Majoitukset

Himos majoitus

Himoksen Keskusvaraamo tarjoaa majoitusta 3 800 vuodepaikkaa, korkeatasoisissa lomahuoneistoissa Himoksella, Himos Hotellissa, Patalahden Rantamotellissa sekä Riihivuoren lomamökeissä. Jo sadassa mökissä poreallas! Tutustu majoitusvaihtoehtoihin!

Himos mökit

Himoksen mökeissä on perustasoisia ja viihtyisiä vaihtoehtoja moneen makuun. Kaikista mökeistämme löytyy keittiötilat ja sauna, sekä mökistä riippuen nukkumapaikat 2-10 hengelle. Mökkien sijainti vaihtelee aina palveluiden läheisyydestä rauhallisemmille mökkialueille n. 5 km päähän.

Himos huvilat

Himoksen huvilat ovat tasokkaita lomahuoneistoja hinnastomme keskivaiheilta. Huviloissa on viihtyisät puitteet loman viettoon ja monessa lisäviihtyvyyttä tuo ulkoporeallas.

Himos luksushuvilat

Himoksen luksushuvilat tarjoavat korkeatasoisia lomaelämyksia upeissa puitteissa! Laadukkaasti varustellut huvilat soveltuvat niin loman viettoon kuin yritysten kokouskäyttöönkin.

Majoituspaketit

Ihana hyvinvoinnin ja mielenrauhan joogafestivaali Himoksella. Mukana lukuisia tunnettuja joogaohjaajia!

Lue lisää »

Vietä stressitön mökkiloma Himoksella lähellä luontoa! Tekemistä riittää koko perheelle aina uimisesta, saunomisesta, onginnasta, veneilystä ja polkupyöräilystä esimerkiksi mönkijävuokraukseen tai golfiin. Lisäksi Himokselta teet lasten riemuksi helpon päiväretken vaikkapa Särkänniemeen. Luvassa ihanan rauhallista oleilua omaan tahtiin!

Lue lisää »

Neste Ralli majoitus

RALLIMAJOITUS HIMOKSELLA!
Majoitu hyvien palveluiden ja erinomaisten liikenneyhteyksien päässä, Himokselta pääset kätevästi erikoiskokeille joko Jyväskylän tai Lahden suuntaan.

Tutustu ralliajan palveluihin Himoksella!

HIMOKSET MÖKIT JA HUVILAT ALUEITTAIN

HimosLomat