Unelmajuhlat Himoksella – parhaat ideat

Kesä ja juhlat kuuluvat yhteen niin kuin mansikat kakun päälle. Viimeistään kesän kynnyksellä on aika tehdä viime hetken päätöksiä ja varauksia omia juhlia varten. Mistä löytyy paras juhlapaikka, mitä juhlissa tehdään ja mitä siellä syödään? Oli mielessä sitten valmistujaiset, villit kolmekymppiset tai rennot kesäjuhlat – ja tuli juhlimaan sitten koko suku tai tiivis kaveriporukka, niin Himos on erinomainen vaihtoehto juhlapaikaksi.  

Etenkin, jos suunnitteilla on isot kemut, meidän myyntipalvelumme auttaa mielellään suunnitteluissa. Jotta juhlista saadaan toimivat ja juuri juhlijan näköiset, niin laitetaan yhdessä kynät sauhuamaan ja luodaan teidän toiveidenne juhlat!

Sijainti ja saapuminen – helppo päästä perille

Himokselle on helppo saapua keskeisen sijainnin vuoksi. Jopa kauempaakin kutsutut sukulaiset löytävät helposti ja nopeasti perille. Täällä on myös tärkeimmät palvelut lähellä, jos jotakin tarvitsee hakea lisää kesken pirskeiden. Voitte siis rauhassa nauttia juhlista omassa porukassa ja luonnonhelmassa. 

Suosituimpia juhlahuviloita – Villa Ateljee

Yksi suosituimmista juhlahuviloistamme on Villa Ateljee – korkealaatuinen huvila rauhallisella sijainnilla. Villa kauniissa peltomaisemissa on täydellinen ratkaisu ja juhlien viettoon ainutlaatuiset puitteet tarjoava. Tämä huvila on suunniteltu 20 hengelle ja tilaa on hyvin ruokailuun, oleskeluun sekä makuutilojakin löytyy 8. Luksuksen tuntua tuovat huvilasta löytyvät biljardihuone ja leffateatteri – näistä varmasti saa tekemistä juhlinnan ohelle.
Tutustu täältä lisää Villa Ateljeehen!

Monipuoliset palvelut – kaikki tarpeesi katettu

Me Himoksella haluamme tehdä juhlajärjestelyistä mahdollisimman sujuvaa, ja tämän varmistaaksemme meillä on monenlaisia palveluita tarjolla. Näistä voit valita itsellesi tarpeellisimmat varaustasi varten. Järjestelyiden parissa saattaa helposti vierähtää tovi, joten vältä turhaa kiirettä varaamalla lisää aikaa juhlapaikallesi – valittavanasi on niin aikaisempi tuloaika kuin myöhäisempi uloskirjaus. Lue lisää majoitusvaihtoehdoista.  

Laadukkaat tilat juhliin – huvilat ja mökit

Isompia juhlia varten kannattaa varata hyvin varusteltu huvila. Monissa Himoksen huviloissa on reilusti tilaa kaikille vieraille oleilla niin sisä- kuin ulkotiloissa. Tarvittaessa voidaan myös sopia pihalle järjestettävästä juhlateltasta, ja näin suoraan auringon alle on luotu ihanat pihajuhlat!  

Järjestäessäsi juhlat mökillä tai huvilalla, on valmiina myös hyvät majoitusmahdollisuudet, mikäli juhlat vähän venähtävätkin. HimosLomien laaja mökki- ja huvilavalikoima tarjoaa lähes 500 erilaista mahdollisuutta, joista varmasti löytyy omiin kekkereihisi sopivat puitteet!

Rentoutumista ja herkullisia hetkiä

Usealla mökillä on mahdollisuus juhlaillan rentoutumiseen saunoen ja ulkoporeissa nautiskellen. Samoin terassilla pääset grillailemaan maukkaat iltapalat juhlaseurueelle, mikäli mökkinne on varustettu grillillä. Voitte tietenkin valita myös Tupa kitchen & barin tunnelmallisen ravintolan tai viihtyisän Saluuna bistron Willi Länsi-huvikeskuksesta, mikäli kaipaatte helpotusta ruuanlaittoon. 

Ruokailuista puheen ollen; Himoksen yhteistyökumppaneiden ravintolapalvelut tarjoavat myös cateringia suoraan mökille. Tutustu catering-menuihin, valitse sieltä juhliisi mieluisin tarjoilu ja kattaus.

 

Tehdään yhdessä – helposti ja vaivattomasti!

Jotta tämäkin suunnittelu saataisiin entistä helpommaksi, voit heittää ideointipallon meille! HimosLomilla on vankka kokemus erilaisten tapahtumien järjestämisestä. Ota meihin yhteyttä ja anna meidän auttaa, näin laitetaan yhdessä juhlasi vain toteutusta vaille valmiiksi paketiksi!  

HimosLomat

Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi