Täysmittainen Himos Golf

Piristä kesäpäivää kierroksella golfia! Himos-Patalahti Golfin täysmittainen kenttä rinteiden juurella on elämys niin aloittelijoille kuin pidempään pelanneille. Majoitus järjestyy tasokkaissa Golf Resortin alueen huviloissa, joista upeat näkymät suoraan golfkentän maisemiin. Uusista huviloista löytyy sopiva vaihtoehto kaiken kokoisille seurueille.

GOLF MAJOITUS

Green fee majoituksen yhteydessä alk. 33 €! Varaa mökki tai huvilta läheltä Himoksen golfkenttää.

Tutustu alta mökkeihin, jotka sijaitsevat lähellä golfkenttää, varaa teille sopivin ja tule hengähtämään pienelle lomalle golfin parissa. Jos kaipaat golflomaasi enemmän luksusta, tutustu myös Himoksen alueen Luksushuviloihin!

Kun olet löytänyt mieleisesi mökin verkkokaupastamme, lisää samalle varaukselle myös edulliset green feet. Touko- ja syyskuussa green feen hinta on vain 33 €, kesä-elokuussa green fee 42 €.

Green fee -kampanjahinta on voimassa myös Holiday Club Himoksen kohteissa, jolloin voit ostaa green feet suoraan HimosLomien vastaanotosta. Green feet on käytettävä majoitusaikana, eikä käyttämättömiä green feetä hyvitetä.

HimosLomat myyntipalvelu
Puh. 020 711 9200
himoslomat(at)himoslomat.fi

GOLF-OPASTUS

Himos Golf valmennus

Miten olisi opastus golfin alkeisiin, leikkimielinen kisailu omalla porukalla, yrityksen tiimipäivien aktiviteettina tai vain lyöntien hiomista Himos Golfin vesirangella? Opettajana Himos Golfissa toimii PGA Golf Pro Jussi Räihä, ja 18-väyläinen kenttä toimii pay&play-periaatteella.

Lue lisää himosgolf.fi »

GOLFKENTTÄ

Himos-Patalahti Golfin täysmittaisella kentällä nautit Himoksen kauniista luonnosta ja rinnemaisemista. Luontoarvoja kunnioittava kenttä polveilee vaihtelevassa maastossa. Draivin kohdistat laajalla vesirangella.

Tutustu kenttään himosgolf.fi »

RAVINTOLAT

Himoksen pääravintola Tupa kitchen & bar taipuu niin konstailemattomaksi perheravintolaksi kuin tunnelmalliseksi illallispaikaksi. Listalta löydät herkulliset annokset pihvistä pizzaan sekä lasten suosikkiannokset.

Alueen parhaan pubitunnelman löydät Monosta ja tilausruokailut onnistuvat helposti mökille toimitettuna tai yhdessä persoonallisista tilausravintoloistamme.

Ravintolat Himoksella »

VARAA MAJOITUS!

Mikäli käytössäsi on alennuskoodi, syötä se alennuskoodi-kenttään ennen hakua.