Syysloma Himoksella

Syksyinen loma; mökki, ja perhe nauttimaan!

Vuokramökki Himos – koko perheen syysloma!

Viime vuonna syksyistä lomaa oli viettämässä asiakkaamme Sofia. Annetaan hänen kertoa tarkemmin, miten heidän perheensä viettivät syyslomaa Himoksella.

”Meillä oli perheen kanssa yhteistä loma-aikaa lasten syyslomalla. Lomapaikaksi valikoitui Keski-Suomi ja sieltä Himos, kun selvittelimme, että mitä lasten kanssa voisi tehdä lomalla. Himoksella oli todella monipuolisesti majoitusvaihtoehtoja ja seudulla tuntui olevan kivasti tekemistä 8- ja 9-vuotiaille lapsillemme. Himos oli vielä hieman reilun tunnin ajomatkan päässä kotoamme, joten vapaa-aika ei kuluisi pelkkään matkantekoon.

Himoksella oli useita vaihtoehtoja mökin suhteen. Meille tavoite oli saada viihtyisä, perinteinen mökki loma-ajaksi, mutta koko perheen toive oli vielä saada kohde, jossa olisi ulkoporeallas. Lapsille tässä olisi mukavaa puuhaa, mutta itse odotin myös niitä iltoja, kun lapset menevät nukkumaan ja saa itse rentoutua ulkoporealtaassa 😊”

Syysloma poreallas

”Parasta lomassa oli viettää aikaa yhdessä”

”Lomamme ajankohtaan osui upeat syksyiset maisemat, värikkäät puut ja kaunis luonto. Joku sadepäiväkin oli, mutta se ei menoa haitannut! Kävimme silloin Jämsän keskustassa, noin 10 kilometrin päässä kaupoilla, kiersimme kirppiksillä ja tutustuimme myös Jämsän pump truck -rataan. Sinne palaamme joskus kesällä uudestaan!

Parasta lomassa oli tietysti se, että pääsimme koko perhe viettämään yhteistä aikaa muissa maisemissa kuin kotona. Lapsille olisi mökissä ollut omat makuuhuoneet, mutta halusivat nukkua samassa huoneessa, kun sekin on erilaista kuin kotona. Erityisen ihanaa oli päästä päivän touhujen jälkeen rauhoittumaan takan ääreen. Tai kun lapset jo nukkuivat myöhään illalla, ja ulkona oli pimeää, kylmää ja usvaista, ja pulahdat porealtaan pehmeään syleilyyn.

Suositus myös liinavaatteiden vuokraukselle! Valkoiset hotellitason liinavaatteet toivat luksusta lomailuun ja oli hienoa, kun ei tarvinnut kuljettaa perheen liinavaatteita kotiin pyykättäväksi. Mökissämme oli myös pesukone, joten matkaan ei muutenkaan tarvinnut ottaa varavaatteita koko autoa täyteen, vaan pyöräytimme koneellisen vaatetta loman keskivaiheilla, ja kuivauskaapin ansiosta ne saatiin jo pian käyttöön.

Himoksella rentoutui koko perhe! Seuraava loma suunnitteilla jo ensi kesään 😊”

Tutustu syksyyn Himoksella himoslomat.fi/syksy/

Majoitusvalikoimaan pääset tutustumaan himoslomat.fi/majoitus/

Pump track -radan ja muut Himos-Jämsän syksyiset palvelut löydät www.himosjamsa.fi/syksylla/

Syysloma perhe takka

Perhe takkatulen ääressä.

Syysloma nuotio

Nuotimakkaraa laavulla.

Syksy

Syksyistä luontoa.