Järjestä tapahtumasi Himoksella!

HimosLomat

4 syytä valita Himos

Erinomainen sijainti keskellä Suomea, hyvien yhteyksien varrella

Ainutlaatuinen tunnelma viihtyisällä tapahtuma-alueella

Ammattitaitoinen tapahtumajärjestäjä apunasi

Valmis tapahtuma-alue kaikkine palveluineen - yhdessä pihapiirissä

Himos Park

HimosLomat

Himos Park on erilaisia tapahtumia varten rakennettu monipuolinen, lähes rajattomasti mahdollisuuksia tarjoava tapahtumakenttä keskellä kauneinta Järvi-Suomea. Kaikki onnistuneeseen tapahtumaan tarvittavat palvelut löytyvät helposti samasta pihapiiristä!

TAPAHTUMAKENTÄT

Himos Parkin alueella on kolme asfaltoitua kenttää, joita voi käyttää monipuolisesti erilaisissa tapahtumissa. Kentillä on järjestetty useita autonäyttelyitä ja -tapahtumia kuin isompia festivaalejakin.

Katso tästä kuva kenttien sijainnista »

TERASSI RIEMU

Terassi Riemu on näyttävä kolmikerroksinen kokonaisuus keskellä Himos Parkia. Riemusta löytyy niin baareja ja VIP-tilat, sekä tietysti upea näkyvyys festivaali- ja rantakentälle. Iloiset värit markiiseissa, kalusteissa ja jopa iltavalaistuksessa luovat hyvän tunnelman.

Lue lisää »

TAPAHTUMATELTTA

Tapahtumateltta on pohjoismaiden suurin tapahtumateltta, johon mahtuu 7000 henkilöä. Teltassa voi järjestää kokouksia yli 3000 hengelle, illallisia 1300 hengelle, minimessuja ja erilaisia tapahtumia. Teltassa juhlitaankin niin kesän festivaaleilla sekä syksyllä erilaisten tapahtumien merkeissä.

Lue lisää »

Viihtyisä vanha Säyrylän koulu on uudistettu tunnelmalliseksi kokouskeskukseksi. Koulu sijaitsee samassa pihapiirissä Himos Hotellin, Himos Areenan ja Himos Parkin kanssa. Isomman tapahtuman yhteydessä Koulu tarjoaa erillisiä tiloja esimerkiksi ryhmätöille.

Kokouskeskus Koulu »

Himos Areenan monipuoliset ravintola-, kokous- ja esiintymistilat antavat mahdollisuuden mitä erilaisimpien tilaisuuksien järjestämiseen suurelle yleisölle. Areenalla järjestät sekä kokouksen tai isomman iltajuhlan tapahtumaasi.

Himos Areena »

MAJOITUS

Himos Ykkönen

Tapahtumavieraasi majoitus järjestyy helposti HimosLomilta! Himos Parkin välittömässä läheisyydessä on majoituspaikat 1500 henkilölle, vuodepaikkoja Himoksen alueella on yhteensä yli 4000.

Majoitus Himoksella »

RUOKAILUT

Tupa kitchen & bar ja Tilausravintola Liiteri pitävät huolen, että tapahtumavieraasi eivät jää nälkäiseksi. Mikäli kyseessä on suurempi tapahtuma, voidaan ruokailut järjestää myös Himos Areenalla tai Tapahtumateltassa.

Ravintolapalvelut »

SAUNAPIHA

Täytyyhän tapahtuma-alueelta myös saunat löytyä? Meillä niitä on kokonaisen saunapihan verran! Tapahtumapäivän pölyt huuhtoutuvat Patalahden upeissa maisemissa.

Himoksen Saunapiha »

TUOTTAJA APUNASI

HimosLomat on ammattitaitoinen ohjelmajärjestäjä, jolla on vuosikymmenten kokemus erilaisten tapahtumien järjestämisestä. Saat meiltä avuksesi henkilökohtaisen tuottajan, jonka avulla suunnittelet ja toteutat tapahtumasi sujuvasti. Saat varattua tapahtumaasi tilat, ruokailut ja majoituksen – kaikki helposti yhdeltä luukulta.

Himos Parkissa järjestettyjä tapahtumia

HimosLomat
Hetkessä Himos pääkuva

Hyvinvointiin ja läsnäoloon keskittyvä Hetkessä -tapahtuma kokoaa Himokselle yhteen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneet koko viikonlopun ajaksi.

Tutustu tapahtumaan »

Himos Truck Show on hyvänmielen tapahtuma, jonne voit tulla viettämään aikaa kustomoitujen kuorma-autojen sekä muiden kiinnostavien ajoneuvojen parissa. Himos Parkin asfaltoitu kenttä pääsee oikeuksiinsa näiden upeiden rekkojen esittelypaikkana.

Tutustu tapahtumaan »

Himos Hotellin 200-paikkainen tilausravintola Liiteri on ahkerassa käytössä Metkojen aikaan, siellä pääsee nauttimaan Liiterin oman buffet´n antimista tunnelmallisessa ja taatusti erilaisessa ravintolamiljöössä.  Himos Areenan Metkon juhlailtoja ovat torstai ja perjantai. Ilta aloitetaan juhlavasti katetusta noutopöydästä ruokaillen, minkä jälkeen voidaan heittää vapaalle Suomen eturivin artistien tahdittamana!

Tutustu tapahtumaan »

Lisätiedot ja varaukset

Oletko kiinnostunut järjestämään tapahtumasi Himoksella? Autamme sinua mielellämme!

HimosLomat, yritys- ja ryhmämyynti
Puh. 020 711 9222
himoslomat@himoslomat.fi