Syysloma Himoksella

HimosLomat

Syysloma 2022 lupailee nuotion räiskeessä paistuvan makkaran tuoksua, oksankärjistä ulkoilijan olkapäälle tarttuvia pisaroita sekä saunan löylyissä lämpiäviä varpaita.

Vuokraa mökki tai huvila Himokselta ja vietä lempeä syysloma lähimpiesi kanssa!

Syysloman aktiviteetteja Himokselta löydät moneen makuun:

🍂 patikoi ja herkuttele nuotiolla
🍂 pyöräile maastossa tai teitä pitkin
🍂 vuokraa mönkijä
🍂 testaa vastavalmistuneet padel-kenttämme 
🍂 haasta perheesi Himoksen pakohuoneeseen

Myös Taidekaupunki Mänttä-Vilppulan upeat kulttuurikohteet löytyvät helpolta päiväretkietäisyydeltä.

Patikointireitit Himoksella

Patikointireitit Himoksella

Polkupyörävuokraus

Polkupyörävuokraus

Hirvikartano Zoo

Hirvikartano Zoo

Mönkijävuokraus

Mönkijävuokraus

Pelaa golfia

Pelaa golfia

Serlachius-museot

Serlachius-museot

Syysloma 2022 ideoita – minne syyslomalla lasten kanssa?

Lokakuu taitaa kuulua aika harvan suomalaisen suosikkikuukausiin? Tämä vuosi olkoon poikkeus!
Ai miksi? Tule mökkilomalle Himokselle, niin syysloma jää mieleen!

Syysloma-aktiviteetit Himoksella

Syysloman hämärät aamut käynnistyvät hitaasti. Usva hiipii vielä notkoissa. Uppoudu kirjaan peiton alla tai lämmitä sauna heti aamukahvien jälkeen. Vai onko yön kasteesta kostean metsän kutsu ylitsepääsemätön, eli vedät lenkkarit jalkaan heti sängystä noustuasi? Lomalla nurinkurinenkin päiväjärjestys on sallittua – meillä mennään ihan oman fiiliksen mukaan.

ULKOPOREET
Miltä kuulostaisi syysloma ulkoporealtaassa löhöten? Parin päivän poreilun jälkeen kouluun ja töihin on hauska palata ihan ryppyisenä rusinana. Ulkoporeet ovat erityisesti monelle lapselle loman huippujuttu, eikä molskimiselle meinaa tulla loppua!
Tasokasta majoitusta ja ulkoporealtaita löydät mm. luksushuviloistamme »

LUONTOON
Entä vauhtia ja hmm… erinäköisiä tilanteita pitkin Himosvuorta seikkaillen? Vuokraa alle sähköavusteinen fatbike tai mönkijä, ja luultavasti löydät itsestäsi täysin uusia lihaksia viimeistään seuraavana aamuna. Vähemmän vauhtia kaipaaville patikkakengät ja eväsreppu taitavat olla riittäviä varusteita luontoretkelle.
Polkupyörävuokraus »
Mönkijävuokraus »
Tutustu patikointireitteihin »

Tuntuuko, että pelkkä luonto ja löhöily eivät riitä sinun perheesi syyslomatekemiseksi? Tässä vielä pari erilaista syysloma-ideaa lisää!

HIMOS PADEL
Pieni urheilu on myös lomalla paikallaan ja mikä sen parempi kuntoilumuoto kuin peli padelia Himoksen upeissa järvimaisemissa. Kerää porukka kasaan ja testaa vastavalmistuneet ulkokenttämme! Avajaistarjouksena mailat ja pallot kaupan päälle kenttävuokraan. Tutustu Himos Padeliin »

KOTIELÄINPIHA NURMOLANDIA
Onko mukanasi eläinrakkaita lapsia, ja mietit mihin menisit syyslomalla lasten kanssa? Nurmolandian kotieläinpiha on alle 15min ajomatkan päässä Himokselta. Varaa perheen oma eläinten hoito- hetki lampaiden, vuohien, kanojen ja pupujen keskellä tai talutusratsastustuokio, jossa pääsette tutustumaan heppoihin ja poneihin! Nurmolandiassa järjestetään myös erilaisia eläinaiheisia leirejä.  Tutustu Nurmolandiaan »

HIMOKSEN PAKOHUONE
Jos ulkoilma ei houkuttele, niin entäpä aivojumppa Himoksen pakohuoneen merkeissä? Pakohuoneen jännitys ja ryhmäpeli on varmasti ainakin isompien lasten mieleen, ja tarjoaa mehukkaan mahdollisuuden koko perheen tiimityöskentelylle. Varaa aika täältä »

SHOPPAILU JA PUTIIKIT
Tarvitsetko uudet farkut, lomalukemista tai vaikka huopikkaat valmiiksi pukinkonttiin? Tutustu Jämsän persoonallisiin putiikkeihin täällä »

TAIDEMUSEOT MÄNTTÄ-VILPPULASSA
Kaipaatko luonnon vastapainoksi myös kulttuuria? Taidemuseo Gösta sekä taiteesta ja historiasta tarinoiva Gustaf-museo löytyvät Mänttä-Vilppulasta vain 45 minuutin ajomatkan päästä. Varaa lippusi Serlachius-museoihin täältä »

Ravintolapalvelut syyslomalla Himoksella

HimosLomat

Syysloma Jyväskylän lähellä, Himoksella

Ajattelitko viettää perheen syyslomaa jossain päin Keski-Suomea? Ehkä Jyväskylässä? Älä unohda vaihtoehtojen valikoimasta myöskään Himosta! Himos sijaitsee vain 50 kilometrin päässä Jyväskylästä. Tampereelta meille ajaa reilussa tunnissa, Helsingistä reippaassa kahdessa tunnissa. Omalla autolla pyöräytät vuokramökin tai -huvilan pihaan helposti.  Junat ja bussit stoppaavat myös Jämsässä (7 km Himokselta) ja Onnibus jopa ihan Himoksen tiehaarassa (n. 1 km Himos Center vastaanotosta).

Tiivistettynä – meille on helppo tulla.

HimosLomat

4 syytä valita syysloma perheen kanssa Himoksella:

  • Sijainti – lyhyet ajomatkat Etelä-Suomen alueella
  • Satoja vuokramökkejä – valitse perheellesi sopivin
  • Turvallinen mökkimajoitus oman perheen kesken
  • Lukuisia luontokohteita päiväretkiä varten

Syysloma Jyväskylän seudulla on ainakin Pohjois-Suomen reissua helpompi ratkaisu monelle Etelä-Suomessa asuvalle. Varsinkin jos (ja kun) mukana on lapsia, joiden vahvuuksiin ei välttämättä kuulu pitkät automatkat ja odottelu…

Tervetuloa mökille viihtymään!

HimosLomat |  020 711 9200  |  himoslomat@himoslomat.fi