Murtomaahiihto Himoksella

HimosLomat

Himoksen Ensilumen latu rakentuu Länsi-Himoksen vierestä kohti Pohjois-Himosta jo syksyllä 2021.
Ladun pituus on yhteensuuntaan 1,7 km ja kokonaismitta on 3,4 km. Ladun leveys on 8-10 m ja latu on valaistu koko matkalta. Ensilumen ladun ennakkoliput ovat myynnissä 1.5.2021 asti.
Tutustu lisää ja osta ennakkolippu täältä!

Hiihtoladut Himoksella

Tarkista ajantasaiset latutiedot kartalla klikkaamalla tästä.

Himoksen ladut ovat Himosrannasta suorassa yhteydessä Jämsän latuverkostoon ja Pykälään. Himosrannasta hiihtolatu jatkuu rinteiden suuntaan Patalahden jään yli, yhdistää Pohjois-Himoksen sekä Länsi-Himoksen rinnealueet ja nousee Pohjoisrinteiden huipulle, jossa on haastava 5 km:n valaistu latu. Huipun ladun varrella on laavu. Golfkenttää kiertävät ladut yhdistyvät Jämsän keskustaan päin kulkevalle ladulle.

Länsi-Himoksen rinteiden edustalle, Kuikkajärven ympärille on rakennettu tykkilumen latu, joka on avoinna talvisesonkikauden ajan. Lisäksi lapsille on tehty oma Peikkometsän latu. Peikkometsän latu on lähellä lasten laskettelurinteitä, pulkkamäen ja leikkipuiston kupeessa. Himoksen Peikkometsän  latu on tasamaastoinen noin 300 metrin pituinen lenkki. Himosvuoren latuosuuskunta panostaa Himoksen latujen kunnossapitoon omalla latukoneella ja tehostetulla latuhuollolla.

Katso ajankohtainen latutilanne osoitteesta: https://jamsa.sometec.fi/latukartta.html

hiihtoladut himoksella