Ravintolat Himoksella

HimosLomat

Himoksen pääravintola Tupa kitchen & bar taipuu niin konstailemattomaksi perheravintolaksi kuin tunnelmalliseksi illallispaikaksi. Laadukkaista lähituotteista loihditut annokset tarjoaa makuelämyksiä kaikille. Saluuna – enemmän kuin ravintola! Saluuna on rento Himoksen yhteinen olohuone Willissä Lännessä, jossa piipahdat lasilliselle, lounaalle tai viihtymään koko viikonlopuksi. Astu Saluunan ovista sisään ja seikkailusi makumatkalle alkaa. Himoksen parasta pubitunnelmaa löydät Monosta! Karaokea aina kun pubin ovet ovat auki. 

Tupa kitchen & bar

Tupa kitchen & barissa viihtyy jokainen! Pizzojen ja pihvien lisäksi ruokalistaltamme löydät myös siivet, burgerit ja lasten suosikkiannokset.

Willi Länsi Saluuna

Saluuna

Täydennä Willin Lännen kokemuksesi Saluunassa! Piipahda lasilliselle, lounaalle tai viihtymään koko illaksi.

Mono pub

Himos Areenan bileiden etkot, after ski tunnelmaa, karaokea, virvokkeita ja lautapelejä!

Rinneravintolat Café

Rinneravintolat

Läske lämmittelemään ja nauti laskujen lomassa burgerit sekä muut herkulliset syötävät. Meillä kaakao on kuumaa ja kuohari kylmää!

Mökkiruokailut

Ajatella jos kerrankin ruoka tulisi pöytään kuin Manulle illallinen? Nyt se on mahdollista!

Tilausravintolat

Himoksen persoonalliset tilausravintolat kestitsevät isojakin ryhmiä, ja Himoksella järjestätkin mieleenpainuvat juhlat ja onnistuneet yritystilaisuudet. Tutustu myös vaihtoehtoihin tilata ruokailut suoraan mökille!

Ravintola Liiteri

Liiteri

Tilausravintolamme Liiterissä on asiakaspaikkoja 30 – 200. Jo miljöönä Liiteri on kokemisen arvoinen. Liiterissa on tarjolla tuhti menu, johon on valittu vahvat olut- ja viinimaut.

Tilausravintola Luola

Luola

Luolassa koet intiimin tunnelman lisäksi kulinaristisia herkkuhetkiä. Luolaisäntä tai -emäntä tarjoilee, kertoilee tarinoita sekä lauleskelee kaikkien tuntemia kappaleita. Max 20 henkilöä.

Himos Areena juhlaruokailu

Himos Areena

Upean Himos Areenan reilut puitteet sallivat suurten tapahtumien järjestämisen. Viikonloppuisin Himos Areenalla meno on rock-pop-henkistä, kun talvikaudella nautitaan maamme parhaimpien artistien konserteista!

HimosLomat |  020 711 9200  | himoslomat(at)himoslomat.fi