stand up himoksella

Himoksella tapahtuu: stand up

Himos Areena goes stand up!

Kevään mittaan Himoksella on nähty paljon hienoja tapahtumia, kulunut viikonloppu ei ole tuonut tähän poikkeusta, sillä Himos Areenalla nähtiin saman päivän aikana peräti kolme eri tapahtumaa! Lauantaina alkuiltapäivästä pääsi seuraamaan hienoja esityksiä tankotanssin SM-karsinnoissa, jotka järjestettiin Himos Areenalla, ennen myöhäisillan keikkaa Himos Areenalla päästiin kuuntelemaan stand upia, ja illan kruunasi loppuunmyyty JVG:n keikka!

Kevätkelit ja ulkoilumahdollisuudet houkuttelevat ihmisiä porukalla Himokselle, mutta yhtenä tekijänä on myös Himos Areenan monipuolinen viihdetarjonta. Marraskuusta huhtikuuhun Himos Areenalla on joka viikonloppu kotimaisten artistien keikkoja ja viihdetarjontaa ovat talvella 2018 täydentäneet myös esimerkiksi stand up -illat. Tämän viikonlopun stand up -keikka oli kevään toinen, ja ihmisiä hauskuutti tällä kertaa kolmen koomikkoherran ryhmä. Lavalle nousivat Jussi SimolaRiku Sottinen sekä Jacke Björklund. Monelle nämä koomikot saattoivat olla tuttuja mm. Stand Up! -ohjelmasta, joka pyöri nelosella viime syksynä.

stand up himoksella

Jos et ole ikinä ollut mukana stand up -keikalla, niin tässä lyhyt kuvaus, mitä stand up oikein on:

Stand up -komiikka on esittävän taiteen laji, joka perustuu yleensä sanalliseen huumoriin sekä esiintyjän ja yleisön välittömään vuorovaikutukseen. Stand up -esityksessä koomikko seisoo yleisön edessä ja kertoo itse keksimiään vitsejä, tarinoita tai nokkelia huomioitaan asioista, jotka ovat usein hänelle omakohtaisia tai yleisölle läheisiä. (Lähde: Wikipedia)

Stand up on kehittynyt alun perin Yhdysvalloissa, Minstrel-musiikkiteatterin pohjalta, mutta varsinaiseen suosioon se nousi 1950-luvun television viihdeohjelmien myötä. Suomeen stand up rantautui kunnolla 1990-luvulla ja yhdeksänkymmentäluvun puolivälissä avattiin ensimmäiset suomenkieliset stand up -klubit. Tänä päivänä stand upia pääsee seuraamaan joka puolella Suomea ja se on suosittu ohjelmanumero esim. polttareissa, pikkujouluissa tai firmojen juhlissa.

Stand up -keikka Himos Areenalla alkoi hyvin suomalaiseen tapaan, sillä ensiksi täyttyivät perimmäiset penkit mahdollisimman kaukana eturivistä ja stand up -koomikoista. Tätä ei onneksi kestänyt kauaa ja muutaman houkuttelulauseen jälkeen koomikot saivat kuin saivatkin myös eturivin täyteen katsojia. Yleisön kauhuksi myös heidät otettiin aktiivisesti mukaan esitykseen. Läppää heitettiin niin pariskunnista, polttariporukoista kuin kolmekymppisistäkin. Eräs polttariporukka haettiin myös lavalle asti, polttarihengen mukaista hienoa heittäytymistä! Yleisö oli hienosti mukana ja illan isäntä Jussi Simola sai kirvoitettua raikuvat aplodit jokaiselle koomikolle. Naurusta päätellen ainakin yleisöllä oli hauskaa!

stand up himoksella

Himos Areena kevätkausi tulee pian päätökseen, mutta edessä on vielä Himos Areenan talven 2018 päätösbileet Kaija Koon ja Reino Nordinin tahdisssa sekä Himo & Erotiikka -viikonloppu huhtikuun loppupuolella. Himoksen tapahtumat eivät suinkaan lopu bilekauden päätökseen, vaan Himoksella nähdään mm. paljon erilaisia autoilutapahtuma, Himos Juhannus-, Iskelmä-, Jysäri- festivaalit, sekä uusi joogatapahtuma Namaste Himos! Tapahtumien ohessa Himoksella voi tietenkin mökkeillä tuttuun tapaan omassa rauhassa ja esimerkiksi vappu on hyvin suosittu aikaa varata mökki porealtaalla ilman sen kummempaa ohjelmaa ja vain nauttia olosta hyvällä porukalla.

Ota yhteyttä!

Himos keskusvaraamo
puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi