Hyvä loma-asunnon omistaja,

Vuonna 1989 perustettu perheyhtiö HimosLomat on alueensa suurin majoitus-, ravintola-, kokous- ja ohjelmapalveluita sekä kiinteistöhuoltopalveluita tarjoava yritys. Meillä on vuokravälityksessä yli 400 lomakohdetta. Tervetuloa vuokranvälityspalvelumme asiakkaaksi!

HimosLomat Oy:n omistaman Himoksen keskusvaraamon vuokravälityksessä on merkittävin osa alueen keskiössä sijaitsevista mökeistä ja huviloista. Vuokravälityksessämme olevat loma-asunnot ovat mukavasti Himoksen ytimessä ja enimmillään viiden kilometrin päässä palveluista.

Himos Mökkipalvelu Oy kuuluu myös konserniimme. Mökkipalveluiden kautta tarjoamme loma-asunnon omistajille vaivattomasti räätälöityjä siivous- ja huoltopalveluita toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Vuokratuottoa läpi vuoden

HimosLomien tärkein liiketoiminta-alue on mökkien ja huviloiden vuokraaminen. Markkinoimme laaja-alaisesti sekä kotimaassa että ulkomailla vuokravälityksessämme olevia loma-asuntoja. Lisäksi järjestämme mielenkiintoisia tapahtumia sekä monipuolista ohjelmaa lomalaisille läpi vuoden. Haluamme tarjota vieraillemme laadukkaita ja viihtyisiä palveluja niin kesällä kuin talvellakin. Näin takaamme myös sen, että loma-asunnon omistajat saavat parhaan mahdollisen vuokratuoton kohteestaan.

Himoksella järjestetään erilaisia tapahtumia ja suosittuja festivaaleja koko kesäsesongin ajan. Näissä tapahtumissa vieraili viime kesänä 110 000 kävijää.

Talvikaudella Himos on Etelä-Suomen merkittävin laskettelukeskus. Lisäksi Himos Areenan toiminta huikeine bileviikonloppuineen ja artistivierailuineen tekee Himoksesta kiehtovan talvilomakohteen.

Ympärivuotisen ja monipuolisen ohjelma- ja palvelutarjonnan vuoksi vuokratuoton määrä on usealla omistajalla ollut samansuuruinen sekä kesä- että talvikaudella. Vuokratuotto on noin seitsemän prosenttia lomakohteen sijainnista riippuen.

Huolehdimme loma-asunnostasi

HimosLomat -konserni työllistää nykyisin 80 työntekijää ympäri vuoden. Voimme iloksemme todeta, että Himoksen henki on erinomainen ja ammattitaitoisen henkilökunta viihtyy työssään, siksi myös henkilökunnan vaihtuvuus on vähäistä. Ammattitaitoinen ja pysyvä henkilökunta takaa, että vuokrapalveluamme käyttävät loma-asunnon omistajat saavat kaikin puolin laadukasta palvelua.

Siivous- ja huoltohenkilökuntamme tuntee erinomaisesti vuokrakohteet, joten loma-asuntosi on hyvissä käsissä. Loma-asunnon omistajilla on oma yhteyshenkilö ja keskusvaraamon vastaanotto toimii jatkuvasti myös mökin tai huvilan omistajan tukena. HimosLomat Oy:n online-järjestelmä palvelee vuorokauden jokaisena tuntina ja sen kautta asiakas saa jatkuvasti ajan tasalla olevaa tietoa. Loma-asunnon omistajat saavat noin kahden kuukauden välein myös info-kirjeen, jossa tietoa Himoksen kuulumisista, loma-asuntojen huoltotarpeista ja muista ajankohtaisista asioista. Vuokravälitykseemme sisältyy 24 tunnin huoltopäivystys.

Vuokravälitys

HimosLomat Oy:llä on suomen- englannin- ja venäjänkieliset www-osoitteet. Kotiosoitteissa on kussakin myös 24 tuntia vuorokaudessa palveleva online-varausjärjestelmä.
www.himoslomat.fi | www.himosholiday.com | www.himosholiday.ru

Online –sivustoilla on useita kuvia lomakohteesta ja sieltä löytyvät helposti myös kohteen yksityiskohtaiset tiedot. Siellä on myös Himoksen havainnollinen aluekartta, joka helpottaa huomattavasti asiakkaan päätöksentekoa lomakohdetta valittaessa.

HimosLomat laskuttaa 20 prosenttia vuokravälityksen verottomasta majoitusmyynnistä. Välityspalkkioon lisätään xx prosentin arvonlisävero. Esimerkiksi, jos bruttovuokratuotto on 1000 euroa, loma-asunnon omistaja saa siitä tuottoa 800 euroa.

Vuokravälityspalkkio sisältää kohteen markkinoinnin ja myynnin lisäksi mahdollisen ilkivallan seurauksena koituvat kustannukset sekä luottotappion. Vuokratessaan lomakohteen kauttamme omistajan ei tarvitse huolehtia yllämainituista riskeistä.

Palvelumme sisältää tarkastuskäynnin loma-asunnossa jokaisen asiakasvierailun jälkeen. Tarkastuskäynnillä tutkitaan mökin kunto ja huolehditaan muun muassa pesuaineiden, wc- ja talouspaperin lisäyksistä. Tarkastuskäynti tehdään aina loma-asunnon luovutuspäivänä.

Ota yhteyttä meihin, kerromme sinulle mielellämme lisää palveluistamme!

Toimitusjohtaja

Päivi Heikkala

puh. 020 711 9262
paivi.heikkala@himoslomat.fi

Omistajien yhteyshenkilö

Suvi-Sirkku Lindén

puh. 020 711 9268
himosmokkipalvelut@himoslomat.fi

Himos Keskusvaraamo |  020 711 9200  |  himoslomat@himoslomat.fi