stand up himoksella

Himoksella tapahtuu: stand up

Himos Areena goes stand up!

Kevään mittaan Himoksella on nähty paljon hienoja tapahtumia, kulunut viikonloppu ei ole tuonut tähän poikkeusta, sillä Himos Areenalla nähtiin saman päivän aikana peräti kolme eri tapahtumaa! Lauantaina alkuiltapäivästä pääsi seuraamaan hienoja esityksiä tankotanssin SM-karsinnoissa, jotka järjestettiin Himos Areenalla, ennen myöhäisillan keikkaa Himos Areenalla päästiin kuuntelemaan stand upia, ja illan kruunasi loppuunmyyty JVG:n keikka!

Kevätkelit ja ulkoilumahdollisuudet houkuttelevat ihmisiä porukalla Himokselle, mutta yhtenä tekijänä on myös Himos Areenan monipuolinen viihdetarjonta. Marraskuusta huhtikuuhun Himos Areenalla on joka viikonloppu suosittujen artistien keikkoja, ja viihdetarjontaa täydentävät stand up -illat sekä erilaiset tapahtumat. Tämän viikonlopun stand up -keikka oli kevään toinen, ja ihmisiä hauskuutti tällä kertaa kolmen koomikkoherran ryhmä. Lavalle nousivat Jussi SimolaRiku Sottinen sekä Jacke Björklund. Monelle nämä koomikot saattoivat olla jo tuttuja mm. Stand Up! -ohjelmasta, joka pyöri nelosella viime syksynä.

stand up himoksella

Jos et ole ikinä ollut mukana stand up -keikalla, niin tässä lyhyt kuvaus, mitä stand up oikein on:

Stand up -komiikka on esittävän taiteen laji, joka perustuu yleensä sanalliseen huumoriin sekä esiintyjän ja yleisön välittömään vuorovaikutukseen. Stand up -esityksessä koomikko seisoo yleisön edessä ja kertoo itse keksimiään vitsejä, tarinoita tai nokkelia huomioitaan asioista, jotka ovat usein hänelle omakohtaisia tai yleisölle läheisiä. (Lähde: Wikipedia)

Stand up on kehittynyt alun perin Yhdysvalloissa, Minstrel musiikkiteatterin pohjalta, mutta varsinaiseen suosioon se nousi 1950-luvun television viihdeohjelmien myötä. Suomeen stand up rantautui kunnolla 1990-luvulla ja yhdeksänkymmentäluvun puolivälissä avattiin ensimmäiset suomenkieliset stand up -klubit. Tänä päivänä stand upia pääsee seuraamaan joka puolella Suomea ja se on suosittu ohjelmanumero esim. polttareissa, pikkujouluissa tai firmojen juhlissa.

Olin itse seuraamassa stand up -keikkaa eilen Himos Areenalla ja ilta alkoi hyvin suomalaiseen tapaan, ensiksi täyttyivät perimmäiset penkit mahdollisimman kaukana eturivistä ja stand up -koomikoista. Tätä ei onneksi kestänyt kauaa, muutaman houkuttelulauseen jälkeen koomikot saivat kuin saivatkin myös eturivin täyteen katsojia. Yleisön kauhuksi myös heidät otettiin aktiivisesti mukaan esitykseen. Läppää heitettiin niin pariskunnista, polttariporukoista kuin kolmekymppisistäkin. Eräs polttariporukka haettiin myös lavalle asti, polttarihengen mukaista hienoa heittäytymistä! Yleisö oli hienosti mukana ja illan isäntä Jussi Simola sai kirvoitettua raikuvat aplodit jokaiselle koomikolle, naurusta päätellen yleisöllä oli myös hauskaa!

stand up himoksella

Himos Areena kevätkausi tulee pian päätökseen, mutta edessä on vielä Himos Areenan päätösbileet Kaija Koon ja Reino Nordinin tahdisssa sekä Himo&Erotiikka -viikonloppu huhtikuun loppupuolella. Himoksen tapahtumat eivät suinkaan lopu bilekauden päätökseen, vaan Himoksella nähdään mm. paljon erilaisia autoilutapahtuma, Himos Juhannus-, Iskelmä-, Jysäri– ja Finnhits-festarit sekä uusi joogatapahtuma Namaste Himos! Tapahtumien ohessa Himoksella voi tietenkin mökkeillä tuttuun tapaan omassa rauhassa ja esimerkiksi vappu on hyvin suosittu aikaa varata mökki porealtaalla ilman sen kummempaa ohjelmaa ja vain nauttia olosta hyvällä porukalla.Haluaisitko järjestää oman tapahtumasi Himoksella? Himokselta löytyvät monipuoliset tilat ja palvelut erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Ota meihin yhteyttä ja kerro minkälaisen tapahtuman haluaisit järjestää, niin tehdään siitä yhdessä jättimenestys!

Ota yhteyttä!

puh. 020 711 9222
sähköposti himoslomat@himoslomat.fi