Kokoukset Himoksella

HimosLomat
Erinomaisen sijaintinsa sekä ympärivuotisen tarjontansa ansiosta HimosLomat on kasvanut yhdeksi Suomen suosituimmista kohtaamispaikoista sekä yrityksille, järjestöille että tapahtumien järjestäjille kaikkina vuodenaikoina.

Haluatko järjestää onnistuneen ja hauskan kokouspäivän hyvin pienellä vaivalla?

Tule Himokselle luonnon keskelle. Täällä on tilaa hengittää ja ajatus pysyy kirkkaana. Ruoka on hyvää, tilat ovat siistit ja päivän päätteeksi sauna on lämmin ja baarikaappi kylmä. Ennen saunomista voitte käydä mönkijäsafarilla, jääkellunnassa tai fatbike-ajelulla. Kokouksen voit pitää jossain kahdeksasta kokoustilastamme tai varaa vaihtoehtoisesti tilava huvila käyttöönne.

Yhdellä puhelulla ja parilla sähköpostilla saat järjestettyä täysin erilaisen ja onnistuneen kokouspäivän!

Tuo tiimisi viettämään kokous, joka muistetaan:
”Se kokous silloin Himoksella.”

Kokouskeskus Koulu - Yrityspäivät Himoksella

Heitä pallo meille – kaikki helposti yhdestä paikasta!

HimosLomilla on vahva kokemus kokousten ja erityisesti suurien tapahtumien järjestämisestä.  Kaikki palvelumme sijaitsevat samassa pihapiirissä, kivenheiton päässä toisistaan. Siirtymät hoituvat siis helposti jalkaisin.

HimosLomat, yritys- ja ryhmämyynti
Puh. 020 711 9222  |  himoslomat@himoslomat.fi

Kokouskeskus Koulu - Yrityspäivät Himoksella

Kokouspaketit

Lyhyt palaveri tai pidempi kokous, iso tai pieni porukka, rennosti huvilassa tai muodollisemmin kokoustilassa – Himokselta löytyy monipuoliset kokouspaketit kaikenlaisiin tarpeisiin!

TYKY-päivät

Vietä mieleenpainuva virkistyspäivä Himoksen monipuolisten palveluiden äärellä.

Kokouskeskus koulu portaat

Kokoustilat

Rennosti huvilassa tai muodollisemmin kokoustilassa – Himokselta löytyy monipuoliset kokoustilat kaikenlaisiin tarpeisiin!

Huvilakokous Himoksella

Kokousta huvilassa

Kokoushuviloita 8-23 hengen ryhmille – vietä saunaillat, tiimipäivät, rennot juhlat tai kompaktin porukan palaverit helposti tasokkaissa huviloissamme!

Elämyksiä ryhmille

Hypätkää hyiseen veteen avantopuvussa tai kisailkaa esimerkiksi viiden rastin joukkuekilpailussa!

Himos Areena pikkujouluartistit - Behm

Tapahtumat

Himoksella tapahtuu ympäri vuoden. Tapahtumakalenterista löydät tiedot festivaaleista, tapahtumista ja Himos Areenan keikoista.

Himoksen saunapiha

Saunapiha

HimosLomien palveluista löytyy sauna jokaiseen makuun. Saunatiloissamme vietät rennosti yhteistä iltaa. Saunamenusta tilaat kätevästi täytettä kurnivalle vatsalle.

Järjestä tapahtuma

Himos Park on erilaisia tapahtumia varten rakennettu monipuolinen, lähes rajattomasti mahdollisuuksia tarjoava tapahtumakenttä.

Namaste Himos 2020 ohjelma

Liiku ohjatusti

Varaa päivääsi liikettä! Tiedustele myyntipalvelustamme mahdollisuutta monipuolisiin liikunnallisiin oheisohjelmiimme.

Me teemme kokousjärjestelyt helpoksi.

HimosLomat, yritys- ja ryhmämyynti
Puh. 020 711 9222  |  himoslomat@himoslomat.fi

Referenssit

Henkilöstöpäivä Himos Areenalla, ulkoaktiviteetit ja ruokailut

”Hongan henkilöstöpäivä sujui erittäin hyvin Himoksen tiloissa. Areena toimi loistavasti tämän kokoiselle porukalle, oli väljää ja samalla kuitenkin kodikasta. Tekniikan Ville oli koko ajan apuna, ja näin ollen teknisiä ongelmia ei tullut (joka on aika harvinaista 😊). Ruokailut toimivat myös hyvin naapuritalossa ja ruoka oli maittavaa.

