Joogaa ja Enneagrammia -miniretriitti 19.-20.7.

Tervetuloa lempeälle itsetuntemusmatkalle Himoksen Rantakammarille!

Joogaa ja Enneagrammia -miniretriitti yhdistää kaksi hienoa menetelmää henkisen kasvun ja itsetuntemuksen edistämiseksi. Retriitillä pääset tutustumaan uudella, myönteisellä ja syvällisellä tavalla itseesi sekä elämäsi ihmisiin. Enneagrammi persoonallisuusteoria on viisas menetelmä, joka auttaa ymmärtämään syvemmin itseä ja muita. Se perustuu yhdeksään erilaiseen persoonallisuustyyppiin, joilla on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa, motiivinsa ja kehityshaasteensa. Retriitin aikana osallistujat oppivat tunnistamaan oman enneagrammityyppinsä ja tutkimaan sen vaikutusta heidän elämäänsä.

Jooga puolestaan on ikivanha harjoitusmuoto, joka yhdistää kehon, mielen ja hengityksen. Se auttaa syventämään yhteyttä kehoon, lievittää stressiä, vapauttaa jännityksiä ja rauhoittaa mieltä. Retriitillä pääset rentoutumaan Yin joogan syvien venytysten äärelle sekä herättelemään kehoa ja mieltä lempän hathajooga harjoituksen kautta.

Minirettiitti tarjoaa osallistujille mahdollisuuden keho-mieli-yhteyden tutkimiseen ja sisäisen kasvun syventämiseen rentoutumista unohtamatta. Joogaa ja Enneagrammia -miniretriitti sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita itsetuntemuksesta ja kaipaavat pientä irtiottoa arjesta. Retriitille osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai enneagrammista.

Voit halutessasi saapua jo edellisenä iltana, tällöin saat ensimmäisen yön majoituksen maksutta.

Ohjelma:

KESKIVIIKKO

11-13 Enneagrammiin tutustuminen, 9 hyvää tyyppiä
13-14 Lounas
14-16 Kuka minä olen?
17-18.30  Yin jooga
18.30  Illallinen
20-23 Rantasauna

TORSTAI

8-9.30 Herättelevä aamujooga
9.30 Aamianen
11-13 Vahvuuteni, haasteeni ja kasvuni
13-14 Lounas
14 → Kotiin lähtö

Paikka: Aloha Studio, Rantakammarilla Himoksen rannassa
Aika: 19.-20.7.2023
Hinta:  230 € / 2 hengen huone tai 255 € / 1 hengen huone
(Hinta sisältää majoittumisen Rantakammarilla, 4 ruokailua sekä ohjelman)

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: emilia@alohastudio.fi / 040 821 5326

Retriitin vetäjinä toimivat joogaohjaaja ja luovuusvalmentaja Emilia Haljala sekä enneagrammivalmentaja Päivi Haljala.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 28.6. jolloin maksu palautetaan varausmaksua (100 €) lukuunottamatta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista peritään koko retriitin hinta. Voit vaihtaa veloituksetta kurssille toisen osallistujan.

Osallistuja osallistuu retriitille omalla vastuullaan ja huolehtii itse omasta matka-/tapaturmavakuutuksestaan. Miniretriitin ohjelma on hyvinvointia tukeva mutta ei korvaa terapiaa eikä psyykkisten tai fyysisten sairauksien hoitoa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!