Huvilakokous Himoksella

Kokoushuviloita 8-23 hengen ryhmille – vietä saunaillat, tiimipäivät, rennot juhlat tai kompaktin porukan palaverit helposti tasokkaissa huviloissamme!

Me teemme sen helpoksi.

Eikö kokoustilassa pönöttäminen maistu? Vai tarvitsetko edustavat tilat pienen porukan juhlia varten? Kokoushuvilat Himoksella ratkaisevat monen ryhmän tilahaasteen.

Lisää huvilavarauksellesi kokousvälineet, catering-ruokailut, liinavaatteet ja lähtösiivous, niin kokousreissun fasilitointi sujuu kuin itsestään.

HimosLomat

5 kohdan vinkkilista onnistuneeseen huvilakokoukseen

1. Kokoushuvilan varaus

Tämähän on koko homman ydin. Esittelemme erilaisia kokoushuviloita myöhemmin tällä sivulla – valitse niistä porukallesi sopivan kokoinen ja omaa silmääsi miellyttävä kohde.

Pari asiaa kuitenkin ensin mietittäväksi:
Haluatko lähelle ravintolapalveluita vai mieluummin rauhallisemmalle sijainnille?
Entä houkuttelevatko ulkoporeet? Jos houkuttelevat, niin muista lisätä pore varauksellesi.

Millainen aikataulu teillä on?
Huomaathan, että meillä check-in alkaa klo 16, joten jos tarvitset huvilaa jo esimerkiksi aamupäivällä, niin otathan yhteyttä HimosLomat Keskusvaraamoon. Lisämaksusta varaamme kohteen käyttöönne jo heti aamusta! Check-out on lähtöpäivänä klo 12 mennessä.

2. Kokousvälineet huvilaan

Tarvitsetko videotykkiä ja valkokangasta? Vai kuulutko ennemminkin fläppitaulukoulukuntaan?

Lisää kokousvälineet varauksellesi jo hyvissä ajoin, kuitenkin ihan viimeistään 1 vrk ennen saapumistanne. Saat välineet napattua kätevästi ostoskoriin myös verkkokaupastamme heti huvilavarausta tehdessäsi.

Kokousvälinepakettiimme kuuluvat videotykki, valkokangas, fläppitaulu ja tussit.

HimosLomat Keskusvaraamon yritys- ja ryhmämyynti auttaa mielellään, jos mieltäsi askarruttaa joku!

Kokousvälineet huvilaan

3. Liinavaatteet ja lähtösiivous

Et todennäköisesti halua viestittää palaveritiimillesi, että muistakaahan tuoda pussilakanat ja tyynyliinat kotoa? Etkä myöskään halua itse tarttua imurin ja vessaharjan varteen viimetöiksesi ennen kotiinlähtöä?

Tuskin. Näin mekin ajattelemme.

Nappaa siis liinavaatteet ja kokoushuvilan lähtösiivous varaukselle. Se onnistuu myös verkkokaupassa tai tarvittaessa puhelimitse myyntipalvelustamme.

Liinavaatteet voit valita joko valmiiksi sänkyihin pedattuina (20 €/kpl) tai huvilalle toimitettuina (15 €/kpl).

Ja ei hätää jos suunniteltu henkilömäärä kasvaa vielä viime metreillä, sillä Himos Center vastaanotosta liinavaatteita saat helposti haettua lisää. Tai jos pesuaineet unohtuvat kotiin, niin kosmetiikkapussukoitakin saat vastaanotostamme (7 €/pussi).

4. Ruokailut

Nälkäkin tulee jossain vaiheessa.

Laitatteko itse porukalla ruokaa vai helpottaisiko cateringin toimittama illallinen ja aamiaistarpeet aikatauluanne?
Mökkiruokatilaus tulee tehdä viimeistään 5 vrk ennen toimitusta.

Himoksen ravintolat

Vai ruokailisitteko mielummin Tupa kitchen & barin à la cartessa? Ravintolamme on avoinna viikonloppupainotteisesti.

Vuokramökki Himokselta

5. Aktiviteetit

Millaista ohjelmaa olet suunnitellut porukallesi? Istutteko tiiviisti neljän seinän sisällä, vai kiinnostaisiko teitä joku ulkoaktiviteetti?

Himos Safarien oppaat vievät teitä mielellään esimerkiksi mönkijä- tai moottorikelkkasafarille, yllyttävät hyppäämään hyiseen avantoon tai lukitsevat Himoksen pakohuoneeseen tunniksi. Ohjelmavalikoimastamme löytyy myös patikka- tai lumikenkäretkiä, joogaa, suunnistus-, hiihto- tai polkujuoksuopastusta sekä erilaisia joukkuepelejä.

Ohjelmapalveluiden valinnassa ja aikatauluttamisessa auttavat myös HimosLomat Keskusvaraamon asiantuntijat.

Pienen happihypyn jälkeen kokoushuvilan sauna ja ulkoporeet tuntuvat entistäkin paremmilta!

Venyykö palaverinne maratonmittaiseksi monen yön reissuksi? Kaikissa huviloissamme on sauna, mutta Haikutien alapäästä löytyvä mustaa mystiikkaa uhkuva savusauna on kokemus, jota ei kannata jättää välistä.

Tutustu kokoushuviloihimme

Keräsimme sinua varten kokoon HimosLomat keskusvaraamon erilaiset kokoushuvilat. Klikkaa kohdekuvauksiin ja tutustu huviloihin tarkemmin!

Huomaathan, että meillä check-in on klo 16 alkaen. Jos tarvitset huvilan käyttöösi jo esimerkiksi aamupäivästä alkaen, niin otathan yhteyttä HimosLomat Keskusvaraamon myyntipalveluun.

Tarvitsetko monta kokoushuvilaa samalle ajankohdalle?

Tutustu ihmeessä kohdevaihtoehtoihin verkkokaupassamme.
Eli siis skrollaile vaan tästä alaspäin.

Suosittelemme kuitenkin tekemään varauksen esimerkiksi puhelimitse HimosLomat Keskusvaraamon myyntipalvelusta, sillä ryhmämyynnin asiantuntijamme voivat auttaa sinua valitsemaan lähekkäin sijaitsevat, toisiaan mahdollisimman hyvin vastaavat kokoushuvilat.

Jos teitä on tulossa isompi porukka, saatat olla kiinnostunut myös meidän uudesta saunapihasta

HIMOKSET MÖKIT JA HUVILAT ALUEITTAIN

HimosLomat