Himos Padel

HimosLomat

Himokselta löytyy 2 valaistua ulkopelikenttää. Voit pelata omilla välineillä tai vuokrata Himos Centeristä. Kerää porukka kasaan ja tule pelaamaan!

Mikä padel?

Padel on mailapeli jossa yhdistyy tenniksen ja squashin ominaisuuksia. Padelia pelataan 10 x 20 m kokoisella kentällä, mikä on ympäröity lasiseinillä ja metalliverkolla, pistelasku on sama kuin tenniksessä. Lajin aloittaminen on verrattain helppoa ja juuri siksi se koukuttaakin heti ensimmäisistä kerroista.

Padelia pelataan yleensä nelinpelinä. Siitä syystä padel on lajina hyvin sosiaalinen ja sosiaalisuuden yhdistäminen kuntoiluun tekee siitä loistavan harrastuksen iästä ja pohjakunnosta riippumatta – jopa vasta-alkajat saavat hyvän pelin aikaan!

HimosLomat Padel

Kenttävuokra

Ma-Pe
15.00-21.00
32 € / 1 h
Muina aikoina 28 € / 1 h

La-Su
32 € / 1 h

Varaa vuorosi helposti onlinesta! Padel-kentillä on älylukot, jotka toimivat ovikoodilla. Saat ovikoodin varausvahvistuksen mukana sekä sähköpostilla että tekstiviestinä.

HimosLomat Padel

Välinevuokra

Avajaiskesän tarjouksena Himos Centerin aukioloaikoina välinevuokra sisältyy kenttävuokraan lokakuun loppuun saakka.

Nouda mailat ja pallot ennen vuorosi alkua Himos Centerin vastaanotosta. Centerin aukioloajat ovat ma-to klo 10-17, pe 10-21 ja la-su 10-17.

Avaimet, mailat ja pallot palautetaan vuoron jälkeen Himos Centerille. Palauttamatta jääneestä tai väärinkäytöksen vuoksi rikkoutuneesta mailasta veloitamme 80 €/kpl.

Himos Center, vastaanotto
Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
Puh. 020 711 9210
vastaanotto(at)himoslomat.fi

padel_raiha

Padel valmennus

Hinta: 85 € / tunti, sisältää kenttävuokran ja välineet

Henkilömäärä: 1-4 henkilöä / valmennusryhmä (suuremmat ryhmät sovittava erikseen valmentajan kanssa)

Varaukset:
Jussi Räihä
Puh. 050 336 6746
jussi.raiha(at)gmail.com