Himos talvi

Vietä uusi vuosi 2024 Himoksella!

Mietitkö missä viettää uusi vuosi Suomessa? Tule juhlistamaan vuoden vaihtumista Himokselle!

Himoksen matkailukeskus Keski-Suomessa sopivasti Jyväskylän ja Tampereen välissä tarjoaa monipuolista tekemistä myös uudenvuoden aikaan. Mitä sinun perinteinen uusivuosi pitää sisällään? Valatko tinat ja ammut raketit perheen kesken yhteisistä hetkistä nauttien? Vai suuntaatko mieluummin kaveriporukalla tapahtumien sykkeeseen? Himoksen tarjonnasta voit koota juuri sinun näköisesi mökkiloman!

Uusi vuosi – mitä tehdä Himoksella?

Uusivuosi Himoksella on täynnä tapahtumia ja säpinää! Himokselta löytyy tekemistä koko perheelle. Himos Centerin välinevuokraamosta löydät välineet omatoimisiin loma-aktiviteetteihin tai voitte koko porukka osallistua ohjattuihin aktiviteetteihimme. Uudenvuoden viikko-ohjelmasta löydät ikimuistoiset elämykset, joten valitse mieluisesi tai kokeile ennakkoluulottomasti jotain aivan uutta.

Testaa ainakin seuraavia Himoksen elämyksiä:

  • Huiputa Himosvuori eFatbikella
  • Koe arktista jännitystä avantoseikkailussa
  • Aktivoi älynystyräsi Himoksen pakohuonepelissä
  • ….ja illan tullen suuntaa katse taivaalle: Himoksen ilotulitus on upea!

 

Willi Länsi-huvikeskus tuo vauhdikasta lännen tunnelmaa Keski-Suomeen

Avaa Willi Länsi-huvikeskuksen saluunan ovi ja astu aitoon länkkäritunnelmaan, jossa uppoudut ystäviesi kanssa elämykseen, jollaista et voisi kuvitella Suomessa kokevasi. Himoksen Willistä Lännestä löytyy monipuolista tekemistä keilauksesta padeliin ja kuntosalista Simulaattorimaailmaan. Villiä vivahdetta padeliin ja keilaukseen tuo mahdollisuus testata lajeja myös hohtona! Willin Lännen kokemusta voi täydentää nauttimalla rentoa iltaa bistrohenkisessä ravintola Saluunassa.

Willi Länsi -huvikeskus

Bailattaako? Suuntaa Himos Areenan uudenvuoden bileisiin!

Uusivuosi, Himos ja Himos Areena on yhtä kuin bileet! Himos Areenan lavalla nähdään syksystä kevääseen Suomen kirkkaimpia artisteja. Myös Himos Areenan uusi vuosi on täynnä tapahtumia, elämyksiä, kohtaamisia ja iloisia ihmisiä. Nauti livemusiikista ja ota uusi vuosi vastaan railakkaasti Himos Areenan bileissä.

Ja mitä olisikaan uuden vuoden juhlinta ilman asiaan kuuluvaa ruokaa ja juomaa? Ravintola Tupa kitchen & bar taipuu niin konstailemattomaksi perheravintolaksi kuin tunnelmalliseksi illallispaikaksi. Ruokalistalta löytyy à la carte herkut moneen makuun ja tietenkin pitäjän parhaat pizzat.

Virittäydy uuden vuoden juhlatunnelmaan Mono pubissa! Himos Areenan ja Tupa kitchen & barin kanssa samassa pihapiirissä sijaitseva Mono pub tarjoaa aitoa pubitunnelmaa. Tartu mikrofoniin ja tulkitse legendaarisimmat karaoke-biisit Mono pubin karaokessa. Laulun ohessa kallistat tuopin, jos toisenkin, ja nautit huikeasta pub-tunnelmasta.

Uusi vuosi hotellissa vai mökissä?

Mikä sitten olisi Himoksen paras sijainti viettää uusivuosi? Jos haluat olla ravintolapalveluiden ja tapahtumien sykkeessä, vuokraa mökki Areenan alueelta, Himos Areenan välittömästä läheisyydestä. Areenan alueelta löytyy myös HimosHotelli, jossa majoitut mukavasti kaikkien palveluiden tuntumassa.

Himoslaakson ja Himos Ykkösen alueet palvelevat rinteissä viihtyviä, sillä laskettelurinteet ovat vain kävelymatkan päässä. Laskettelijalle oivallisia alueita majoittua ovat myös Länsihuipun, Himoslehdon, Luoteis-Himoksen sekä Pohjois-Himoksen mökkialueet, sillä nekin sijaitsevat mukavan lähellä rinteitä.

Lisää ripaus luksusta uuden vuoden juhlintaan ja varaa ulkoporealtaallinen mökki. Poreiden pärskeissä rentoudut ja karistat edellisen vuoden pölyt pois hartioiltasi. Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa uusi vuosi kuin mökillä ystävien ja perheen kanssa saunoen, rentoutuen ja syöden hyvin!

Pikkujoulupaketti ryhmälle

 

Mietitkö vielä missä viettää uusi vuosi Suomessa?

Himoksella on kaikki. Himoksen uusi vuosi tarjoaa tekemistä niin lapsiperheille kuin iltamenoja kaipaaville. Keskeisen sijaintinsa vuoksi Himos on helposti saavutettavissa. Pääkaupunkiseudulta hurautat Himokselle reilussa parissa tunnissa, joten irtiotto arjesta sujuu vaivatta ilman pitkiä ajomatkoja.

Uusi vuosi Himoksella on ikimuistoinen elämys, tervetuloa!

HimosLomat

Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä

puh. 020 711 9200