Kokoustilat Himoksella

HimosLomat
Lyhyt palaveri tai pidempi kokous, iso tai pieni porukka, rennosti huvilassa tai muodollisemmin kokoustilassa – Himokselta löytyy monipuoliset kokoustilat kaikenlaisiin tarpeisiin!

Me teemme sen helpoksi.

Ohjelma, aikataulut ja varaukset yhdestä numerosta henkilökohtaisen yhteyshenkilön kanssa.

HimosLomat, yritys- ja ryhmämyynti
Puh. 020 711 9222  |  himoslomat@himoslomat.fi

Kokouspaketit  •  Kokoustilat  •  Virkistyspäivät  •  Aktiviteetit

Kokouskeskus Koulu

Palvelumme sijaitsevat kaikki kätevästi yhdessä pihapiirissä; Kokouskeskus Koulun tiloista siirryt helposti ruokailemaan viereiseen Tupa kitchen & bariin tai tilausravintola Liiteriin. Kivenheiton päässä sijaitsevat myös monipuoliset saunamme, joissa kokouspäivän pölyt huuhtouvat päivän päätteeksi.

Kokouskeskus Koulussa on useita eri kokoisia kokoustiloja, jotka muuntuvat erilaisilla pöytäryhmittelyillä tarpeisiinne sopivaksi. Suuremmat ryhmät voivat sijoittua myös useampaan tilaan käyttäen ala- tai yläkerroksen kokoustiloja. Vanhan koulumaailman mukaisesti sisustetut persoonalliset kokoustilat on varustettu tämän päivän tekniikalla. Kaikista kokoustiloista löytyy kiinteä videotykki, valkokangas ja fläppitaulu sekä wlan-yhteys, lisäksi Rehtorissa on äänentoisto. Kysy tarvittavia lisäkokousvälineitä tarjouspyynnön yhteydessä.

Sisääntulokerroksen kokoustilat

Kokouskeskus Koulun sisääntulokerrokseen on esteetön kulku.

Kokoustilat Himos

Rehtori – 90 hlö

Lisätiedot

Koulun suurin tila on alakerroksessa sijaitseva Rehtori, johon mahtuu kerralla jopa 90 henkeä. Valoisaan tilaan on kulku kolmesta ovesta ja kokouspäivän lomassa taukoa voi pitää vaikka terassilla. Rehtoriin pääsee kulkemaan helposti myös pyörätuolilla.

Luokka: 90 henkilöä
U-pöytä: 22 henkilöä
Diplomaatti: 22 henkilöä

kokoustilat Himos

Kanslia – 20 hlö

Lisätiedot

Alakerroksessa sijaitsee Kanslia, johon mahtuu kerralla n. 30 henkeä. Viihtyisän tilan ikkunoista on näkymät Patalahden rantaan.

Luokka: 24 henkilöä
U-pöytä: 14 henkilöä
Diplomaatti: 17 henkilöä

Yläkerroksen kokoustilat

Kokoustilat Himos

Maantieto – 40 hlö

Lisätiedot

Koulun yläkerrassa olevasta tilasta aukeaa ikkunat kolmeen suuntaan. Maantieteellisin elementein sisustetussa tilassa voi kokoustaa kerralla jopa 40 henkeä.

Luokka: 40 henkilöä
U-pöytä: 18 henkilöä
Diplomaatti: 20 henkilöä

kokoustilat Himos

Biologia – 30 hlö

Lisätiedot

Yläkerran keskimmäiseen kokoustilaan mahtuu kerralla jopa 30 henkeä.

Luokka: 30 henkilöä
U-pöytä: 12 henkilöä
Diplomaatti: 18 henkilöä

kokoustilat Himos

Käsityö – 10 hlö

Lisätiedot

Kokouskeskus Koulun Käsityö-tila on 16 hengen kokoustila yläkerroksessa.

