Etätöitä keskellä Suomea

Etätöitä keskellä Suomea – Himoksella luovat puitteet työskentelyyn

Himoksen kaunis ja monipuolinen luonto sekä monipuoliset aktiviteetit luovat loistavat puitteet etätyöskentelyyn. Erilaista työviikkoa kaipaavan on helppo suunnata ystävien tai kollegoiden kanssa Himokselle etätöihin. Himoksen sijainti on loistava, kun porukka kerääntyy yhteen viettämään innovatiivista työviikkoa, tai jos kaipaat puhtaasti vaihtelua arkeen. Aina ei perheen lomatkaan osu yksiin, jolloin jonkun perheenjäsenen on helppo hoitaa työpalaverit mökiltä käsin, ja nauttia perheen kanssa lomailusta muun ajan.

Kokousmökkimme tarjoavat ihanteelliset olosuhteet ja työympäristön inspiroivalle ja tehokkaalle työviikolle. Rytmitä päiväsi niin, että voit nauttia valoisaan aikaan myös aktiivisen ulkoiluhetken, lasketellen, hiihtäen tai sähköavusteisella fatbikella nauttien Himoksen maisemista. Poimi Himos Safareiden viikko-ohjelmasta irtiotto työnäärestä, ja palaat töiden ääreen taatusti virkistäytyneenä ja täynnä uusia ajatuksia.

Tasokkaissa huviloissamme onnistuu kompaktin porukan palaverit, tiimipäivät tai saunaillat. Lisää huvilavarauksellesi kokousvälineet, catering-ruokailut, liinavaatteet ja lähtösiivous, niin kokousreissun fasilitointi sujuu kuin itsestään.

Himoksen valokuitutilanne koheni: Alppihimos-mökkeihin valokuitu

Valokuitu on kysytty mukavuus vuokrakohteissa. Joulukuussa kotimainen valokuituyhtiö ElmoNet kytki 20 paritalon ja 40 huoneiston Kiinteistö Oy Alppihimoksen rakentamaansa valokuituun.

– Meillä on osaava hallitus, jossa ymmärretään valokuidun merkitys. Vuokrattavista huoneistoista suurin osa vuokrataan HimosLomien kautta ja valokuitu lisää kohteiden vuokrattavuutta, Alppihimoksen kiinteistöjä isännöivä Hannu Karstinen kertoo.

– Vielä 2020 valokuitu oli monille hyvinkin uusi asia, mutta viime vuosina aihe on noussut keskusteluun etätöihin siirtymisen vuoksi, Karstinen jatkaa.

ElmoNetin valokuituverkkoa on mahdollista laajentaa Himoksella kysynnän mukaan. Laajentaminen edellyttää, että alueelta saadaan riittävästi tilaajia rakentamisen käynnistämiseksi. Valokuitu on mahdollista saada niin taloyhtiöihin kuin omakotitaloihin ja vapaa-ajan kohteisiin. Aiheesta voi olla yhteydessä ElmoNetin asiakaspalveluun.

Jämsän Tehdas – etätyötilat Jämsän keskustassa

Tule tekemään työtä Jämsä Tehdas -etätyötilaan. Sanovat, että Tehtaalla puitteet työn tekemiseen ovat jopa paremmat kuin omalla työpaikalla, loma-asunnosta puhumattakaan. Miksi tehdä töitä mökillä, kun Jämsä Tehtaalla käytössäsi on maksuttomat työpisteet ja mukavan työyhteisön tuki?

Tehtaan käyttäjät ovat sanoneet, että meille on helppo tulla. Yhteisömanageri opastaa ensikertalaisia talon käytäntöihin. Meillä Tehtaalla pystyt luontevasti keskittymään työhösi, mutta halutessasi tarjolla on vaihtelevia keskusteluja Tehtaan käyttäjien ja yhteisömanagerin kanssa. Käyttäminen on tällä hetkellä maksutonta, sillä toiminta rahoitetaan Keski-Suomen liiton rahoituksella.

Jämsä Tehdas sijaitsee aivan Jämsän keskustassa ja ympäriltä löytyvät helposti kaikki Jämsän palvelut ruokakaupoista erikoisliikkeisiin.

Lue lisää osoitteessa jamsatehdas.fi

HimosLomat

Varaa lomasi HimosLomien myyntipalvelusta:
puh. 020 711 9200, himoslomat(a)himoslomat tai suoraan netistä »