Mökinomistajien on-line

Loma-asunto omistajan omassa käytössä – asioi helposti ja vaivattomasti onlinessa

Lomakohteen omistaja voi tehdä ympäri vuorokauden omistajavarauksia tai perua niitä omistajien omassa online-järjestelmässä. Omistajavarauksen yhteydessä voi myös halutessaan tilata  tarkistuskäynnin, lähtösiivouksen tai vaikkapa antaa lisätietoja yms.

Omistajavarauksia voi tehdä ja perua jopa tulopäivänä! 

Mikäli muutoksia tehdään tulopäivänä kello 07:00 jälkeen, pyydämme ilmoittamaan uudesta varauksesta vastaanottoomme puhelimitse vastaanoton aukioloaikoina. Vastaanoton tavoittaa numerosta 020 711 9210.

Omistajavarauksia tehdään silloin, kun omistaja itse tulee loma-asuntoonsa tai hän haluaa itse vuokrata lomakohteen eteenpäin. Tässä tapauksessa vastuu esimerkiksi itse välitettyjen vuokralaisten toiminnasta on omistajalla.

Omistajan vastuulla on myös kokonaan hallinnoida omia varauksiaan:

  • Tarkistaa, että mökki on vapaana ennen kuin tekee omavarauksen onlineen
  • Antaa kaikki informaatio omavarauksella majoittuvalle, mm. Center aukioloajat jne. Nämä löytyvät www.himoslomat.fi etusivulta, Info tulijalle -kirjeestä
  • Omavarauksen jälkeen lähtötarkastus: mm. siivousjälki on hyvä, saippuoiden lisääminen, wc- ja talouspaperit, leivinpaperi, tulitikut jne
  • Mökin on oltava kaikilta osin kunnossa seuraavalle asiakkaalle!

Lähtötarkastus on mahdollista ostaa myös Himos Mökkipalveluilta, jolloin omavaraukseen laitetaan maininta TARKISTUSKÄYNTI. Tarkistuskäynnin veloitamme aina omistajalta, emme omavarauksella majoittuneelta.

Mökin omistajien omat sivut

Olemme tehneet mökin omistajille kattavat nettisivut, joista löytyy ohjeita ja tietoa palveluistamme ja käytänteistä vuokravälitykseen ja mökin ylläpitoon liittyen.

Sivuille käyttöoikeus on vain mökkien omistajille, joiden kanssa HimosLomat Oy:llä on vuokravälityssopimus.

Himos Keskusvaraamo |  020 711 9200  |  himoslomat@himoslomat.fi