Mökkiruokailut Himoksella

HimosLomat
Ruokailu mökkiin suoraan tilattuna tuo loman tuntua tai helpottaa kiireistä kokouspäivää! Yhteistyökumppanimme tarjoavat monipuolisia ja herkullisia vaihtoehtoja aina perusaamiaisesta illalliseen.

Ajatella jos kerrankin ruoka tulisi pöytään kuin Manulle illallinen? No nyt se on mahdollista! Tilaa esimerkiksi henkilökohtainen kokki omiin juhliin, lahjaksi tai järjestä ryhmällesi kokkikoulu. Menu suunnitellaan etukäteen, jonka pohjalta kokki hankkii tarvittavat raaka-aineet halutulle henkilömäärälle ja saapuu valmistamaan ruoan varaamallesi huvilalle. Voitte seurata kokin työskentelyä keittiössä tai seurustella omassa rauhassa huumaavan herkullisen tuoksusinfonian noustessa liedeltä.

Kysy lisää ja varaa suoraan myyntipalvelustamme!

Catering-palvelut

Himos Catering

Himos Catering

Olipa kyseessä elämäsi kohokohta tai tunnelmallinen illanvietto, Himos Catering järjestää Himoksen alueella mökkiruokailuun sekä juhlien järjestämiseen liittyviä kattaus- ja ateriapalveluita.

Kokkisirkus

Kokkisirkus

Tilaamalla kokin mökkiin saat käyttöösi kovatasoisen ja monissa liemessä marinoidun ammattilaiskokin Chef Jannen, jonka intohimona ovat puhtaat ja aidot raaka-aineet ja maut Suomesta ja maailmalta.

Patalahti Catering

Patalahti Catering

Catering -palvelu niin pieneen kuin suureen juhlaan! Patalahti tunnetaan laadukkaasta ja maistuvasta ruuasta.
Räätälöimme mielellämme menut myös juuri Teidän juhliinne sopiviksi.

Tilausravintolat

Tilausravintola Liiteri

Tilausravintola Liiteri

Tilausravintolamme Liiterissä on asiakaspaikkoja 30 – 200. Jo miljöönä Liiteri on kokemisen arvoinen. Liiterissa on tarjolla tuhti menu, johon on valittu vahvat olut- ja viinimaut.

Tilausravintola Luola

Tilausravintola Luola

Luolassa koet intiimin tunnelman lisäksi kulinaristisia herkkuhetkiä. Luolaisäntä tai -emäntä tarjoilee, kertoilee tarinoita sekä lauleskelee kaikkien tuntemia kappaleita. Max 20 henkilöä.

Lähialueen muut ravintolat

HimosLomat |  020 711 9200  | himoslomat(at)himoslomat.fi