HimosLomat Oy

HimosLomat

HimosLomat Oy on kehittänyt Himoksen aluetta jo vuodesta 1989. Heti toiminnan alusta lähtien HimosLomat Oy on keskittynyt Himoksen majoitus-, ravintola- ja safari- sekä ohjelmapalveluihin. Meille on tärkeää, että asiakkaamme viihtyvät Himoksella ympäri vuoden.

HimosLomien arvot

Henkilökohtaisesti läsnä
• laadukas asiakaspalvelu

Joustava ja ketterä
• mukaudumme ja muuntaudumme

Luotettava ja turvallinen
• asiakas voi turvallisesti luottaa, että varatut palvelut toteutuvat

Vastuullisuus
• arvostamme paikallisuutta ja yhteistyötä sekä kunnioitamme kaikessa toiminnassamme ympäristöä

Tutustu palveluihimme ja viihdy!

Toimintamme perusajatus on tarjota tasokas lomakokonaisuus niin yksityisille henkilöille, perheille kuin ryhmille ja yrityksille – helposti, ympäri vuoden, yhdestä paikasta varaamalla.

Haluamme, että Himos on kansainvälinen, ympäri vuoden sykkivä lomakeskus, joka tarjoaa asiakkailleen positiivisia yllätyksiä, sekä raikkaita fyysisiä ja henkisiä elämyksiä.

Himos sijaitsee hyvien yhteyksien varrella keskellä Suomea 9-tien varressa. Himokselle pääsee helposti niin autolla, bussilla kuin junallakin. Pääkaupunkiseudultakin Himokselle on vain parin tunnin ajomatka.

HimosLomat-konserni järjestää vuosittain lukuisia isoja tapahtumia, esimerkiksi Himos Truck Show ja Classic Garage -autotapahtumat sekä kymmeniä Himos Areenan kulttuuri- ja viihdetapahtumia.
Lisäksi Himos Parkissa järjestetään mm. valtakunnallisesti tunnetut musiikkifestivaalit Himos Juhannus, Iskelmä festivaali sekä Jysäri.

Kiitos, että olet tullut sivuillemme – toivomme, että viihdyt myös Himoksella luonamme.  Majoitusvarauksen teette kätevästi, milloin vain Nettivaraamostamme.

Pyydämme antamaan myös palautetta, näin osaamme rakentaa kanssasi aina vain paremman lomakohteen.

Nautinnollista Himos-lomaa ja tervetuloa!

HimosLomat Oy

HimosLomat faktat

HimosLomat-lomapalveluihin kuuluvat:

  • HimosLomat – loma- ja kokouspalvelut
  • Himos Holiday Travel – kansainväliset palvelut
  • Himos Hotelli – ravintola, hotellipalvelut
  • Himos Areena – ravintola, viihdepalvelut
  • Himos Safarit – oheispalvelut
  • Himos Golf – golf-palvelut
  • Himos Mökkipalvelut – huolto- ja siivouspalvelut

Majoituskapasiteettimme Himoksella on noin 450 mökkiä ja huvilaa, sekä hieman alle 100 hotelli- ja motellihuonetta, yhteensä yli 4000 vuodepaikkaa. Vuosittain majoitamme Himoksella noin 300 000 asiakasta.

Ympärivuotisia työpaikkoja konsernissa on noin 50.

Villi Länsi -investointiprojektin selvitystyö 5/2021 – 8/2023

HimosLomat Oy:n toimialana ovat majoitustoiminta sekä ravintola-, kokous-, safari-, aktiviteetti-, tapahtuma- ja festivaalipalvelut. Villi Länsi -investointiprojektin selvitystyön tarkoituksena on selvittää alueen ympärivuotisten palveluiden kehittämistä. Selvitystyön päätavoitteena on suunnitella toimiva ja useita asiakasryhmiä palveleva ympärivuotinen monitoimirakennus, ulkoliikunta-alue ja vuokrattavia lomahuoneistoja. Monitoimirakennus sisältää erilaisia liikunta-, hyvinvointi-, terveys-, viihde- ja ravintolapalveluita. Ulkoliikunta-alue ja lomahuoneistot suunnitellaan monitoimirakennuksen välittömään läheisyyteen. Selvitystyö tähtää noin 5,5 miljoonan euron monitoimihallin ja noin 12 miljoonan euron majoitustoiminnan investointeihin.

Villi Länsi monitoimihallin rakennusprojekti 10/2021 – 7/2023

Tobermore Oy:n hallinnoiman Villi Länsi monitoimihallin rakennusprojektin tavoitteena on rakennuttaa alueelle majoittuville asiakkaille sekä paikallisille asukkaille ympärivuotisia palveluita. Villi Länsi rakennusprojektin tarkoituksena on rakennuttaa Himokselle ympärivuotinen monitoimihalli, joka työllistää paikallisia asukkaita sekä alihankkijoita rakennusvaiheessa noin 15 henkeä että valmistumisen jälkeen noin 4-8 henkeä.

HimosLomat |  020 711 9200  | himoslomat(at)himoslomat.fi