Hyvinvointia ja hemmottelua

HimosLomat

Kaipaatko hippusen hyvinvointia keholle tai mielelle? Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin Himoksen alueella ja varaa piristystä lomaasi tai kokouspäivääsi!

SAUNAT

SAUNAT

Haluaisitko nauttia rentouttavasta saunaelämyksestä? Himokselta löytyy sauna jokaiseen makuun ja tilanteeseen!

Enneagrammikurssi

Vietä innostava, iloinen ja herättelevä hyvinvointivalmennus ystäviesi, työtovereidesi tai vaikkapa sukulaistesi kanssa. Tutustu uudella ja syvällisellä tavalla itseesi sekä elämäsi ihmisiin. Enneagrammi persoonallisuusteoria on viisas menetelmä, joka lisää ihmisten erilaisuuden ymmärtämistä sekä oman itsesi arvostamista. Se liimaa yhteen ystävyys- ja sukulaissuhteita sekä työtoveruutta. Kesto 4h.

5 hengen porukka 55€/hlö.
6-10 hengen porukka 45€/hlö.
11-20 hengen porukka 35€/hlö.

Arvojen mukainen elämä

Kurssilla tutkailemme tämänhetkistä elämäntilannetta ja siihen vaikuttavia tekijöitä. Tutustumme mm. vahvuuksiin ja arvoihin. Ajatusten päivittäminen lisää innostusta, helpotusta ja selkeyttä elämään. Ovatko arvosi ja ajankäyttösi tasapainossa? Kesto 3h.

5 hengen porukka 50€/hlö.
6-10 hengen porukka 40€/hlö.
11-20 hengen porukka 30€/hlö.

Aarrekartta

Unelmat ovat hyvin tärkeitä, ne kehittävät voimavarojamme sekä lisäävät kiinnostusta ja luottamusta tulevaisuuteen. Aarrekartan tekeminen on toimiva työkalu omien unelmien löytämiseen sekä elämän selkeyttämiseen. Menetelmä on myös oiva keino itsensä tutkiskeluun ja oman minäkuvan vahvistamiseen. Kesto 3h.

5 hengen porukka 50€/hlö.
6-10 hengen porukka 40€/hlö.
11-20 hengen porukka 30€/hlö.

Yhden päivän kurssi

Enneagrammikurssi (4 h) ja Arvojeni mukainen elämä (3h) voidaan yhdistää yhden päivän kurssiksi.

Hinta

5 hengen porukka 100€/hlö.
6-10 hengen porukka 80€/hlö.
11-20 hengen porukka 60€/hlö.

Kahden päivän kurssi

1. päivän ohjelma

Enneagrammikurssi (4h)
Arvojeni mukainen elämä -kurssi (3h)

Kahden päivän kurssin hinnat:

5 hengen porukka 200€/hlö.
6-10 hengen porukka 160€/hlö.
11-20 hengen porukka 120€/hlö.

Kahden päivän kurssi

2. päivän ohjelma

ENNEAGRAMMI 2 -syventävä kurssi (3h)
Kurssilla syvennymme enneagrammin kasvu -ja stressisuuntiin, vierekkäisten tyyppien vaikutukseen sekä hyvinvoinnin tasoihin.

LÄSNÄOLON TAITO -mindfulness & lightfulness (3h)
Elämä tapahtuu tässä hetkessä. Kun ajatuksissa pyörivät murhe menneestä tai huoli tulevasta, matka käy helposti hyvin raskaaksi. Läsnäolo taitojen avulla voimme luoda vanhasta kärsimystarinasta uuden merkitystarinan.

FIRSTBEAT-HYVINVOINTIANALYYSI

Firstbeat hyvinvointianalyysi on väline, jonka avulla voit parantaa omaa hyvinvointiasi. Analyysi perustuu sydämen sykevälivaihtelun mittaamiseen. Mittauksen jälkeen saat mm. tietoa siitä mitkä asiat ovat stressaavia työssäsi ja vapaa-ajalla. Toisaalta saat tietoa myös päiviesi palauttavista hetkistä sekä mm. unen laadusta ja liikunnan vaikutuksesta terveyteesi.

Yrityksille analyysi voidaan toteuttaa edullisempana ryhmämittauksena. Tällöin jokainen mittauksen suorittanut saa oman henkilökohtaisen palautteen itselleen, mutta ryhmätasolla tuloksia käsitellään anonyymisti. Ryhmätason tavoitteiden luonnin helpottamiseksi tuloksista toteutetaan yhteenveto esimerkiksi yrityksen johdon hyödynnettäväksi.

