Ravintolat Himoksella

HimosLomat

Himoksen pääravintola Tupa kitchen & bar taipuu niin konstailemattomaksi perheravintolaksi kuin tunnelmalliseksi illallispaikaksi. Listalta löytyvät á la carte herkut, sekä maukkaat pizzat ja snackfoodit. Myös take away!
Himoscateringin herkulliselta listalta tilaat ruokailut suoraan mökkiin.

Himoksen persoonalliset tilausravintolat kestitsevät isojakin ryhmiä, ja Himoksella järjestätkin mieleenpainuvat juhlat ja onnistuneet yritystilaisuudet.

Himos Keskusvaraamo

Tupa Kitchen & Bar

Tupa Kitchen & Bar

Tarjoamme aamiaisen noutopöydästä sekä kauden herkut á la carte annoksina. Asiakaspaikkoja Tupa Kitchen & Barissa on 130.

Mono Pub&Pizzeria

Mono Pub&Pizzeria

After Ski tunnelmaa, suomen- ja englanninkielistä karaokea klo 20 alkaen. Mahdollisuus ruokailla tai hakea mökkiin pizza, salaatteja, kanansiipiä jne.

Mökkiruokailu

Mökkiruokailu

Tilaa ruokailu mökkiin helposti lomakkeella. Tilaukset 5 vrk ennen toimitusta. Kaikkiin tilauksiin lisätään kuljetusmaksu 20 €. Minimitilaus 75 € + 20 € kuljetusmaksu.

Tilausravintolat

Tilausravintola Liiteri

Tilausravintola Liiteri

Tilausravintolamme Liiterissä on asiakaspaikkoja 30 – 200. Jo miljöönä Liiteri on kokemisen arvoinen. Liiterissa on tarjolla tuhti menu, johon on valittu vahvat olut- ja viinimaut.

Tilausravintola Luola

Tilausravintola Luola

Luolassa koet intiimin tunnelman lisäksi kulinaristisia herkkuhetkiä. Luolaisäntä tai -emäntä tarjoilee, kertoilee tarinoita sekä lauleskelee kaikkien tuntemia kappaleita. Max 20 henkilöä.

Himos Areena

Himos Areena

Upean Himos Areenan reilut puitteet sallivat suurten tapahtumien järjestämisen. Viikonloppuisin Himos Areenalla meno on rock-pop-henkistä, kun talvikaudella nautitaan maamme parhaimpien artistien konserteista!

Lähialueen muut ravintolat

Himos Keskusvaraamo |  020 711 9200  |  himoslomat@himoslomat.fi