat ovat tasokkaita lomahuoneistoja hinnastomme keskivaiheilta. Huviloissa on viihtyisät puitteet loman viettoon ja monessa lisäviihtyvyyttä tuo ulkoporeallas.

Himos luksushuvilat

Himoksen luksushuvilat tarjoavat korkeatasoisia lomaelämyksia upeissa puitteissa! Laadukkaasti varustellut huvilat soveltuvat niin loman viettoon kuin yritysten kokouskäyttöönkin.

Majoituspaketit

Bileviikonloppu Himoksella

Hyödynnä huikean edullinen bileviikonlopputarjous, ja vietä vauhdikasta viikonloppua Himoksella. Majoitu tasokkaasti huvilassa, mukavasti mökissä tai vielä edullisemmin hotellin hyttihuoneessa.

Lue lisää »

Himoksella tapahtuu ympäri vuoden! Alueen loma-asunnot tarjoavat mukavat puitteet rentoutumiselle ja lomatekemistä löytyy joka säälle. Katso Himoksen talven tapahtumat ja hyppää mukaan!

Lue lisää »

Pääsiäinen Himoksella

Auringonpaiste ja ihanan keväiset ulkoilukelit, pääsiäisen herkut omassa mökissä tai mukavasti ravintolassa, rentoutumista saunassa ja ulkoporeissa, livemusiikkia Himos Areenalla… Kuulostaa aivan lomalta!

Varaa mökki pääsiäiseksi »

HIMOKSEN MÖKIT JA HUVILAT ALUEITTAIN

HimosLomat