Mökkiruokailut Himoksella

HimosLomat
Ruokailu mökkiin suoraan tilattuna tuo loman tuntua tai helpottaa kiireistä kokouspäivää! Yhteistyökumppanimme tarjoavat monipuolisia ja herkullisia vaihtoehtoja aina perusaamiaisesta illalliseen.

Ajatella jos kerrankin ruoka tulisi pöytään kuin Manulle illallinen? No nyt se on mahdollista! Tilaa esimerkiksi henkilökohtainen kokki omiin juhliisi, lahjaksi tai järjestä ryhmällesi kokkikoulu. Menu suunnitellaan etukäteen, jonka pohjalta kokki hankkii tarvittavat raaka-aineet halutulle henkilömäärälle ja saapuu valmistamaan ruoan varaamallesi huvilalle. Voitte seurata kokin työskentelyä keittiössä tai seurustella omassa rauhassa huumaavan herkullisen tuoksusinfonian noustessa liedeltä.

Kysy lisää ja varaa suoraan myyntipalvelustamme!

Catering-palvelut

Himos Catering

Olipa kyseessä elämäsi kohokohta tai tunnelmallinen illanvietto, Himos Catering järjestää Himoksen alueella mökkiruokailuun sekä juhlien järjestämiseen liittyviä kattaus- ja ateriapalveluita.

Kokkisirkus

Tilaamalla kokin mökkiin saat käyttöösi kovatasoisen ja monissa liemessä marinoidun ammattilaiskokin Chef Jannen, jonka intohimona ovat puhtaat ja aidot raaka-aineet ja maut Suomesta ja maailmalta.

Patalahti Catering

Catering -palvelu niin pieneen kuin suureen juhlaan! Patalahti tunnetaan laadukkaasta ja maistuvasta ruuasta. Räätälöimme mielellämme menut myös juuri teidän juhliinne sopiviksi.

Take away – soita, tilaa, nouda ja nauti!

Tupa kitchen & bar

Nappaa mukaan à la carte -listan herkut ja erilaiset juotavat!

Tupa kitchen & bar puh. 020 711 9290

Mono pub

Nauti Himoksen parhaat pizzat porukalla mökillä!

Mono pub puh. 020 711 9299

HimosLomat |  020 711 9200  | himoslomat(at)himoslomat.fi