Simmarihiihto Himoksella – talviseikkailu unelmaolosuhteissa

Etsitkö jotain erilaista ja hauskaa talviseen kalenteriisi? Tutustu yhteen Himoksen talven kohokohdista – Simmarihiihtoon! Simmarihiihto järjestetään Himoksella lauantaina 9.3.2024. Nyt kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän hiihtoa ja saunomista uima-asu päällä. Vuonna 2023 Iltasanomat uutisoi tästä uniikista tapahtumasta. Täällä unohtumaton kokemus on taattu, ja jokainen osallistuja on voittaja!

Mikä ihmeen Simmarihiihto?

Simmarihiihto on vuoden hauskin hiihtotapahtuma, joka antaa sinulle mahdollisuuden hiihtää ja saunoa uima-asussa 1,5 tunnin ajan. Voit itse päättää, kuinka paljon haluat hiihtää tai saunoa – tässä tapahtumassa jokainen on voittaja! Himoksen lumiset maisemat ja saunapihan monipuoliset saunat tarjoavat täydellisen ympäristön tähän ainutlaatuiseen talviseikkailuun.

Ketkä ovat tapahtuman takana?

Tapahtuman takaa löytyy kaksi iloista tyyppiä, Anne Partanen ja Sirpa Lahti. Anne on liikunta-alan ammattilainen, hiihdonopettaja ja hyvinvointivalmentaja. Sirpa puolestaan kulttuurialan ammattilainen, tapahtumatuottaja ja aktiivinen liikkuja.

Täysin uniikki idea syntyi näiden naisten hullunkurisesta ajatuksesta järjestää hieman erilainen hiihtotapahtuma, jossa yhdistettäisiin kaksi heidän lempiharrastustaan: kylmä-kuumahoito ja hiihto. Kuvittele siis hiihtäväsi ja saunovasi vuoron perään, kaiken kukkuraksi vielä uima-asussa!

Kenelle Simmarihiihto sopii?

Tapahtuma on suunnattu kaikille iloisille hiihtäjille tai avantouimareille, jotka rakastavat hullutella, kokeilla uusia elämyksiä ja mahdollisesti ylittää itsensä. Simmarihiihto tarjoaa mahtavan tilaisuuden nauttia talvesta rennossa ja hauskassa ilmapiirissä. Tutustu myös Simmarihiihtohahmoihin, keneen sinä samaistut?

Mitä tarvitset mukaan?

Osallistujille pakollisia varusteita ovat uima-asu (tai muu saunomiseen sopiva asu), hiihtovälineet (sukset, sauvat, monot), pipo ja hanskat. Voit myös pukea päällesi oman rekvisiitan ja asusteet, jotta erottuisit joukosta.

Miksi Simmarihiihtoon kannattaa osallistua?

Jos kaipaat uniikkia kokemusta talviseen ohjelmaasi, Simmarihiihto on juuri sinulle. Kylmän ja kuuman vaihtelu tuo hyvää oloa, ja rentoutumisen kokemus on vertaansa vailla. Hiihto ja saunominen tarjoavat lempeän tavan nauttia kylmästä ilmasta, ilman avannon viiman purevuutta tai lumen kylmyyttä. Kylmä ilma tuntuu iholla paljon lempeämmältä kuin avannon vesi tai vaikka lumi.

Kylmäkuuma – Elonhuuma – Vuoden hauskin hiihtotapahtuma!

Liity mukaan Simmarihiihdon iloiseen joukkoon Himoksella ja koe talven hauskin hiihtotapahtuma. Lunasta paikkasi nyt ja valmistaudu ainutlaatuiseen seikkailuun Himoksen upeissa maisemissa! Kylmän ja kuuman vaihtelu luo elämyksen, jota et saa muualta. Hiihto ja saunominen yhdessä tarjoavat talvelle aivan uuden merkityksen – unohtumattoman hauskuuden ja rennon fiiliksen!

HimosLomat tarjoaa Simmarihiihtoon osallistuville majoituksen erikoishintaan

Mene sivulle himoslomat.fi/tarjoukset ja käytä alennuskoodi SIMMARI24 tapahtuman viikonloppuun, niin saat osaan Himoksen mökeistä ja huviloista Simmarihiihto-alennuksen. Selaa alas majoitushakuun, syötä koodi SIMMARI24 Alennuskoodi-laatikkoon, valitse päivämääriksi 8.-10.3.2024 ja paina haku-painiketta, niin saat koodinmukaiset alennetut hinnat näkyville.

Tutustu myös Simmarihiihtoon Instagramissa ja Facebookissa!

HimosLomat