HimosLomat

HimosLomat

HimosLomat Oy on kehittänyt Himoksen aluetta jo vuodesta 1989. Heti toiminnan alusta lähtien HimosLomat Oy on keskittynyt Himoksen majoitus-, ravintola- ja safari- sekä ohjelmapalveluihin. Meille on tärkeää, että asiakkaamme viihtyvät Himoksella ympäri vuoden.

Tutustu palveluihimme ja viihdy!

Toimintamme perusajatus on tarjota tasokas lomakokonaisuus niin yksityisille henkilöille, perheille kuin ryhmille ja yrityksille – helposti, ympäri vuoden, yhdestä paikasta varaamalla.

Haluamme, että Himos on kansainvälinen, ympäri vuoden sykkivä lomakeskus, joka tarjoaa asiakkailleen positiivisia yllätyksiä, sekä raikkaita fyysisiä ja henkisiä elämyksiä.

Himos sijaitsee hyvien yhteyksien varrella keskellä Suomea 9-tien varressa. Himokselle pääsee helposti niin autolla, bussilla kuin junallakin. Pääkaupunkiseudultakin Himokselle on vain parin tunnin ajomatka.  Pietarin miljoonakaupunki on reilun 3 tunnin ajomatkan tai Allegro junamatkan päässä.

HimosLomat Oy kuuluu konserniin, joka tunnetaan valtakunnallisesti myös isojen tapahtumien järjestäjänä mm. Himos Juhannus, Iskelmä Festivaali, Jysäri, Finnhits-festivaali, Oktoberfest, Himo&Erotiikka-messut ja Neste Rallin Himoksen EK sekä kymmenet Himos Areenan kulttuuri- ja viihdetapahtumat.

Kiitos, että olet tullut sivuillemme – toivomme, että viihdyt myös Himoksella luonamme.  Majoitusvarauksen teette kätevästi, milloin vain Nettivaraamostamme.

Pyydämme antamaan myös palautetta, näin osaamme rakentaa kanssasi aina vain paremman lomakohteen.

Nautinnollista Himos-lomaa ja tervetuloa!

HimosLomat Oy

Tiina Mäntyharju
toimitusjohtaja

HimosLomat faktat

HimosLomat-lomapalveluihin kuuluvat:

  • HimosLomat – loma- ja kokouspalvelut
  • Himos Holiday Travel – kansainväliset palvelut
  • Himos Hotelli – ravintola, hotellipalvelut
  • Himos Areena – ravintola, viihdepalvelut
  • Himos Safarit – oheispalvelut
  • Himos Golf – golf-palvelut
  • Himos Mökkipalvelut – huolto-, siivouspalvelut

Majoituskapasiteettimme Himoksella on vajaa 400 mökkiä ja huvilaa, sekä hieman alle 100 hotelli- ja motellihuonetta, yhteensä 3400 vuodepaikkaa. Vuosittain majoitamme Himoksella noin 330 000 – 350 000 asiakasta. Lisäksi Riihivuoren lomakylässä on 41 mökkiä, noin 280 vuodepaikkaa.

Ympärivuotisia työpaikkoja konsernissa on 68 ja festivaaleilla jopa 250 henkilöä.

HimosLomat -konsernin liikevaihto edellisenä tilikautena oli 25 miljoonaa euroa ja kansainvälisen kaupan osuus on tästä vajaa 20 prosenttia.

Himos Keskusvaraamo |  020 711 9200  |  himoslomat@himoslomat.fi