Mökinomistajien on-line

Loma-asunto omistajan omassa käytössä – asioi helposti ja vaivattomasti onlinessa

Lomakohteen omistaja voi tehdä ympäri vuorokauden omistajavarauksia tai perua niitä omistajien omassa online-järjestelmässä. Omistajavarauksen yhteydessä voi myös halutessaan tilata  tarkistuskäynnin, lähtösiivouksen tai vaikkapa antaa lisätietoja yms.

Omistajavarauksia voi tehdä ja perua jopa tulopäivänä! 

Mikäli muutoksia tehdään tulopäivänä kello 07:00 jälkeen, pyydämme ilmoittamaan uudesta varauksesta vastaanottoomme puhelimitse vastaanoton aukioloaikoina. Vastaanoton tavoittaa numerosta 020 711 9210.

Omistajavarauksia tehdään silloin, kun omistaja itse tulee loma-asuntoonsa tai hän haluaa itse vuokrata lomakohteen eteenpäin. Tässä tapauksessa vastuu esimerkiksi itse välitettyjen vuokralaisten toiminnasta on omistajalla.

Omistajan vastuulla on myös kokonaan hallinnoida omia varauksiaan:

  • Tarkistaa, että mökki on vapaana ennen kuin tekee omavarauksen onlineen
  • Antaa kaikki informaatio omavarauksella majoittuvalle, mm. Center aukioloajat jne. Nämä löytyvät www.himoslomat.fi etusivulta, Info tulijalle -kirjeestä
  • Omavarauksen jälkeen lähtötarkastus: mm. siivousjälki on hyvä, saippuoiden lisääminen, wc- ja talouspaperit, leivinpaperi, tulitikut jne
  • Mökin on oltava kaikilta osin kunnossa seuraavalle asiakkaalle!

Lähtötarkastus on mahdollista ostaa myös Himos Mökkipalveluilta, jolloin omavaraukseen laitetaan maininta TARKISTUSKÄYNTI. Tarkistuskäynnin veloitamme aina omistajalta, emme omavarauksella majoittuneelta.

Himos Keskusvaraamo |  020 711 9200  |  himoslomat@himoslomat.fi