Elämyksiä ryhmille Himoksella

HimosLomat

HimosLomat tarjoaa monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja ryhmille! Kerää porukkasi ja lähde kisailemaan esimerkiksi viiden rastin joukkuekilpailussa tai haastakaa toisenne paintball-otteluun.

Viiden rastin joukkuekisa

Valitse seuraavista rasteista sopivimmat ja haasta joukkuetoverisi leikkimieliseen kisaan!

 • Palapeli
 • Jousiammunta
 • Lankkusuksihiihto
 • Sokkotehtävä
 • Speden nopeuskoje
 • Koriaakkoset tai -viesti
 • Heittotehtävä
 • Kiipeilyseinä
 • Jääkiekkolaukaus
 • Labyrintti
 • Mönkijän peruutus

Kesto 1 – 1,5 h
Hinta 6 – 20 hlön ryhmiltä 32 €/hlö
21 – 50 henkilöä 25 €/hlö.

Avantoseikkailu Himos

Avantoseikkailu

Avantoseikkailussa kisaillaan ja pidetään hauskaa jättiavannossa kelluntapuvut päällä. Hyppy hyiseen veteen avantopuvussa on uskomaton kokemus!

Kesto 1 – 1,5 h
Hinta 6 – 15 hlön ryhmä 35 €/hlö
16 – 50 hlöä 25 €/hlö

”Olimme avantoseikkailulla ystävieni kanssa lauantaina. Oli todella hauska kokemus ja yllätti positiivisesti. Isot kiitokset aivan ihanille vetäjille positiivisuudesta, energiasta, ideoista ja hyvästä huumorista” -Niina

Alppicurling

Alppicurlingissa yksi henkilö kerrallaan liu’uttaa kiveä jäätä pitkin yrittäen saada sen mahdollisimman lähelle ”maalikiekkoa”, josta mitataan tietylle alueelle osuneet kivet. Jokainen kivi, joka jää mitattavan alueen sisälle, lasketaan yhdeksi pisteeksi.

Käytössä kahdet pelivälineet ja kaksi rataa Hotellin rannassa. Yhdet välineet sisältävät 6 pelikiveä ja yhden maalikiven. Max 30 hlöä / pelikenttä. Vain talvella, säävaraus.

Kesto 1 – 1,5 h.
Hinta 60 € lähtömaksu + 7 €/hlö (6-20 hlön ryhmä),
5 € / hlö (21 – 50 hlöä).

fastscoop

FastScoop

Haasta ystäväsi FastScoopiin, nopeaan ja strategiseen syöttelypeliin, jossa kaksi joukkuetta kisaa voitosta. Tämä vauhdikas laji toimii sekä talvella että kesällä!

Kesto 1 – 1,5 h
Perusmaksu
 60 € + 7 € / hlö (6 – 20 hlön ryhmä) tai 5 € / hlö (21 – 50 hlön ryhmä)

Paint & Wine

Maalausta ja viiniä-työpajat

Maailmallakin suurta suosiota saaneet taiteiluhetket viinin kera ovat rantautuneet nyt myös Himokselle! Tule viettämään rento ja hauska maalaushetki, jossa saat heittäytyä viinin vietäväksi ja päästää sisäisen Picassosi valloilleen. Mitään ei tarvitse osata etukäteen sillä ohjaajamme pitää teistä huolen. Työpajassa jokainen saa maalata täysin omalla uniikilla tyylillään, ja mitä abstrakteimmatkin teokset ovat tervetulleita!

Kahden tunnin aikana luomme ohjaajan opastuksella kukin omat taideteokset. Ateljeessamme on valmiina kaikki maalaustarvikkeet ja essut. Juomat eivät sisälly hintaan ja ne tilataan etukäteen varauksen yhteydessä.

Kesto n. 2h

Hinta
6-9 hlöä 55 €
10-20 hlöä 45 €

Moniaseammunta

Moniaseammunnassa pääsette testaamaan kisailumielessä erilaisia aseita ja lopuksi lasketaan yhteispisteet – kenellä oli paras sihti?
Aseiksi valitaan viisi seuraavista vaihtoehdoista; ilmapistooli tai -kivääri, ritsa, puhallusputki, pitkäjousi, vastakaarijousi, olympiajousi, pistoolijousi, taljajousi tai varsijousi.

Mikäli haluatte ampua järeämmillä aseilla: talja- ja varsijousella, niin silloin moniaseammunta on Särkisaarella, noin 12 km Himokselta. Ammunta on helposti yhdistettävissä esimerkiksi puukiipeilyyn!

Kesto 2 h
Hinta 30 € / hlö (min. 6 henkilöä)

Puukiipeily

Rakennamme seinäkiipeilyotteilla kiipeilytehtävän maastossa kasvavaan puuhun. Toiminta ei vahingoita puustoa. Yhteen tehtävään voi sisällyttää eritasoisia kiipeilyreittejä käyttäen erivärisiä otesarjoja. Puukiipeilyyn ei tarvita aiempaa kiipeilykokemusta, ohjaajamme antavat tarvittavat neuvot ja ohjeet kiipeilyn onnistumiseksi.

Kiipeilijät tarvitsevat vuodenaikaan ja säähän soveltuvat ulkoiluvarusteet ja
tukevat kengät. Ohjelmapalvelu sopii yli 7 vuotiaille.

