Vuokravälitys

HimosLomat
HimosLomilla vuokravälitys on tehty mökin omistajille helpoksi! Tarjoamme kaikki vuokravälitykseen liittyvät palvelut helposti yhdestä paikasta ja autamme 30 vuoden kokemuksella saamaan mökistäsi parhaan hyödyn.

Monipuoliset myyntikanavat

Valmis asiakaskunta

Markkinointi kotimaassa ja ulkomailla

Mökkikuvaus ja varauskalenteri kohteellesi

Omistajan omavaraamo

Myynti, vastaanotto, siivous ja huolto - kaikki vuokravälityksen palvelut helposti yhdestä paikasta!

HimosLomat Oy on perheyritys, joka on toiminut Himoksella yli 30 vuotta. Päätoimialamme on mökkivuokraus, jonka lisäksi tuotamme ravintola-, kokous- sekä ohjelmapalveluita. Yhtiön kanssa samaan konserniin kuuluu Himos Mökkipalvelut Oy, joka huoltaa ja siivoaa mökkejä.

Himos on aidosti ympärivuotinen lomakohde, jonka monipuolinen ohjelma- ja palvelutarjonta houkuttelee niin lomailijoita kuin yritysasiakkaitakin. Haluamme tarjota vieraillemme laadukkaita ja viihtyisiä palveluita sekä kesällä että talvella. Näin takaamme myös sen, että loma-asuntojen omistajat saavat parhaan mahdollisen vuokratuoton kohteestaan.

Vuokravälitys HimosLomilla

Vuokravälityspalkkiomme on 20 % kohteen majoitushinnasta, ja se kattaa kohteen hinnoitteluun ja vuokraamiseen liittyvät toimenpiteet. HimosLomat myös kantaa riskin majoitusmyyntiin liittyvistä luottotappioista. Vuokravälityspalkkion lisäksi perimme vuosittaisen markkinointimaksun, jonka avulla teemme monipuolista markkinointia sekä kotimaassa että ulkomailla.

HimosLomien myyntipalvelu vastaa kohteiden myynnistä sekä varauksiin liittyvästä yhteydenpidosta asiakkaiden kanssa. Välityksessämme on yli 400 erilaista mökkiä ja huvilaa, joita myymme oman myyntipalvelumme sekä online-varaamon kautta. Teemme myös yhteistyötä ulkomaisten matkanjärjestäjien kanssa. Vastaanottomme toimii Himos Centerissä ja huolehtii monipuolisesta asiakaspalvelusta loman aikana.

Himos Mökkipalvelut huolehtii vuokravälitykseen liittyvästä mökkien siivouksesta ja huollosta. Huollon tehtävänä on hoitaa akuutit huolto- ja ongelmatilanteet mökeissä, jotta asiakkaat voivat jatkaa lomaansa mahdollisimman pian. Olemme asiakkaitamme varten aina tavoitettavissa ja ympärivuorokautinen huoltopäivystyksemme huolehtii mahdollisista ongelmatilanteista mihin kellonaikaan tahansa.

Mökin omistajan rooli

HimosLomien huolehtiessa vuokravälitykseen liittyvistä käytännön järjestelyistä, jää mökin omistajalle normaalit kiinteistön ylläpitoon ja sen turvallisuuteen liittyvät vastuut. Omistaja sitoutuu ylläpitämään mökin siistinä vuokravälitystä varten ja huolehtimaan tarvittavista huolto- ja kunnostustöistä. Tällaisia ovat muun muassa säännölliset suursiivoukset, tekstiilien pesut, mökin vuosihuollot sekä piha-alueiden hoidosta huolehtiminen. Viihtyisä ja hyvin ylläpidetty mökki tuottaa vuokratuottoa tasaisesti ympäri vuoden!

Omistajat saavat käyttöönsä tunnukset mökin omistajan online-varaamoon, josta voi helposti seurata mökin varaustilannetta. Online-varaamosta voit varata mökkisi myös omaan käyttöösi haluaminasi aikoina.

Oletko kiinnostunut vuokravälityksestä? Ota meihin yhteyttä ja kerro tarkemmin mökistäsi!

Anniina Viitanen
mökin omistajien yhteyshenkilö
puh. 020 711 9219
anniina.viitanen@himoslomat.fi

Himos Keskusvaraamo |  020 711 9200  | himoslomat(at)himoslomat.fi