vappu himoksella

Vappu Himoksella

Vappu mökkeillen Himoksella

Kevät tekee tuloaan ja ihana auringonpaiste sulattaa lumet myös Himokselta. Pakkaa ystävät, serpentiinit sekä kuohuvat mukaan ja ota suunta kohti Himosta!

Lähdette minkä kokoisella rytmiryhmällä tahansa vappua ja kevättä juhlimaan, HimosLomien huviloista ja mökeistä löytyy sopiva majoitus jokaiselle kokoonpanolle. Valinnanvaraa on myös majapaikan tason ja varustelun suhteen; suosituimpia ovat isot huvilat, joihin mahtuu majoittumaan jopa parikymmentä henkilöä, mutta lokoisaan oleiluun on tarjolla myös pienemmille porukoille viihtyisiä pikkumökkejä.

koivula mökit
vappu himoksella

Kaikissa mökeissä ja huviloissa on oma sauna ja keittiö, jossa valmistuvat herkut niin juhlavalle vappuillalliselle kuin keväiseen aamuun herättävälle maittavalle brunssillekin. Isossa osassa huviloita varustukseen kuuluu joko kaasu- tai sähkögrilli, joten samalla pääsee avaamaan grillikauden ja nauttimaan paistuvien herkkujen tuoksuista. Ostoslistalle kannattaa siis lisätä myös mehevät grillipihvit ja -kasvikset, makkaroita tietenkään unohtamatta!

Noin sadassa HimosLomien huvilassa on myös oma sähkötoiminen ulkoporeallas. Uikkarit päälle ja porukalla poreista nauttimaan kevätauringon ja kuohujuoman kutitellessa aisteja – voisiko olla parempaa tapaa juhlia vappua ja kevättä yhdessä!

mökin sauna himos
poreallas himos

Vappuna vietetään aikaa tietysti ulkona ja siihen Himos tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet. Himoksella pääsee niin pyöräilemään kuin patikoimaankin, sauvoilla ja ilman. Lisäksi mökkialueilla on tilaa kisata vaikkapa Himoksen herruudesta, paremmuutta voidaan mitata esimerkiksi mölkyssä, tikanheitossa, kroketissa ja petanquessa. Jos välineitä ei ole omasta takaa, niitä saa Himos Center vastaanotosta.

pyöräily himos

Laskettelukausi on perinteisesti päätetty Himoksella vappuun. Vappupäivänä lasketellaan shortsikauteen vauhdikkaan musiikin säestyksellä ja, kuten perinteisiin kuuluu, rinnekone lakitetaan. Lisäksi luvassa on hauskanpitoa monenlaisten kisojen muodossa, odotetuin varmasti on piukin lasketteluasu -kisa, jonka pääpalkintona on seuraavan talven kausikortti. Lue lisää Himoksen rinteiden vappuohjelmasta täältä »

Himos on valmiina heittämään kanssanne iloiset hyvästit talvelle ja toivottamaan tervetulleiksi kesän golf- ja festivaalivieraat!

Vuokraa mökki vapuksi kätevästi verkkokaupastamme »

Kaipaatko lisätietoa Himoksen majoituskohteista? Osaava myyntipalvelumme osaa suositella juuri teidän ryhmällenne sopivan mökin vapuksi!

Himos Keskusvaraamo
Puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi