Pääsiäinen 2023 Himoksella

HimosLomat

Auringonpaiste ja ihanan keväiset ulkoilukelit, pääsiäisen herkut omassa mökissä tai mukavasti ravintolassa, rentoutumista saunassa ja ulkoporeissa…

Kuulostaa aivan lomalta – tervetuloa Himokselle!

PÄÄSIÄISEN MAJOITUS

Valikoima tarjoushintaisia mökkejä! Vietä pääsiäinen oman perheen tai kavereiden kanssa mukavasti mökkeillen Himoksella. HimosLomien laajasta mökkivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja perusmökeistä luksushuviloihin, joista voit valita mieleisesi majoituksen. Ripauksen luksusta mökkilomaan saat varaamalla ulkoporealtaallisen kohteen!

Yli 400 erilaista mökki- ja huvilavaihtoehtoa, katso vapaat kohteet sivun alareunasta!

HimosLomat myyntipalvelu
Puh. 020 711 9200
himoslomat(at)himoslomat.fi

TEKEMISTÄ

Viikko-ohjelmasta löytyy monipuolista tekemistä jokaiselle! Lisäksi Himos Safarit tarjoaa sään mukaan elämyksiä perheille ja pienryhmille, kuten moottorikelkka- tai mönkijäsafareita ja hurjimmille esimerkiksi avantoseikkailua. Himos Centeriltä löydät myös vuokravälineitä erilaisiin aktiviteetteihin.

Tutustu viikko-ohjelmaan »

RAVINTOLAT

Himoksen pääravintola Tupa kitchen & bar taipuu niin konstailemattomaksi perheravintolaksi kuin tunnelmalliseksi illallispaikaksi. Listalta löydät herkulliset annokset pizzasta pihviin sekä lasten suosikkiannokset.

Mono pubissa after-ski tunnelmaa karaoken tahdissa, virvokkeiden ja street foodin kera.

Ravintolat Himoksella »

HIMOS AREENA

Pääsiäisen parhaat bileet löytyy Himos Areenalta! Juhlat starttaa perjantaina huimassa nousukiidossa oleva KUUMAA ja lauantaina jatketaan STIG:n hittien tahdissa.

7.4. KUUMAA 24 €
8.4. STIG 24 €

Himos Areenan ohjelmisto »

VARAA MAJOITUS!

Tarjoushintaiset majoitukset tunnistat punaisesta tarjouskulmasta.
HUOM! Pääsiäisen majoitukset min. 3 vrk.