Kesto n. 1,5 h, sisältäen 1-2 nousua, kesto riippuu ryhmän koosta.
Hinta 200 €, max 6 henkeä, lisähenkilöt 30 €

Superfutis

Kyseessä on hassunhauska tiimipeli, jossa perinteisestä jalkapallosta tehdään huomattavasti hauskempaa pukemalla pelaajat kuplien sisään. Oman kuplasi sisällä ainoastaan mielikuvitus on rajana, joten pelkästään futiksen pelailuun ei tarvitse keskittyä. Tärkeintä on hauskanpito hyvällä porukalla! Kuplien kanssa voi huoletta taklata toisia pelaajia ilman loukkaantumisen pelkoa.

Hinta
Perusmaksu 75 € +
29 € per pallo / 1 h
33 € per pallo / 1,5 h
38 € per pallo / 2 h
Peli 6 – 10 hlön ryhmässä.

Peli toteutetaan Paunun Urheilukeskuksessa, 10 min ajon päässä Himokselta.

Enemmän vauhtia ja actionia…

Jämsän Paintball

Paintball

Paintballin pelaaminen on leppoisaa yhdessä puuhaamista, ja polttaripeleissä juhlakalu voidaan esimerkiksi jäynätä hauskasti pelailun ohessa… Peliaikaa ei ole rajoitettu, koko aktiviteetti vedetään läpi rennolla meiningillä.

Jämsän Paintball on pelikohteena ainutlaatuinen, sillä alueella on yli 10 pelikenttää! Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, mutta kokeneillekin pelaajille löytyy taatusti haasteita! Vain 15 min Himokselta.

Kesto n. 2-4 h, peliaikaa ei ole rajoitettu
Hinta alk. 45 € / hlö

Hinta sisältää:

puoliautomaattiase, Tippmann 98 & Tippmann Custom Pro
haalari
pitkä tarkkuuspiippu
paineilmapullo
suojamaski
500 kpl värikuulia
pelit vähintään 2:lla eri kentällä

Osoite Alhojärventie 79, 42100 Jämsä

Lue lisää www.jamsanpaintball.fi

Simulaattorimaailma

Simulaattorimaailma on Suomen monipuolisin racingsimulaattorikeskus Jämsässä, Himoksen matkailukeskuksen kupeessa ja tarjoaa hauskaa tekemistä ryhmille. Koe mm. ralliauton vauhti ja voima turvallisesti liikesimulaattorilla. Simulaattorimaailma järjestää rohkeimmille myös ihkaoikeita rallikyydityksia jämsäläisessä sorarännissä.

Simulaattorimaailma soveltuu erinomaisesti esimerkiksi polttareiden ensimmäiseksi tai viimeiseksi erikoiskokeeksi. Polttaripaketin hintaan kuuluvat  mahtavat Vision Racer-simulaattorit, joilla voi kuusi henkeä kerrallaan ottaa kisaa. Pakettiin kuuluu myös ampumasimulaattori, urheilusimulaattori ja paljon muuta hauskaa mm. pelikonsolit, karaoke ja pokeripöytä ovat polttariporukan käytössä.

Lue lisää www.simulaattorimaailma.fi

Kytönen Motorsport Endurosafari 

Kytönen Motorsport tarjoaa unohtumattomia kokemuksia enduron parissa. Meille olet tervetullut, vaikka et olisi koskaan ajanut moottoripyörällä tai olisit SM-tason kilpakuljettaja. Monipuolinen reitistö kulkee Jämsässä upeissa maisemissa niin metsäautoteitä kuin haastavampia enduropolkuja pitkin, aina räätälöidysti vastaamaan osallistuvan ryhmän tasoa ja toiveita.

TURVALLISESTI. AMMATTITAIDOLLA. RÄÄTÄLÖIDYSTI. RENNOSTI.

ALL INCLUSIVE ENDUROSAFARI

Sisältää:

 • Turvalliset ja nykyaikaiset ajovarusteet
 • Kalustona uusinta Husqvarna Motorcycles-mallistoa
 • Vakuutuksen
 • Kenttälounas
 • Polttoaineet
 • Oppaina vuosien kokemuksen omaavat endurokuljettajat
 • Safarin jälkeinen peseytymismahdollisuus
 • Safarin kesto 3-5 h

Hinta: 300 € / per henkilö (alv 0 %)

Lisätiedot www.kytonen-motorsport.com

Vedenpintaa viistäen

Valittavanasi on neljä vauhtilajia: vesihiihto, wake-lautailu, polvilauta tai renkaanveto järvellä – tai voit halutessasi kokeilla näitä kaikkia! Näissä lajeissa voit laittaa polttarisankarin vauhdinkestävyyden koville ja istua itse rennosti katselemassa. Veneeseen mahtuu kerralla 5 hlöä kuljettajan lisäksi. Hinta sisältää veneen polttoaineineen, kuljettajan, pelastusliivit, märkäpuvut ja lajivälineet. Jos ryhmänne on iso, osa voi erillismaksusta katsoa kelluvalta sohvalta (5 hlöä) tai SUP-laudalta (8 hlöä) muiden taiturointia.

Kesto alk. 1 h
Hinta 180 €/h seuraavat tunnit 120 €/h
*saatavilla lumettomaan aikaan*

Lisämaksusta autokuljetus lähtöpisteeseen tarvittaessa.
Varaukset puh. 040 520 3234 tai info@luckyfish.fi

Lisätiedot ja varaukset

Onnistuneen elämyksen järjestelyyn saat apua HimosLomien myyntipalvelusta. Soita ja varaa!

HimosLomat, yritys- ja ryhmämyynti
Puh. 020 711 9222
himoslomat(at)himoslomat.fi