Polttarit Himoksella

Järjestä ikimuistoiset polttarit Himoksella! HimosLomien kautta varaat majoituksen ja aktiviteetit kätevästi samalta alueelta, ota yhteyttä niin kasataan polttariryhmällesi sopiva paketti!

HimosLomat |  020 711 9200  | himoslomat(at)himoslomat.fi

POLTTARIMAJOITUS

Varaa juuri sinun polttariseurueellesi sopiva vaihtoehto. HimosLomien laajasta valikoimasta löytyy vaihtoehtoja perusmökeistä luksushuviloihin, joista voit valita mieleisesi. Ripauksen luksusta polttareiden viettoon saat varaamalla ulkoporealtaallisen kohteen!

Yli 400 erilaista mökki- ja huvilavaihtoehtoa, katso vapaat kohteet sivun alareunasta!

HimosLomat myyntipalvelu
Puh. 020 711 9200
himoslomat(at)himoslomat.fi

MONIPUOLISTA TOIMINTAA!

HimosLomat tarjoaa monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja ryhmille.

Lähtekää polttariporukalla kamppailemaan aikaa vastaan pakohuonepelissä, kisailkaa viiden rastin joukkuekisassa tai haastakaa toisenne paintball-otteluun!

JOUKKUEKISAT

Joukkuekisailut

Haasta porukkasi leikkimieliseen viiden rastin joukkuekisaan! Valitse suosikkisi lajeista kuten jousiammunta, kiipeilyseinä, jääkiekkolaukaus, mönkijän peruutus ja Speden nopeuspeli.

Tunniksi toiseen todellisuuteen? Pakohuonepeli on seikkailu, jossa kamppailette yhdessä aikaa vastaan.

SIMULAATTORIMAAILMA

Simulaattorimaailma soveltuu erinomaisesti esimerkiksi polttareiden ensimmäiseksi tai viimeiseksi erikoiskokeeksi. Polttaripaketin hintaan kuuluvat  mahtavat Vision Racer-simulaattorit, joilla voi kuusi henkeä kerrallaan ottaa kisaa. Pakettiin kuuluu myös ampumasimulaattori, urheilusimulaattori ja paljon muuta hauskaa mm. pelikonsolit, karaoke ja pokeripöytä ovat polttariporukan käytössä.

PAINTBALL

Jämsän Paintball

Paintballin pelaaminen on leppoisaa yhdessä puuhaamista, ja polttaripeleissä juhlakalu voidaan esimerkiksi jäynätä hauskasti pelailun ohessa… Peliaikaa ei ole rajoitettu, koko aktiviteetti vedetään läpi rennolla meiningillä.

Jämsän Paintball on pelikohteena ainutlaatuinen, sillä alueella on yli 10 pelikenttää! Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, mutta kokeneillekin pelaajille löytyy taatusti haasteita! Vain 15 min Himokselta.

HEMMOTTELUA

Monipuolisissa saunatiloissamme vietät rennosti iltaa polttariporukalla tai järjestät perinteisen morsiussaunan. Saunamenusta tilaat kätevästi täytettä kurnivalle vatsalle.

Kelpaisiko hippunen hyvinvointia keholle ja mielelle? Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa hemmottelua polttareihin.

RAVINTOLAT

Kun päivän tiimellyksessä vatsa kaipaa täytettä on Himoksen pääravintola Tupa kitchen & bar siihen täydellinen ratkaisu! Listalta löydät monipuolisesti juomat sekä herkulliset annokset pizzasta pihviin.

Mono pubin upeassa pubitunnelmassa nautit virvokkeista karaoken tahdissa.

TAPAHTUMAT

Himoksella on monipuolisesti tapahtumia aina urheilu- ja hyvinvointitapahtumista tunnettuihin musiikkifestareihin ja autotapahtumiin, Himos Areenan bileiltoja unohtamatta.

VARAA MAJOITUS!