Pääsiäinen 2024 Himoksella

HimosLomat
Auringonpaiste ja ihanan keväiset ulkoilukelit, pääsiäisen herkut mukavasti ravintolassa, rentoutumista saunassa ja ulkoporeissa sekä parhaat bileet Himos Areenalla!
Kuulostaa aivan lomalta – tervetuloa Himokselle!

Pääsiäisen majoitus Himoksella

Valikoima mökkejä tarjoushintaan alk. 465 € /  4 yötä ! Vietä pääsiäinen oman perheen tai kavereiden kanssa mukavasti mökkeillen Himoksella. HimosLomien laajasta mökkivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja perusmökeistä luksushuviloihin, joista voit valita mieleisesi majoituksen. Ripauksen luksusta mökkilomaan saat varaamalla ulkoporealtaallisen kohteen!

Lähes 500 erilaista mökki- ja huvilavaihtoehtoa, katso vapaat kohteet sivun alareunasta!

HimosLomat myyntipalvelu
Puh. 020 711 9200
himoslomat(at)himoslomat.fi

Liukulumikenkä

Paljon tekemistä Himoksella pääsiäisenä

Viikko-ohjelmasta löytyy monipuolista tekemistä jokaiselle! Lisäksi Himos Safarit tarjoaa sään mukaan elämyksiä perheille ja pienryhmille, kuten moottorikelkka- tai mönkijäsafareita ja hurjimmille esimerkiksi avantoseikkailua. Himos Centeriltä löydät myös vuokravälineitä erilaisiin aktiviteetteihin.

Uusi huvikeskus Willi Länsi tarjoaa mielenkiintoista tekemistä länkkäritunnelmassa. Huvikeskuksesta löytyy niin padelkentät, keilahalli kuin golfsimulaattorit. Lisäksi saman katon alta löytyy myös Ole.fit- kuntosali sekä Simulaattorimaailma, jossa voi testata kuinka taitava olisi oikean ralliauton ratissa!

Tekemistä Himoksella »

Himoksen ravintolat kutsuvat herkuttelmaan!

Himoksen pääravintola Tupa kitchen & bar taipuu niin konstailemattomaksi perheravintolaksi kuin tunnelmalliseksi illallispaikaksi. Listalta löydät herkulliset annokset pizzasta pihviin sekä lasten suosikkiannokset.

Willi Länsi-huvikeskuksen bistrotyylinen Saluuna enemmän kuin ravintola! Saluuna on rento Himoksen yhteinen olohuone, jossa piipahdat lasilliselle, lounaalle tai viihtymään koko viikonlopuksi. Astu Saluunan ovista sisään ja seikkailusi makumatkalle alkaa!

Ravintolat Himoksella »

Viihdy Himoksella

Pääsiäisen parhaat bileet Himos Areenalla!

Pe 29.3. Uniklubi | Liput 24 €
La 30.3. Klamydia | Liput 24 €

Himos Areenan ohjelmisto »

Kovin after ski!

Lauantaina 30.3. klo 15-19 länsirinteiden Bistrossa Musalandian DJ nostaa tunnelman korkeuksiin!

Pubtunnelmaa ja karaokea

Pääsiäisenä nautit pubitunnelmasta Monossa perjantaina ja lauantaina klo 18-02.

VARAA MAJOITUS PÄÄSIÄISEKSI!

Tarjoushintaiset majoitukset tunnistat punaisesta tarjouskulmasta.
HUOM! Pääsiäisen majoitukset min. 3 vrk.

HimosLomat |  020 711 9200  | himoslomat@himoslomat.fi