Huvilat Himoksella

Himoksen huvilat ovat tasokkaita lomahuoneistoja hinnastomme keskivaiheilta. Huviloissa on viihtyisät puitteet loman viettoon ja monessa lisäviihtyvyyttä tuo ulkoporeallas.

HIMOKSEN MÖKIT JA HUVILAT ALUEITTAIN

HimosLomat

HUVILAT

HimosLomat
Huvilan vuokraus on helppoa lomailua

Eri tasoiset huvilat muodostavat Himoksella lomailun selkärangan, sillä huvila on monelle sopiva, tasokas ja viihtyisä loma-asumisen muoto. Huviloita Himokselta löytyy kaikilta mökkialueilta niin Himoslaaksosta, Himos Areenan kupeesta, Patalahti-järven rannasta kuin Himosvuoren huipultakin. Asiakkaan tärkein tehtävä onkin siis valita sellaiset palvelut, joiden lähellä sopivan vuokrahuvilan tulisi sijaita ja aloittaa loma-asunnon valitseminen tästä näkökulmasta. Mitä mieltä olet, mikä on sinun lomasi onnistumisen kannalta tärkein asia? Etsitkö vuokrahuvilaa palveluiden sykkeestä vai mieluummin luonnon rauhasta?

Huvilan vuokraus HimosLomilta onnistuu ympäri vuorokauden kätevästi verkkokaupassa, jossa huviloita on mahdollista selata esimerkiksi alueittain tai varustetason perusteella. Verkkokaupassa huvilavuokrauksen yhteydessä varaukselle on helppo lisätä myös tarvittavat liinavaatteet, lähtösiivous, syöttötuoli, matkasänky tai esimerkiksi kokoustarvikkeet.

HUVILA VUOKRALLE

HimosLomat

Huvilan vuokraus loman tukikohdaksi sopii monen ikäiselle. Eri kokoisista huviloista löytyy sopivia vaihtoehtoja niin lapsiperheelle, isoille kaveriporukoille kuin muutamien ystävien kesken viikonloppua viettäville aikuisillekin. Riittääkö sinun lomaseurueellesi kaksi tai kolme makuuhuonetta, vai kaipaisitteko vielä enemmän tilaa?

Himokselta löytyy edelleen myös perinteisiä mökkejä, joissa osa makuupaikoista sijoittuu matalahkolle parvelle. Olemme kuitenkin itse HimosLomilla huomanneet, että iso osa asiakkaistamme on vuosien saatossa siirtynyt perustasoisista, pienistä mökeistä viihtyisämpiin huviloihin, joista löytyy esimerkiksi useita makuuhuoneita, mukavan kokoinen ruokailutila sekä vähintään kaksi vessaa.

Himoshuvilat lienevät jo eräänlainen käsite esimerkiksi uutta vuotta juhliville, intistä kotiutuville, kesän festivaaleja viettäville sekä luokkakokouksia järjestäville ryhmille! Vuokrahuvila tarjoaakin hyvät puitteet erilaisten juhlien ja kokoontumisten järjestämiseen.

Osa huviloistamme on erityisesti kokoushuviloiksi suunniteltuja, jolloin rennot palaverit sujuvat vaikka illallisen valmistamisen yhteydessä tai saunaa lämmitellessä.

VUOKRAHUVILAT ERILAISELLA VARUSTELULLA

HimosLomat

Me HimosLomilla jaottelemme vuokraamamme loma-asunnot kolmeen kategoriaan: mökkeihin, huviloihin ja luksushuviloihin. Huvila-kategoria on paikoin haasteellinen, sillä sama loma-asunto saattaa eri lomailijan mielestä vaikuttaa ennemminkin mökiltä ja taas toisen mielestä vallan tasokkaalta huvilalta. Me tulemme kaikki eri lähtökohdista, joten majoituksen tasoon liittyvä keskustelukin on tämän vuoksi mielestämme täysin ymmärrettävää. Luksushuvila-kategoria on itsessään melko yksiselitteinen, sillä siihen sisältyy ainoastaan valikoimamme huippukohteet.

Useimmat Himoksen vuokrahuvilat ovat yksitysomisteisia, persoonallisesti sisustettuja loma-asuntoja. Koska loman useimmiten toivotaan tarjoavan jotain arjesta poikkeavaa, on huviloiden kysytyimmäksi lisävarusteeksi Himoksella noussut ulkoporeallas. Ulkoporealtaiden runsas kysyntä ei ole lainkaan yllättävää, sillä onhan lämpimässä vedessä rentouttavaa istua lumisia puita ja tähtitaivasta katsellen tai juhannuksen yötöntä yötä ihmetellen. Lomasesonkeina ja tapahtuma-aikoina juuri porealtaalla varustetut, isot huvilat varataankin ensimmäisenä.

Myös lemmikit lähtevät usein mukaan lomalle. HimosLomien vuokravälityksessä olevista loma-asunnoista kaikista hintaluokista löytyy myös lemmikkiystävällisiä vaihtoehtoja. Kaikkiin huviloihinkaan ei kuitenkaan lemmikkieläimiä voi ottaa, sillä allergisille asiakkaillemme tulee myös löytyä turvallisia majoituskohteita. Huomioithan siis huvilakohtaisen lemmikkiohjeistuksen varausta tehdessäsi.

Vaikka huvilat ovatkin vallanneet alaa perinteisten mökkien vuokrausmarkkinoilta, on perinteinen mökkien rakennusmateriaali – hirsi – edelleen voimissaan. Nykyaikaiset hirsihuvilat ovat varsin vaikuttavan näköisiä rakennuksia korkeine ikkunoineen ja avarine oleskelutiloineen. Mahtipontinen huonekorkeus ja ikkunoiden takaa avautuvat keskisuomalaiset maisemat ovatkin olleet useiden kohdalla ratkaisevia kriteerejä vuokrahuvilaa valitessa.

VUOKRAA HUVILA HIMOSLOMAT KESKUSVARAAMOSTA

HimosLomat

Suosittelemme lämpimästi huvilan vuokraamista niin lyhyen kuin vähän pidemmänkin loman viettoon. Himoksen sijainti lähellä Jyväskylää, Tamperetta ja pääkaupunkiseutua luo lukuisia mahdollisuuksia esimerkiksi hieman erilaisen viikonlopun viettoon.

Jos verkkokaupan huvilavalikoima tuntuu haasteellisen laajalta, eikä Himos ole vielä tuttu kohde, on henkilökohtaista neuvontaa ja apuja ilman muuta saatavilla HimosLomien myyntipalvelusta! Myyntipalvelumme on avoinna arkisin, vastaamme yhteydenottoihin sekä sähköpostilla että puhelimitse (himoslomat@himoslomat.fi tai 020 711 9200) – kysy mitä vain vuokravälityksessämme olevista huviloista.

Huvilat Himoksella – me teemme lomasi helpoksi!