Vappu 2024 Himoksella

HimosLomat

Vappuviikonloppu! Entä jos nauttisit siitä jossain muualla kuin kotona?

Kerää kasaan ystävät ja pakkaa mukaan munkit, simat, nakit ja perunasalaatit sekä brunssitarvikkeet ja kuohuvat. Tervetuloa rentoutumaan vapuksi Himokselle!

VAPUN MAJOITUS

Valikoima tarjoushintaisia mökkejä! Vietä vappu perheen tai kavereiden kanssa mukavasti mökkeillen Himoksella. HimosLomien laajasta mökkivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja perusmökeistä luksushuviloihin, joista voit valita mieleisesi majoituksen. Ripauksen luksusta mökkilomaan saat varaamalla ulkoporealtaallisen kohteen!

Yli 400 erilaista mökki- ja huvilavaihtoehtoa, katso vapaat kohteet sivun alareunasta!

HimosLomat myyntipalvelu
Puh. 020 711 9200
himoslomat(at)himoslomat.fi

Pääsiäinen Himoksella

TEKEMISTÄ

Vappuna on vielä perinteisesti lasketeltu Himoksen rinteillä. Keväisestä luonnosta voit nauttia myös retkeillen tai vauhdikkaammin eFatbiken kyydissä. Himoksen pakohuone-pelissä irtaudut tunniksi todellisuudesta ystävien tai perheen kanssa.

Tekemistä Himoksella »

RAVINTOLAT

Himoksen pääravintola Tupa kitchen & bar taipuu niin konstailemattomaksi perheravintolaksi kuin tunnelmalliseksi illallispaikaksi. Listalta löydät herkulliset annokset pizzasta pihviin sekä lasten suosikkiannokset.

Mono pubissa after-ski tunnelmaa karaoken tahdissa, virvokkeiden ja street foodin kera.

Ravintolat Himoksella »

VAPPUBILEET

Vapun parhaat after-ski bileet Tuvan etuterassilla DJ:n tahdissa. Luvassa vappukaraokea, Kaalimadon bingoa, leikkimielistä (mutta totista) kisailua, hulvatonta pukeutumista sekä jatkot Himos Areenalla.

Areenalla nähdään viikonlopun aikana mm. Arttu Wiskari, Solid Base, ItaloBrothers ja Aikakone.

Lue lisää himosareena.fi/vappu »

VARAA MAJOITUS!

Tarjoushintaiset majoitukset tunnistat punaisesta tarjouskulmasta.