Ulkoaktiviteetit olivat tosi kivoja, tykkäsimme lajeista kovasti. Ohjaajat myös mukavia ja hienosti vetivät hommat. Etukäteissuunnittelu myös toimi hyvin. Soittelin ja kyselin paljon ja sain aina kysymyksiin vastaukset. Eli kiitos paljon Himoksen väelle päivämme toteutuksesta! Tämä jää kyllä mieleen loistavana tapahtumapaikkana ja tulemme uudestaan jos sellainen tarvis tulee.”

Tarja Vuolevi-Mykkänen, johdon assistentti, Honka

Kokous ja majoitus Villa Porossa, aktiviteetti ja catering-palvelut

Kaikki toimi hyvin, paikka on hieno ja tuollaisen kokouksen järjestämiselle sijanniltaan erinomainen – kaikki saavat matkustaa vähän!

Panu Lahtinen, myyntijohtaja B2B, Auto-Bon Oy

Majoitus Himos Easyssa, illallinen tilausravintola Liiterissä ja saunominen savusaunassa

Kaikki sujui hienosti, asiakkaat viihtyivät todella hyvin, kuten myös oma väki. Kaikki kehuivat mökkejä ja savusauna oli mielestäni loistava. Ruoat olivat hyviä ja saivat kiitosta. Kaikki paikat sijaitsivat kätevästi kävelymatkojen päässä ja liikkuminen oli helppoa. Huomattavasti parempi ratkaisu kuin laivaristeily viime vuonna samalla porukalla.

Myyntipäällikkö Hannu Nickström, ITW Construction

Kokous Kokouskeskus Koululla, majoittuminen Himosport- ja Villa Vallaton-huviloissa, illallinen Ravintola Liiterissä sekä joukkuekisa

Kiitokset Himoslomille koulutustapahtumamme erinomaisista järjestelyistä! Kokoustilat ja majoitukset sopivat tarpeisiimme erinomaisesti. Ruoka oli maittavaa ja joukkuekisasta tykkäsivät kaikki! Myös linja-autokuljetus rautatieasemalta hoitui hienosti. Tulemme mielellämme toistekin.

Jarkko Kulmakorpi, VR

Ammattiliiton kesäpäivät Himoksella

TEAM Teollisuusalojen ammattiliitolla on ollut vuorovuosin Kesäpäivät laivalla ja maissa. Kotimaan kohteita on ollut hankala löytää, koska majoitusta tarvitaan yli 1300 henkilölle. Himos valittiin sijaintinsa ja monipuolisten mahdollisuuksien vuoksi. Aivan alusta asti neuvottelut ja asioiden hoito ovat toimineet erittäin hyvin, tarjouksen jättämisestä tapahtuman toteutukseen ja laskutukseen asti. Himoksella on joustava ja yhteistyökykyinen henkilökunta, kaikki hieman hassutkin toiveet toteutuivat. Ruoka oli erinomaista ja järjestelyt sujuvia. Kiitos Himoksen henkilökunnalle ja suosittelen lämpimästi Himosta suurien tapahtumien järjestämispaikkana.

Arja Salo, järjestösihteeri, TEAM

Majoitus Koivula-mökissä, ruokailu Liiterissä, aktiviteetteja sekä Savu- ja Rantasauna

Oikein paljon kiitoksia HimosLomalaisille, kaikki järjestelyt toimivat hienosti ja kivaa oli! Kaikki viihtyivät tosi hyvin, osa olisi viihtynyt varmaan pidempäänkin ja tykkäsivät myös aktiviteeteista. Saunat ja poreammeet taisivat silti vetää pisimmän korren tällä kertaa.

Sirpa Kaivola, Deloitte & Touche Oy

Majoitus Keski-Himoksen mökeissä ja huviloissa, ruokailu Tuvassa sekä aktiviteetteja

Erittäin positiivinen asia oli se, että teillä on mahdollisuus räätälöidä asioita meidän näköisiksi. Ainakin itse arvostan räätälöitävyyttä ja moni paikka jää turhan jäykkien tuotteistuksien takia valitsematta. Mökkitarjontanne saa myös plussaa. On tärkeää, että porukka saadaan majoittumaan laadukkaasti ja riittävän keskitetysti.

Arto Hakkarainen, Trust Kapital

HimosLomat yritysmyynti  020 711 9222  |  himoslomat@himoslomat.fi