Järjestä täydelliset polttarit – 5 syytä valita Himos!

Moikka polttarivastaava ja mahtava polttariporukka! Jos olet täällä, olet varmaan miettinyt, että miten järjestetään ne ässäpolttarit, jotka muistetaan pitkään? Kerromme nyt 5 syytä miksi teidän kannattaa järjestää polttarit Himoksella!

Me HimosLomilla autamme teitä tekemään polttaripäivästä ikimuistoisen. Yhdessä laadimme aikataulun, johon on sisällytetty aktiviteetit, ruokailut ja leppoisa yhdessäolo niin, että päivä sujuu jouhevasti. Kannattaa myös tsekata meidän valmiiksi kokoamat polttariviikonloppu-paketit!

1. Polttarimajoitus Himoksella – satoja mökkejä ja luksushuviloita

Ensinnäkin, valkataan majoitus niin, että se iskee kunnolla! Himoksella on satoja mökkejä ja huviloita, joten vaihtoehtoja löytyy joka makuun. Ja jo lähes 200 mökistä löytyy ulkoporeallas, joka on tietenkin ehdoton plussa majoitusta valittaessa. Himoksella ei tarvitse stressata etäisyyksistä, sillä useista mökeistä kaikki palvelut ovat vain kävelymatkan päässä. Valitsettepa sitten junan, bussin tai kimppakyydin, Himokselle on helppo tulla!

Polttari Himoksella

2. Polttaritekemistä- kisailuja ja adrenaliinin virtaa

Himoksella ei tylsää hetkeä näy horisontissa! Suunnitelkaa päivä täyteen kisailuja ja menoa. Päivän voi polkaista käyntiin esimerkiksi Willi Lännen länkkäritunnelmassa! Padelia, keilausta vai golfsimulaattoria – valitkaa itse, mutta pitäkää hauskaa! Willissä Lännessä voi testata myös oikeaa rallisimulaattoria Simulaattorimaailmassa, kuka onkaan teidän porukan kovin kuski? Hurjimmat hurjastelijat saattavat päätyä pyöräyttämään auton jopa katon kautta ympäri!

Himos Safareiden oppaat johdattelevat teidät mielenkiintoisten kisailujen pariin. Vai olisiko teidän valintanne kuitenkin vauhdikas moottorikelkka- tai mönkijäsafari Himoksen upeissa maisemissa? Älyllistä haastetta kaipaavat voivat testata polttariseurueen hoksottimia Himoksen Pakohuonepelissä, ehdittekö ulos ennen kuin aika loppuu?

Polttarit Himoksella

3. Polttari-ideoita – lukuisat tapahtumat ja Areenan viihdeillat

Himos on täynnä tapahtumia ympäri vuoden! Kesäisin Himos Parkissa järjestetään musiikkifestareita ja erilaisia autotapahtumia, kuten Himos Truck Show ja Seven Garage Day. Endorfiineja kaipaaville Himokselta löytyy myös useita liikunnallisia tapahtumia. Polkujuoksun ystäville on tarjolla elämyksiä Himos Winter Trail ja Himos Trail tapahtumissa  kun taas  maastopyöräilystä kiinnostuneet innostuvat taatusti Himos Epic- maastopyörätapahtumasta. Lisäksi Himos-Jämsä Adventure seikkailu-urheilutapahtuma hemmottelee osallistujia Jämsän seudun upeilla luontokohteilla.  Älkää myöskään unohtako Himos Areenan bileviikonloppuja, joissa viihdytään kotimaisten huippuartistien parissa. Ottakaa ilo irti Himoksen tarjonnasta! Tutustu tapahtumakalenteriin täältä ja valitkaa teille sopivaa tekemistä!

Polttarit Himoksella

4. Herkuttele Himoksen ravintoloissa

Jotta polttaripäivän jaksaa, täytyy tietenkin eväät olla kohdallaan. Himoksen ravintoloista löydät niin pizzat, burgerit kuin  à la carten– valitkaa se, mikä teidän porukalle maistuu! Willin Lännen bistrotyylinen ravintola Saluuna tarjoaa helppoja herkkuja, kuten pizzoja, burgereita ja wingsejä. Vai sopisiko teille sittenkin päivän päätteeksi tunnelmallinen useamman ruokalajin illallinen Himoksen pääravintolassa Tupa kitchen & barissa? Tuvan á la carte-listalta löytyy suussa sulavia makuja ja paikallisia herkkuja! Mikäli eksytte laskettelurinteiden rientoon, rinneravintolat tarjoavat monipuolisen valikoiman niin koti- kuin pikaruokaa. Rinneravintolat Himos Bistro, Himos Buffet ja Himos Cafe tarjoilevat herkulliset suupalat pieneen ja isoon nälkään – ja janoon!

5. Luovuutta, hyvinvointia ja hemmottelua Himoksella

Mikäli polttariseurue kaipaa hyvinvointia tai hemmottelua on Himoksen Mökkispa loistava valinta. Nauttikaa Mökkispan rentouttavasta hieronnasta tai valitkaa aisteja hellivä metsäelämyshoito. Hierojan voi myös tilata suoraan mökille! Entäpä miltä kuulostaisi viini ja taide? Olkaa oman elämänne taiteilijoita Paint & Wine – työpajassa, jossa yhdistyy taiteen ja ilon hetket.

Ja perinteisiin kuuluu tietenkin morsiussauna! Himoksen saunapiha tarjoaa lempeitä löylyjä jokaiseen makuun. Pihalta löytyy savusauna, sähkösauna, tynnyrisauna ja Kiramin FinVision designsauna. Ulkoporealtaat ja palju takaavat rentoutumisen, ja löylyttelyjen välissä voi pulahtaa Patalahden aaltoihin.

Voit myös tutustua valmiiksi koottuihin polttaripaketteihin tai ota yhteyttä suoraan HimosLomien myyntipalveluun. Tehdään yhdessä polttarit, joita muistellaan pitkään!

HimosLomat