Hyvä loma-asunnon omistaja,

HimosLomat Oy on Himoksen keskusvaraamo, joka on toiminut Himoksella yli 30 vuotta. Päätoimialamme on mökkivuokraus, jonka lisäksi tuotamme ravintola-, kokous- sekä ohjelmapalveluita. Yhtiön kanssa samaan konserniin kuuluu Himos Mökkipalvelut Oy, joka huoltaa ja siivoaa mökkejä. Toimintamme on hyvin kitkatonta ja vaivatonta mökin omistajalle, ja olemmekin saaneet paljon kiitosta yli 200 mökin omistajalta toimintamme helppoudesta.

Vuokratuottoa läpi vuoden

Himos on aidosti ympärivuotinen lomakohde, jonka monipuolinen ohjelma- ja palvelutarjonta houkuttelee niin lomailijoita kuin yritysasiakkaitakin. Haluamme tarjota vieraillemme laadukkaita ja viihtyisiä palveluita sekä kesällä että talvella. Näin takaamme myös sen, että loma-asuntojen omistajat saavat parhaan mahdollisen vuokratuoton kohteestaan.

HimosLomat Oy markkinoi mökkejä aktiivisesti sekä kotimaassa että ulkomailla. Lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia majoituskysynnän kasvattamiseksi Himoksella. Monipuolisiin myyntikanaviimme kuuluvat oma myyntipalvelu, suomen-, englannin- ja venäjänkielinen online-varaamo sekä esimerkiksi himosjamsa.fi- ja Gofinland-sivustot. Lisäksi teemme yhteistyötä useiden ulkomaisten matkanjärjestäjien kanssa.

 

Kaikki vuokravälityspalvelut yhdestä paikasta

HimosLomilla vuokravälitys on tehty mökin omistajille helpoksi! Tarjoamme kaikki vuokravälitykseen liittyvät palvelut helposti yhdestä paikasta, eikä mökin omistajan tarvitse huolehtia käytännön järjestelyistä.

Vastaanottomme toimii Himos Centerissä ja huolehtii majoitusvarausten avainpalveluista. Mahdollisia ongelmatilanteita varten HimosLomilla on ympärivuorokautinen huolto- ja kiirepäivystys, josta vastaa Jämsän Securitas.

Majoittuneen asiakkaan jälkeen teemme mökeissä aina tarkistuskäynnin, jossa tarkistamme mökin kunnon sekä täydennämme mökkiin perustarvikkeet seuraavaa asiakasta varten. HimosLomat huolehtii majoittuvan asiakkaan mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. Omistajalle ei tästä aiheudu riskiä eikä luottotappiota.

Vuokravälityspalkkiomme on 20 % majoitushinnasta. Varausten jälkeen tehdyt tarkistuskäynnit veloitetaan mökin omistajan tilityksestä.  Lisäksi perimme mökin omistajilta vuosittain markkinointimaksun, jonka hinta on 260 €/vuosi.

Mökin omistaja saa käyttöönsä tunnukset omistajan online-varaamoon, josta hän voi varata mökin omaan käyttöönsä, tai seurata mökin varaustilannetta.

Huolehdimme mökistäsi

Huolehdimme vuokravälitykseen liittyvistä huolto- ja siivoustöistä, mutta tarjoamme mökin omistajille palveluita myös mökin ylläpitoon. Himos Mökkipalveluilla on laaja vuosikymmenten kokemus vuokramökkien siivouksesta ja huollosta. Mökkisiivouksessa työskentelee vakituisesti 20 työntekijää ja sesonkihuippuihin palkataan kymmenkunta siivoojaa lisää. Huollossa on kolme työntekijää ja laaja kumppanuusverkosto.

Suosittelemme vuokrakohteisiin vuosittaisia suursiivouksia sekä vuosihuoltoja, jotta ne säilyvät hyvässä kunnossa. Omistaja voi jättää siivous- ja huoltotyöt kokonaisvaltaisesti hoitoomme tai huolehtia ylläpitävistä huolto- ja siivoustoimista itse. Yhteistyökumppaniemme kautta on mahdollista tilata mökille pihatyöt sekä kesä- että talviajalle.

Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Toimitusjohtaja

Päivi Heikkala

puh. 020 711 9262
paivi.heikkala@himoslomat.fi

Himos Keskusvaraamo |  020 711 9200  |  himoslomat@himoslomat.fi