Himos Mökkipalvelut

Himos Mökkipalvelut siivoaa ja huoltaa

Himos Mökkipalvelut Oy:n henkilökunta tekee tarkastuskäynnit loma-asunnossasi loma-asunnon luovutuspäivänä. Tutustu tästä tarkemmin tarkastuskäynnin sisältöön.

Kauttamme voit kätevästi tilata lomakohteen lähtösiivouksen. Palvelun voi tilata niin asiakas kuin lomakohteen omistajakin. Tarjoamme myös lomakohteen suursiivouksia sekä rakennusaikaisia siivouksia.

Henkilökuntamme tuntee loma-asuntosi ja siihen liittyvät yksityiskohdat, joten kykenemme ammattitaidolla raportoimaan mökin kulumisesta ja muista tarpeista lomakohteen omistajalle.

Asiantuntijahenkilökuntamme on palveluksessasi.  Lisäksi meillä on myös toimiva yhteistyökumppaniverkosto, joten saat kauttamme ammattitaitoista apua monissa kiinteistön ja huoneiston hoitoon liittyvissä asioissa. Saat kauttamme taitavia tekijöitä, esimerkiksi loma-huoneiston sisustamiseen, isompiin remonttitöihin tai muun muassa saunan kunnostustyöhön. Myös pihatyöt niin kesällä kuin talvellakin hoituvat kätevästi verkostomme kautta.

Omistaja vastaa lomakohteensa kaluston ja irtaimiston kulumisesta sekä vähintään kerran vuodessa tapahtuvasta suursiivouksesta.

Arvokasta tietoa jatkuvan palautejärjestelmän kautta

Keräämme asiakkailtamme jatkuvaa palautetta ja tietoa heidän toiveistaan, esimerkiksi loma-asunnon varustelutason tai kunnon suhteen. Toimitamme loma-asunnon omistajille tietoa palautteista ja toiveista aina viipymättä.

Teemme kahden vuoden välein laajemman asiakastyytyväisyysmittauksen yhteistyössä Himoksella toimivien yritysten kanssa. Asiakastyytyväisyysmittaukset tehdään sekä suomen- että venäjänkielisinä.

Haluamme tehdä mutkatonta ja tiivistä yhteistyötä vuokrapalveluksessamme olevien loma-asuntojen omistajien kanssa. Asiakkuuspäällikkömme Suvi-Sirkku Lindén on loma-asunnon omistajien yhteyshenkilö. Hän auttaa sinua mielellään kaikissa vuokrapalveluun liittyvissä asioissa.

Meillä on tapana aina lähettää Himokselle tulevalle asiakkaalle ennakkoon Info tulijalle –kirje. Se on saatavilla myös www.himoslomat.fi -sivustolta. Lisäksi loma-asunnoissa on tuottamamme Mökkikirja, josta asiakas löytää paljon ajankohtaista tietoa Himoksen ja sen lähialueen palvelutarjonnasta sekä myös asiakkaan velvollisuuksista loma-asunnon suhteen. Mökkikirja on julkaistu suomen-, englannin- ja venäjänkielellä.

Loma-asunnon seinälle olemme myös laatineet hälytysajoneuvon tilaukseen liittyvät ohjeet sekä muutamia keskeisimpiä turvallisuusohjeita. Seinätiedotteessa on myös tietoa ympäri vuorokauden toimivasta päivystyksestämme. Loma-asuntojen siivouskomeroihin olemme laatineet käytännön ohjeet ja keittiön kaapista löytyvät jätteidenlajitteluohjeet.

Haluamme monella tapaa varmistaa, että asiakkaillamme on viihtyisä ja turvallinen lomakokemus Himoksella.

Himos Keskusvaraamo |  020 711 9200  |  himoslomat@himoslomat.fi