Mittauksen avulla saat hyvinvoinnistasi konkreettista, mitattua tietoa, jonka avulla on helpompi motivoitua tekemään muutoksia.

Mittaus toteutetaan kiinnittämällä kaksi elektrodia rintakehälle. Mittalaitetta pidetään kiinni iholla kolme vuorokautta eläen normaalia elämää. Mittaus ei häiritse työntekoa tai nukkumista. Samaan aikaan pidetään myös mahdollisimman tarkkaa päiväkirjaa kaikista arjen askareista (mm. työt, kotiaskareet, tv, lukeminen, liikunta, nukkumaanmeno). Elimistön reaktiot ja päiväkirjamerkinnät yhdistetään ja näin saadaan tärkeää tietoa elimistön toiminnasta.

  • Sovi mittausajankohta. Mittaus tulee tilata vähintään 3 viikkoa ennen haluttua ryhmäpalauteajankohtaa. Myös myöhemmin tapahtuvista tilauksista voidaan neuvotella.
  • Mittarit lähetetään käyttöohjeiden kanssa postin kautta yritykseesi jaettavaksi analyysin tekeville henkilöille.
  • 3 vuorokauden mittauksen jälkeen mittarit lähetetään takaisin Firstbeatille.

Testin tulokset ja palautteet käydään läpi ryhmäpalautetilaisuudessa Himoksella. Ryhmäpalautetilaisuuden yhteydessä Himoksella pääsee lisäksi kysymään asiantuntijalta henkilökohtaiseen palautteeseen liittyvistä asioista.

Firstbeat-hyvinvointianalyysin voi toteuttaa liikuntapäivän yhteydessä.
Firstbeat analyysin läpikäyntiin varata kaikkineen 2 tuntia. Tämän lisäksi voimme suunnitella toiveidenne mukaan ohjelmaanne erilaisia liikunnallisia aktiviteetteja.

Lue lisää ohjelmavaihtoehdoista »

Esimerkkihintoja

  • 1 henkilö 186 €, sisältää n. 30 min henkilökohtaisen palautetilaisuuden
  • 4-9 henkilön ryhmä 136 € / hlö, sisältää n. 1 tunnin ryhmäpalautetilaisuuden
  • 10-20 henkilön ryhmä 124 € / hlö, sisältää n. 1 tunnin ryhmäpalautetilaisuuden

Hinnat sis. alv 24 %.

ENERGIAHOITO ELI ENERGEETTINEN JÄSENKORJAUS

Energiahoito eli energeettinen jäsenkorjaus on syvällisellä tasolla kehoa sekä mieltä rauhoittava ja erittäin rentouttava hoitomuoto. Hoidossa puretaan kehoon varastoitunutta kroonista stressiä ja hoito aktivoi kehon omia paranemismekanismeja. Hoidossa ei käytetä perinteisiä jäsenkorjaus- tai hierontamenetelmiä, vaan siinä vaikutetaan autonomisen hermoston kautta. Autonominen hermosto ohjaa lähes kaikkia kehon toimintoja, joten ohjaamalla hoito sinne, paranemisprosessi käynnistyy. Hoitoa käytetään myös erilaisiin tunne ja kiputiloihin. Hoito kestää 75 min, sisältäen alkuhaastattelun ja pienimuotoisen esittelyn hoidosta. Hoidon hinta 72 € (sis. alv 24 %). Lisätietoja energiahoidosta ja hoitotuloksista löydät Suomen Energiahoitajat-sivustolta.

Teen hoitoja fyysisesti Jämsänkoskella, mutta tarvittaessa myös Himoksen alueella. Palvelen asiakkaita sopimuksen mukaan, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Ota rohkeasti yhteyttä!

BMB natural healing – Jonna Peltola
p. 0407041539
bmbnaturalhealing@gmail.com
@bmbnaturalhealing

HimosLomat

Lisätiedot ja varaukset

HimosLomien myyntipalvelu auttaa elämyksellisen hemmottelupäivän järjestelyissä eri kokoisille ryhmille. Soita ja varaa!

HimosLomat, yritys- ja ryhmämyynti
Puh. 020 711 9222
himoslomat(at)himoslomat.fi