VARAA MAJOITUS HELPOSTI

Varaa lomasi Himoksen keväthangille!

HimosLomat

Himoksen pääsiäinen

Auringonpaiste ja ihanan keväiset ulkoilukelit kutsuvat viettämään lomaa Himokselle!

Pääsiäinen Himoksella

Tarjouksia keväthangille

Willi Länsi -huvikeskus

Willi Länsi-huvikeskus

Länkkäritunnelmaa Himoksella – Keilaus, padel, golf ja paljon muuta!

Laske irti arjesta

Päiväliput rinteisiin sekä majoitus alkaen 75 € / hlö / vrk! Tutustu kampanjakohteisiin ja varaa edullinen lasketteluloma Himokselle!

Simmarihiihto

Simmarihiihto

9.3.2024
Vuoden hauskin hiihtotapahtuma!

Liiku luonnossa.

Himoksen monipuoliset maastot ja kauniit maisemat houkuttelevat ulkoilemaan.

Vappu Himoksella

Unohtumaton vappu Himoksella- kerää kasaan ystävät ja pakkaa mukaan munkit, simat, nakit ja perunasalaatit sekä brunssitarvikkeet ja kuohuvat.

eFatbike Himos

Vuokravälineet

Laajasta valikoimasta löydät välineet liikkumiseen! Testaa esimerkiksi suosittuja efatbikeja.

Ravintola Tupa

Syö ja juo

Nauti lomallasi Himoksen monipuolisista ravintolapalveluista!

Tervetuloa lomalle Himokselle!

HimosLomat

Me teemme sen helpoksi.

Kevätaurinko kutsuu Himoksen hangille!

Tervetuloa nauttimaan Himoksen keväästä, jossa yhdistyy upea luonto ja iloinen juhlatunnelma! Himos tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja ja edullista majoitusta, jotka tekevät kevättalvesta unohtumattoman. Lue eteenpäin ja suunnittele täydellinen irtiotto arjesta!

 Monipuolista majoitusta ja unohtumattomia elämyksiä Himoksella

Keväällä voit hyödyntää monia houkuttelevia tarjouksia sekä monipuolisia majoitusvaihtoehtoja.  Jos etsit edullista majoitusta, harkitse mökkejä ja huoneistoja, jotka tarjoavat mukavuutta ja kodikasta tunnelmaa. Hyödynnä kevään tarjouksemme!

Keväinen Himos houkuttelee seikkailuhenkisiä liikkumaan luonnossa. Hiihtoladut kutsuvat hiihtäjiä ja lumikenkäilijöitä lumoaville reiteilleen. Vuokraa välineet paikan päältä ja sukella keväiseen luontoon. Koe lumoava maisema patikoimalla luontopoluilla tai liity mukaan opastetuille mönkijäsafareille, jotka paljastavat Himoksen salaisuudet!

Vappu ja pääsiäinen Himoksella

Himos on täydellinen paikka juhlistaa vapun ja pääsiäisen iloista tunnelmaa. Pääsiäisen aikaan Himoksella järjestetään monia hauskoja tapahtumia koko perheelle. Pääsiäisenä Himos muuttuu iloiseksi kohtaamispaikaksi, jossa nautitaan kevään ensimmäisistä aurinkoisista päivistä. Vapun juhlinta Himoksella on tunnettu rennosta ilmapiiristään ja monipuolisista tapahtumista. Himoksella lasketellaan perinteisesti vielä vappuna!

Vietä kevätloma Himoksella!

Koe luonnon herääminen eloon, hyödynnä edulliset tarjoukset ja sukella juhlan täyteiseen kevääseen. Suunnittele kevätseikkailusi Himokselle, varaa majoitus ajoissa ja anna kevään viedä sinut mukanaan Himoksen lumoaviin maisemiin.

Me teemme sen helpoksi.