Mökit Himoksella

Valitse lomasi tukikohdaksi kotoisa vuokramökki Himokselta! Kaikista mökeistämme löytyy keittiötilat ja sauna, sekä mökistä riippuen nukkumapaikat 2-10 hengelle. Mökkien sijainti vaihtelee aina palveluiden läheisyydestä rauhallisemmille mökkialueille n. 5 km päähän.

HIMOKSEN MÖKIT JA HUVILAT ALUEITTAIN

HimosLomat

VUOKRAMÖKIT JÄMSÄ – KESKI-SUOMEN LAAJIN MÖKKIVALIKOIMA!

HimosLomat

Himos, yksi Etelä-Suomen suurimmista matkailun keskittymistä sijaitsee Jämsässä. Himos taas on käytännössä synonyymi mökkilomalle! Jämsä, Himos, vuokramökit, mökkiloma – kaikki kytkeytyvät toisiinsa tiiviisti. Miltä kuulostaisi sauna hiihtolenkin jälkeen tai kesälomareissu vuokramökille luonnon ääreen? Entä haluaisitko lomailla ihan pienellä porukalla vai haalia mukaan isonkin ystäväpiirin? Kaikki on mahdollista, sillä vuokramökit Jämsä-Himos -alueella tarjoavat sinulle lukuisia vaihtoehtoja.

Tällä sivulla esittelemme laajan valikoiman vuokrattavissa olevia mökkejämme. Ota hyvä asento ja tutustu erilaisiin kohteisiin rauhassa. Tervetuloa mökkilomalle Jämsään kaikkina vuodenaikoina!

MÖKIT JÄMSÄSSÄ – MUTTA MISSÄ ON JÄMSÄ?

HimosLomat

Jämsä ja Himos sijaitsevat valtatie 9 varrella Tampereen ja Jyväskylän välillä. Jyväskylään ajomatkaa on noin 50 km, Tampereelle suunnilleen tuplamäärä. Pääkaupunkiseudulta Lahden kautta automatka kestää reilun kaksi tuntia. Himoksen sijainti on siis erinomaisen lähellä maamme merkittäviä kaupunkeja!

Omalla autolla tänne Keski-Suomen eteläkulmalle on siis helppo matkata, mutta lisäksi luonnollisesti niin junat kuin linja-autotkin kuljettavat Jämsään kätevästi. Himoksen ehdoton valttikortti on myös Onnibussin pysäkki aivan matkailukeskuksen vieressä.

LOMAMÖKIT JÄMSÄSTÄ TALVEKSI

HimosLomat

Talvinen Himos on tunnettu laskettelurinteistä ja Himos Areenan livekeikoista.

Ahkeran laskettelijan näkökulmasta Himoslaakson, Länsihuipun, Himos Ykkösen, Himoslehdon, Luoteis-Himoksen sekä Pohjois-Himoksen mökkialueiden sijainti on erityisen mieluinen. Alueet sijaitsevat ympäri Himosta, mutta kaikkia yhdistää se, että mökiltä on mahdollista kävellä rinteisiin.

Iltavirkun bilettäjän taas kannattaa ehdottomasti valikoida vuokrattava mökki läheltä ravintoloita ja Himos Areenaa. Lähimpänä sijaitsevat Areenan alueen mökit sekä Himos Ykkösen mökkialue, mutta myös osa Golf Resortin, Himoslaakson ja Keski-Himoksen mökeistä on pienen reippailumatkan päässä Himoksen yöelämästä.

KESÄMÖKKI JÄMSÄSTÄ

HimosLomat

Kaipaatko helppoa irtiottoa kesäkaudelle luonnon lähellä ja mökkivuokraus on käynyt mielessäsi? Jämsässä mökkejä riittää. Himoksella järjestetään vuosittain isoja tapahtumia juuri kesäviikonloppuisin, mutta tapahtumien välillä alue tarjoaa idylliset mahdollisuudet rauhalliseen mökkeilyyn.

Me HimosLomat Keskusvaraamosta suosittelemme varaamaan kesämökin Himokselta esimerkiksi Honkarannasta, Nuppulanrannasta, Keski-Himoksesta tai Areenan alueelta, sillä nämä mökkialueet sijaitsevat lähellä Patalahti-järveä. Myös Päijänteen rannasta, n. 5 kilometrin päästä Himoksen keskustasta löytyy muutama tunnelmallinen vuokramökki. Toisaalta Golf Resortin vehreys ja golfkentän läheisyys ovat monelle harrastajalle tärkeitä kriteereitä kesämökin valinnassa. Luonnossa liikkujille suosittelemme kesämökin vuokrausta esimerkiksi Länsihuipulta, Himoslehdosta tai Himoslaaksosta, koska alueiden mökeiltä pääsee helposti patikoimaan ja marjastamaan. Toki Himos on alueena kompakti ja luonto lähellä lomailijaa kaikkialla!

MÖKKIVUOKRAUS JÄMSÄSSÄ

HimosLomat

Mökkimajoituksella ja -vuokrauksella Jämsässä on pitkät perinteet. HimosLomat Keskusvaraamon perustajia voisi mökkien vuokrauspalveluiden näkökulmasta kutsua alueen pioneereiksi, sillä kyseessä on jo 30-vuotias perheyritys! Nykyään palvelemme vuosittain satoja tuhansia asiakkaita, mökkejä välityksessämme on yli 400 ja vuodepaikkoja yhteensä 3400.

Asiakkaanamme sinun ei tarvitse murehtia vuokramökin siisteydestä tai huollosta, eikä palvelun laadusta tai luotettavuudesta. HimosLomien kautta löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivan mökin tai huvilan, sillä vuokramökkivalikoimassamme on runsaasti vaihtoehtoja aina perusmökeistä luksustason kokoushuviloihin.

MITÄ MUUTA VOIMME TARJOTA, KUIN MÖKKIMAJOITUSTA JÄMSÄSSÄ?

HimosLomat

Himoksella lomaillessa sinun ei tarvitse lojua mökin sohvalla. Tai voit toki tehdä sitäkin, jos köllöttely tuntuu parhaalta vaihtoehdolta! Lomatekemistä löytyy kuitenkin runsaasti kaikkiin vuodenaikoihin.

Talvella Himoksen suosituimpia aktiviteetteja ovat laskettelu, hiihto, retkiluistelu, moottorikelkkailu, lumikenkäily ja patikointi sekä viikko-ohjelman lukuisat elämykset. Himos Safareilta välineet omatoimiulkoiluun mönkijöiden, moottorikelkkojen, pulkkien tai pilkkien, potkukelkkojen tai läskipyörien parissa.

Kesämökin vuokraus Jämsästä tarjoaa taas mahdollisuudet aivan erilaiseen lomaan. Vuokraa SUP-lauta, kanootti tai soutuvene, polkupyörä tai lähde polkujuoksulenkille. Myös Himoksen golfkentän 18 hyvinhoidettua väylää ja mehukkaat marjamaastot kutsuvat harrastajia liikkumaan ulos. Himoksella on myös kaksi uimarantaa: toinen sijaitsee Himos Parkissa lähellä Himos Areenaa, toinen taas Patalahden toisella puolella Honkarannassa.

Joko vakuutuit, miksi loma ja vuokramökit Jämsä-Himos -akselilla ovat ainutlaatuisia? Meiltä löydät koko paketin, kaikki tarvitsemasi palvelut. Tervetuloa vieraaksemme, teemme lomasi helpoksi!