Luokka: 16 henkilöä
U-pöytä: 8 henkilöä
Diplomaatti: 12 henkilöä

Historian havinaa

Kokouskeskus Koulu kätkee sisäänsä paljon paikallista historiaa, sillä se toimi 1900-luvun alkupuolelta alkaen 1960-luvulle saakka Säyrylän kouluna. Tämän jälkeen tila on toiminut mitä moninaisimmissa käyttötarkoituksissaan esimerkiksi leirintäalueen tukirakennuksena ja kyläläisten matonkutomapaikkana. Laaja, kokonaisvaltainen uudistus valmistui 2013, josta lähtien Kokouskeskus Koulu on toiminut Himoksen keskeisenä kokouspaikkana. Koulun ulkoasussa säilytettiin aikakauden tyyli kattoerkkereineen ja omaperäisine kuistilippoineen. Luokkahuoneet uudistettiin nykyaikaisiksi kokoustiloiksi niiden historiaa kunnioittaen. 

Koulun erilaiset kokoustilat antavat tilaa uuden oppimiselle, ja sisustusratkaisut siivittävät kehittäviin kokouspäiviin. 

Himos Areena – suurille ryhmille

Tarvitsetko tilat isommalle kokoukselle? Himos Areena muuntuu arkisin myös kokouskäyttöön!

Himos Areena on monipuolinen tapahtuma-areena, joka muuntautuu tarvittaessa kokoustilaksi isoille ryhmille. Alakerran 1400 m² tilassa on Himos Areena-aukio, esiintymislava, baareja sekä wc:t ja vaatesäilytys. Yläkerrassa on lisätilaa 400 m². Alakerran Himos Areena -aukiolla 180 henkilöä voi kokoustaa teatterimuodossa, jonka lisäksi lisäpaikkoja saa ala- ja yläkerrasta vielä 50 hengelle. Tilassa on valmis kokous- ja äänitekniikka, jonka käytöstä tapahtumien aikana huolehtii ääniteknikko.

Tarkemmat tekniset tiedot Himos Areenan sivuilta »

Huvilakokous Himoksella

Olisiko rennompi huvilakokous kuitenkin teidän juttunne?

Tasokkaissa huviloissamme onnistuu kompaktin porukan palaverit, tiimipäivät tai saunaillat! Lisää huvilavarauksellesi kokousvälineet, catering-ruokailut, liinavaatteet ja lähtösiivous, niin kokousreissun fasilitointi sujuu kuin itsestään.

Olemme koonneet 5 kohdan vinkkilistan onnistuneen huvilakokouksen järjestämiseen, tutustu vinkkeihimme ja varaa huvilakokouksesi vaikka saman tien!

Huvilakokous Himoksella

Rantakammari & Aloha-Studio

Kehon- ja mielenhuoltoa Rantakammarilla!

Himos Hotellin lisärakennus Rantakammari taipuu vaikka omaksi tukikohdaksi. Rantakammarissa on 15 kpl kahden hengen huoneita ja joogatila kehon- tai mielenhuoltoa varten.

Viereisellä Rantasaunalla on takkatuvassa peruskokousvarustus ja 16 henkilön pöytä kokoustamiseen tai ruokailuun. Päivän tarkeimmät päätökset luonnollisesti tehdään lauteilla ja päätetään päivän virallinen osuus porealtaan tai Patalahti-järven syleilyyn.

Me teemme kokousjärjestelyt helpoksi.

HimosLomat, yritys- ja ryhmämyynti
Puh. 020 711 9222  |  himoslomat@himoslomat.fi

Elämyksiä ryhmille

HimosLomat tarjoaa mielenkiintoisia aktiviteetteja ja monipuolista toimintaa ympäri vuoden. Himos Safarien oppaat ovat erikoistuneet järjestämään seikkailuja, tapahtumia sekä retkiä kaikkina vuodenaikoina.

Himoksen saunapiha

Saunapiha

HimosLomien palveluista löytyy sauna jokaiseen makuun. Saunatiloissamme vietät rennosti yhteistä iltaa. Saunamenusta tilaat kätevästi täytettä kurnivalle vatsalle.

Huvilakokous Himoksella

Kokousta huvilassa

Vietä saunaillat, tiimipäivät, rennot juhlat tai kompaktin porukan palaverit helposti tasokkaissa huviloissamme!

HimosLomat yritysmyynti  020 711 9222  |  himoslomat@himoslomat.fi