Ravintolat Himoksella

HimosLomat

Himoksen pääravintola Tupa kitchen & bar taipuu niin konstailemattomaksi perheravintolaksi kuin tunnelmalliseksi illallispaikaksi. Listalta löydät herkulliset annokset pihvistä pizzaan sekä lasten suosikkiannokset.

Tupa kitchen & bar

Tupa kitchen & bar

Tupa kitchen & barissa viihtyy jokainen! Pihvien ja pizzojen lisäksi ruokalistaltamme löydät myös siivet, burgerit ja lasten suosikkiannokset.

Mono pub

Mono pub

After Ski tunnelmaa, street foodia, karaokea, virvokkeita ja lautapelejä!

Mökkiruokailut

Mökkiruokailut

Ajatella jos kerrankin ruoka tulisi pöytään kuin Manulle illallinen? Nyt se on mahdollista!

Tilausravintolat

Himoksen persoonalliset tilausravintolat kestitsevät isojakin ryhmiä, ja Himoksella järjestätkin mieleenpainuvat juhlat ja onnistuneet yritystilaisuudet. Tutustu myös vaihtoehtoihin tilata ruokailut suoraan mökille!

Liiteri

Liiteri

Tilausravintolamme Liiterissä on asiakaspaikkoja 30 – 200. Jo miljöönä Liiteri on kokemisen arvoinen. Liiterissa on tarjolla tuhti menu, johon on valittu vahvat olut- ja viinimaut.

Luola

Luola

Luolassa koet intiimin tunnelman lisäksi kulinaristisia herkkuhetkiä. Luolaisäntä tai -emäntä tarjoilee, kertoilee tarinoita sekä lauleskelee kaikkien tuntemia kappaleita. Max 20 henkilöä.

Himos Areena

Himos Areena

Upean Himos Areenan reilut puitteet sallivat suurten tapahtumien järjestämisen. Viikonloppuisin Himos Areenalla meno on rock-pop-henkistä, kun talvikaudella nautitaan maamme parhaimpien artistien konserteista!

Lähialueen muut ravintolat

HimosLomat |  020 711 9200  | himoslomat(at)himoslomat.fi