Vappu 2024 Himoksella

HimosLomat

Entä jos juhlisit vappua jossain muualla kuin kotona? Vietä vappu Himoksella! 

Tule viettämään vappua jo edeltävänä viikonloppuna tai ota pikainen irtiotto arjesta ja kerää kasaan ystävät. Himoksen vappu on kokemisen arvoinen. Tervetuloa viihtymään Himokselle!

Vapun majoitus

Valikoima tarjoushintaisia mökkejä alk. 85 € / vrk! Vietä vappu perheen tai kavereiden kanssa mukavasti mökkeillen Himoksella. HimosLomien laajasta mökkivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja perusmökeistä luksushuviloihin, joista voit valita mieleisesi majoituksen. Ripauksen luksusta mökkilomaan saat varaamalla ulkoporealtaallisen kohteen!

Lähes 500 erilaista mökki- ja huvilavaihtoehtoa, katso vapaat kohteet sivun alareunasta!

HimosLomat myyntipalvelu
Puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi

Pääsiäinen Himoksella

Willin Lännen Wappu

Uusi huvikeskus Himoksella!

Willi Länsi tarjoaa vappujuhlijoille täysin uutta tekemistä Himoksella. Willi Länsi on jo miljöönä kokemus, astu aitoon länkkäritunnelmaan Saluunan ovista ja uppoudu ystäviesi kanssa elämykseen.

Saluunan terassin avajaiset 30.4. klo 16-19
Willin Lännen ravintola Saluunan terassin avajaisia juhlitaan DJ:n tahdissa! Luvassa grillausta ja simaa, näyttävimmän vappupukeutujan palkitseminen, lasson- ja hevosenkengän heittoa sekä muita hauskaa teeman mukaista ohjelmaa!

Vapputarjouksena golfsimulaattorit, keilaus ja padel -20 %!
Tarjous voimassa 26.-30.4.

Willi Länsi Saluuna

TEKEMISTÄ VAPPUNA

HimosLomat vappu

Vappuna on vielä perinteisesti lasketeltu Himoksen rinteillä. Keväisestä luonnosta voit nauttia myös retkeillen tai vauhdikkaammin eFatbiken kyydissä. Himoksen pakohuone-pelissä irtaudut tunniksi todellisuudesta ystävien tai perheen kanssa.

Tekemistä Himoksella »

Uusi upea huvikeskus Willi Länsi tarjoaa tekemistä keilauksesta padeliin ja golfista ralliin. Astu sisään lännen seikkailuun!

Willi Länsi – huvikeskus »

HERKUTTELE RAVINTOLOISSA

Tupa kitchen & bar taipuu niin konstailemattomaksi perheravintolaksi kuin tunnelmalliseksi illallispaikaksi. Listalta löydät herkulliset annokset pizzasta pihviin sekä lasten suosikkiannokset.

Willin Lännen Saluunan rennossa tunnelmassa piipahdat lasilliselle tai vietät lokoisan illan herkkujen äärellä.

Mono pubissa after-ski tunnelmaa karaoken tahdissa virvokkeiden kera.

Himos Café palvelee laskettelijoita pohjoisrinteillä. Tule nauttimaan Wappu Buffetista 1.5. klo 11-14.

Tutustu Himoksen alueen ravintoloihin »

HIMOS AREENAN WAPPUBILEET

Himos Areenan vappubileet

Tiistaina 30.4. klo 20-04 Himos Areenalla on luvassa ikimuistoiset ja värikkäät bileet Movetronin, Aikakoneen, Mascaran ja Waldo’s Peoplen kanssa. Ennen illan juhlia Movetronin kirjan julkaisutapahtuma Willin Lännen Saluunassa klo 19-20!

Erittäin Hyvä Ellei Täydellinen -kiertue tarjoilee uskomattoman illan täynnä hittejä ja listaykkösiä – tervetuloa juhlimaan vappua Himokselle! Hanki liput nyt ja herätä 90-luvun taika eloon!

Lue lisää Himos Areenan vappu »

VARAA VAPPUMAJOITUS!

Tarjoushintaiset majoitukset tunnistat punaisesta tarjouskulmasta.