Golfloma Himoksella

Piristä kesäpäivää kierroksella golfia! Himos-Patalahti Golfin täysimittainen kenttä rinteiden juurella on elämys niin aloittelijoille kuin pidempään pelanneille. Majoitus järjestyy tasokkaissa Golf Resortin alueen huviloissa, joista upeat näkymät suoraan golfkentän maisemiin. Uusista huviloista löytyy sopiva vaihtoehto kaiken kokoisille seurueille.

Golfmajoitus

Green fee alk. 39 € majoituksen yhteyteen! Varaa mökki tai huvilta läheltä Himoksen golfkenttää.

Tutustu alta mökkeihin, jotka sijaitsevat lähellä golfkenttää, varaa teille sopivin ja tule hengähtämään pienelle lomalle golfin parissa. Jos kaipaat golflomaasi enemmän luksusta, tutustu myös Himoksen alueen luksushuviloihin!

Kun olet löytänyt mieleisesi mökin verkkokaupastamme, lisää samalle varaukselle myös edulliset green feet.

Green fee hinnat majoituksen yhteyteen:
toukokuu: 39 €
kesä-elokuu: su-to 39 €, pe-la 48 €
syyskuu: 39 €

Green fee -kampanjahinta on voimassa myös Holiday Club Himoksen kohteissa, jolloin voit ostaa green feet suoraan HimosLomien vastaanotosta. Green feet on käytettävä majoitusaikana, eikä käyttämättömiä green feetä hyvitetä.

HimosLomat myyntipalvelu
Puh. 020 711 9200
himoslomat(at)himoslomat.fi

GOLFKENTTÄ

Himos-Patalahti Golfin täysmittaisella kentällä nautit Himoksen kauniista luonnosta ja rinnemaisemista. Luontoarvoja kunnioittava kenttä polveilee vaihtelevassa maastossa. Draivin kohdistat laajalla vesirangella.

Tutustu kenttään himosgolf.fi »

GOLF-OPASTUS

Himos Golf valmennus

Miten olisi opastus golfin alkeisiin, leikkimielinen kisailu omalla porukalla, yrityksen tiimipäivien aktiviteettina tai vain lyöntien hiomista Himos Golfin vesirangella? Opettajana Himos Golfissa toimii PGA Golf Pro Jussi Räihä, ja 18-väyläinen kenttä toimii pay&play-periaatteella.

Lue lisää himosgolf.fi »

GOLFSIMULAATTORIT

Willi Länsi golfsimulaattori

Himoksella golfataan säällä kuin säällä! Willin Lännen golfsimulaattoreissa käytettävä TrackMan 4 edustaa lyöntitutkien kirkkainta kärkeä.

Harjoittele swingiä, pelaa maailman parhaita ratoja tai ota vaikkapa CTP-kilpailu osaksi porukkasi rentoa illanviettoa!

Tutustu ja varaa »

Ravintolat Himoksella

Syö rennommin tai nauti pitkän kaavan mukaan Himoksella. Helppoa pikaruokaa tai ikimuistoinen á la carte -illallinen, Himos ravintolat palvelevat persoonallisella ja tunnelmallisella tavalla. Himos Areenalla nautit Suomen eturivin artisteista.

Varaa majoitus!