Himos Keskusvaraamo  |  p. 020 711 9200  |  himoslomat@himoslomat.fi  |  Aukioloajat

Lomaile Himoksella

HimosLomat
Himos sijaitsee hyvien yhteyksien varrella keskellä Suomea 9-tien varressa. Himokselle pääsee helposti niin autolla, bussilla kuin junallakin. Himos on kansainvälinen, ympäri vuoden sykkivä lomakeskus, joka tarjoaa asiakkailleen positiivisia yllätyksiä, raikkaita fyysisiä ja henkisiä elämyksiä.
Majoitus

Majoitus

Loma-aktiviteetit

Loma-aktiviteetit

Ravintolat

Ravintolat

Aukioloajat

Aukioloajat

Himos ryhmille

HimosLomat
Erinomaisen sijaintinsa sekä ympärivuotisen tarjontansa ansiosta HimosLomat on kasvanut yhdeksi Suomen suosituimmista kohtaamispaikoista sekä yrityksille, järjestöille että tapahtumien järjestäjille kaikkina vuodenaikoina.

Lue lisää

Kokoukset

Kokoukset

Saunat

Saunat

Oheispalvelut

Oheispalvelut

Ajankohtaista

HimosLomat
Himos Areenan hiihtoloma

Himos Areenan upeat talven artistit on nyt julkaistu! Livemusiikkia tarjolla taas lähes joka viikonloppu, mukana mm.  Elastinen, Steve ‘n’ Seagulls, Erin, Michael Monroe, Gettomasa, Antti Ketonen ja Reino Nordin. Kerää porukka kasaan ja varaa edullinen bileviikonloppu!

Lue lisää

Hiihtoloma Himoksella

Hiihtoloma Himoksella on täynnä touhua ja vauhtia – todellinen irtiotto arjesta ulkoilun ja yhdessäolon merkeissä! Himoksen mukavat mökit ja viihtyisät huvilat puolestaan houkuttelevat rentoutumaan saunan löylyihin tai ulkoporeammeiden lämpöön.

Lue lisää

Himosport talvimaisema

Hyödynnä edulliset Matkamessuhinnat ja varaa mökkiviikonloppu Himokselle!
Tarjoushinnat ovat voimassa viikonlopuille 31.1.-2.2., 6.-8.3. sekä 17.-19.4.2020 – mukana kaikentasoisia majoituskohteita aina perusmökeistä luksushuviloihin.

Lue lisää

Pääsiäinen Himoksella

Auringonpaiste ja ihanan keväiset ulkoilukelit, pääsiäisen herkut omassa mökissä tai mukavasti ravintolassa, rentoutumista saunassa ja ulkoporeissa, livemusiikkia Himos Areenalla… Kuulostaa aivan lomalta!

Lue lisää

Tekemistä lomallesi

HimosLomat

HimosLomat Blogi

Blogistamme löydät tietoa ajankohtaisista asioista Himoksella sekä muita mielenkiintoisia juttuja!
  • Himoksen saunapihassa on neljä erilaista saunaa, kaksi ulkoporetta, palju sekä kaksi laituria järvelle. Lue blogistamme lisää monipuolisesta saunapihasta!

  • Legendaarinen JMK-Ralli ajetaan Jämsän seudulla 29.2.2020, ja kilpailu on osa kansallista F-Rallisarjaa. Veraskynässä JMK-Rallin tiedottaja Tapio Leppämäki.

  • Vesterinen yhtyeineen on kymmenessä vuodessa onnistunut luomaan konsertteihinsa sellaisen tunnelatauksen, että yleisö hurmioituu jopa kiljumaan riemusta.

HimosLomat  Instagramissa

Himoksella lomailet laadukkaasti ja luotettavasti

Tilaamalla uutiskirjeemme saat parhaat tarjoukset ja tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tarvitsetko apua?

Myyntipalvelumme palvelee maanantaista perjantaihin klo 8-17 numerossa 020 711 9200.

Kyllä kiitos, haluan parhaat tarjoukset sähköpostiini