Himos Padel

HimosLomat

Himoksella on kaksi valaistua ulkopelikenttää upeissa järvimaisemissa, jotka ovat käytössä kesäkaudella. Himos Centeriltä on mahdollista vuokrata mailoja ja palloja.

VARAA PADEL VUORO!

Varaa vuorosi Playtomic-sovelluksella! Lataa sovellus App Storesta tai Google Playsta ja luo tili, jonka jälkeen pääset varaamaan vuoroja ja etsimään muita pelaajia.

Himos Padel Playtomicissa »
Ohjeet tilin luomiseen ja varauksiin »

Kenttävuokra
26 € / 1 h
39 € / 1,5 h
52 € / 2 h

Playtomicista varattavissa 60, 90 ja 120 min vuorot. Hintoihin lisätään 4 % palvelumaksu, mikäli sinulla ei ole Playtomicin klubilompakko käytössä.

Mikäli sinulla on ongelmia varausten kanssa, ota yhteyttä:
Himos Center, vastaanotto
Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
Puh. 020 711 9210
vastaanotto(at)himoslomat.fi

VÄLINEVUOKRA

Mailavuokra 3 € / kpl / vuoro, hinta sisältää vuokrapallot.

Nouda mailat ja pallot ennen vuorosi alkua Himos Center vastaanotosta. Centerin ajankohtaiset aukioloajat näet täältä »

Mailat ja pallot palautetaan vuoron jälkeen Himos Centerille. Palauttamatta jääneestä tai väärinkäytöksen vuoksi rikkoutuneesta mailasta veloitamme 80 € / kpl.

PADEL VALMENNUS

Hinta: 85 € / tunti, sisältää kenttävuokran ja välineet

Henkilömäärä: 1-4 henkilöä / valmennusryhmä (suuremmat ryhmät sovittava erikseen valmentajan kanssa)

Varaukset:
Jussi Räihä
Puh. 050 336 6746
jussi.raiha(at)gmail.com

MIKÄ PADEL?

Padel on mailapeli jossa yhdistyy tenniksen ja squashin ominaisuuksia. Padelia pelataan 10 x 20 m kokoisella kentällä, mikä on ympäröity lasiseinillä ja metalliverkolla, pistelasku on sama kuin tenniksessä. Lajin aloittaminen on verrattain helppoa ja juuri siksi se koukuttaakin heti ensimmäisistä kerroista.

Padelia pelataan yleensä nelinpelinä. Siitä syystä padel on lajina hyvin sosiaalinen ja sosiaalisuuden yhdistäminen kuntoiluun tekee siitä loistavan harrastuksen iästä ja pohjakunnosta riippumatta – jopa vasta-alkajat saavat hyvän pelin aikaan!