Syysloma Himoksella

HimosLomat
Syysloma 2023 lupailee nuotion räiskeessä paistuvan makkaran tuoksua, oksankärjistä ulkoilijan olkapäälle tarttuvia pisaroita sekä saunan löylyissä lämpiäviä varpaita.

Syysloman aktiviteetteja Himokselta löydät moneen makuun

🍂 Patikoi ja herkuttele nuotiolla
🍂 Pyöräile maastossa tai teitä pitkin
🍂 Vuokraa mönkijä
🍂 Pelaa golfia tai padelia
🍂 Haasta perheesi Himoksen pakohuoneeseen
🍂 Tee retki Hirvikartano Zoolle tai Serlachius-museoille
🍂 Tutustu alla viikko-ohjelmaan! Tarjolla on erilaisia retkiä sekä Saunapiha, jossa pääset nauttimaan monipuolisen saunapihan löylyistä.

Syysloman viikko-ohjelma. Varaa ennakkoon!

Viikko-ohjelmiin tulee ilmoittautua ennakkoon, mikäli ohjelmassa ei erikseen toisin mainita. Teet varauksen kätevästi suoraan alla olevasta kalenterista (viikko 42).

Syysloman majoitus Himoksella

Vuokraa MÖKKI tai HUVILA Himokselta ja vietä lempeä syysloma lähimpiesi kanssa! Tarjoushintaiset majoitukset tunnistat punaisesta tarjouskulmasta.

Patikointi Himoksella

Patikointireitit Himos

Pyörävuokraus

mönkijäsafari himoksella

Mönkijävuokraus

Padel

Pakohuone Himos

Hirvikartano Zoo

Saunapiha

Serlachius-museot

Syysloma 2023 ideoita – minne syyslomalla lasten kanssa?

Lokakuu taitaa kuulua aika harvan suomalaisen suosikkikuukausiin? Tämä vuosi olkoon poikkeus!
Ai miksi? Tule mökkilomalle Himokselle, niin syysloma jää mieleen!

Syysloma-aktiviteetit Himoksella

Syysloman hämärät aamut käynnistyvät hitaasti. Usva hiipii vielä notkoissa. Uppoudu kirjaan peiton alla tai lämmitä sauna heti aamukahvien jälkeen. Vai onko yön kasteesta kostean metsän kutsu ylitsepääsemätön, eli vedät lenkkarit jalkaan heti sängystä noustuasi? Lomalla nurinkurinenkin päiväjärjestys on sallittua – meillä mennään ihan oman fiiliksen mukaan.

MÖKIN ULKOPOREISSA

Miltä kuulostaisi syysloma ulkoporealtaassa löhöten? Parin päivän poreilun jälkeen kouluun ja töihin on hauska palata ihan ryppyisenä rusinana. Ulkoporeet ovat erityisesti monelle lapselle loman huippujuttu, eikä molskimiselle meinaa tulla loppua!
Tasokasta majoitusta ja ulkoporealtaita löydät mm. luksushuviloistamme »

HIMOKSEN LUONTOON

Entä vauhtia ja hmm… erinäköisiä tilanteita pitkin Himosvuorta seikkaillen? Vuokraa alle sähköavusteinen fatbike tai mönkijä, ja luultavasti löydät itsestäsi täysin uusia lihaksia viimeistään seuraavana aamuna. Vähemmän vauhtia kaipaaville patikkakengät ja eväsreppu taitavat olla riittäviä varusteita luontoretkelle.

Polkupyörävuokraus | MönkijävuokrausVeneilyPatikointireitit

Tuntuuko, että pelkkä luonto ja löhöily eivät riitä sinun perheesi syyslomatekemiseksi? Tässä vielä pari erilaista syysloma-ideaa lisää!

HIMOKSEN PAKOHUONE

Jos ulkoilma ei houkuttele, niin entäpä aivojumppa Himoksen pakohuoneen merkeissä? Pakohuoneen jännitys ja ryhmäpeli on varmasti ainakin isompien lasten mieleen, ja tarjoaa mehukkaan mahdollisuuden koko perheen tiimityöskentelylle. Varaa aika täältä »

SHOPPAILU JA PUTIIKIT

Tarvitsetko uudet farkut, lomalukemista tai vaikka huopikkaat valmiiksi pukinkonttiin? Tutustu Jämsän persoonallisiin putiikkeihin täällä »

TAIDEMUSEOT MÄNTTÄ-VILPPULASSA

Kaipaatko luonnon vastapainoksi myös kulttuuria? Taidemuseo Gösta sekä taiteesta ja historiasta tarinoiva Gustaf-museo löytyvät Mänttä-Vilppulasta vain 45 minuutin ajomatkan päästä. Varaa lippusi Serlachius-museoihin täältä »

Ravintolapalvelut syyslomalla Himoksella

Himoksen pääravintola Tupa kitchen & bar taipuu niin konstailemattomaksi perheravintolaksi kuin tunnelmalliseksi illallispaikaksi. Listalta löydät herkulliset annokset pizzasta pihviin sekä lasten suosikkiannokset.

HimosLomat

Syysloma Jyväskylän lähellä, Himoksella

Ajattelitko viettää perheen syyslomaa jossain päin Keski-Suomea? Ehkä Jyväskylässä? Älä unohda vaihtoehtojen valikoimasta myöskään Himosta! Himos sijaitsee vain 50 kilometrin päässä Jyväskylästä. Tampereelta meille ajaa reilussa tunnissa, Helsingistä reippaassa kahdessa tunnissa. Omalla autolla pyöräytät vuokramökin tai -huvilan pihaan helposti.  Junat ja bussit stoppaavat myös Jämsässä (7 km Himokselta) ja Onnibus jopa ihan Himoksen tiehaarassa (n. 1 km Himos Center vastaanotosta).

Tiivistettynä – meille on helppo tulla.

HimosLomat

4 syytä valita syysloma perheen kanssa Himoksella:

  • Sijainti – lyhyet ajomatkat Etelä-Suomen alueella
  • Satoja vuokramökkejä – valitse perheellesi sopivin
  • Turvallinen mökkimajoitus oman perheen kesken
  • Lukuisia luontokohteita päiväretkiä varten

Syysloma Jyväskylän seudulla on ainakin Pohjois-Suomen reissua helpompi ratkaisu monelle Etelä-Suomessa asuvalle. Varsinkin jos (ja kun) mukana on lapsia, joiden vahvuuksiin ei välttämättä kuulu pitkät automatkat ja odottelu…

Tervetuloa mökille viihtymään!

HimosLomat |  020 711 9200  |  himoslomat@himoslomat.fi