Himosgolfia keväästä talven kynnykselle

Tässä blogikirjoituksessa ladykapteeni Taina (HPG ry) päivittää Himos Golfin kuulumisia ja kertoo golfkaudesta. Lisäksi listaamme syitä miksi tulla golflomalle Himokselle!

Golfin kuulumisia

”Talven jälkeen odotetuin hetki on se, jolloin vihdoin voi noutaa golfbägin varastosta, kiillottaa mailat ja etsiä sopivat pallot. Ensimmäinen kierros on upea kokemus, jossa myös ympäröivä luonto sekä kevään tulo antavat oman lisänsä golfkokemukseen. Vuodenaikojen muutosta on mukava seurata Himoksen upeissa maisemissa. Kausi päättyy, kun syksyn yöpakkaset ottavat voiton!
Himoksen kenttä on kehittynyt alkuvuosista ja nykyään saammekin pelata todella hyväkuntoisella kentällä. Kentänhoitaja ja henkilökunta ovat ahkerasti huolehtineet kentän pelattavuudesta. Avuksi on saatu uusia koneita ja myös kentän maisemointia on ehditty tekemään. Meidän kaikkien pelaajien iloksi pallotkin löytyvät nyt helpommin!

Jäsenmäärämme on hienosti kasvanut ja tällä hetkellä meitä on yhteensä yli 1200. Hienoa, että olette valinneet Himoksen kentän, jossa meillä on hyvä fiilis pelata toisiamme kannustaen!
Pelaajien palaute on kentän kehittämisen kannalta keskeistä ja asiakaskokemuksen vahvistaminen on tärkeää sekä vieras- että oman seuran pelaajien näkökulmasta. Asiakaskokemusta vahvistamaan on saatu hyvä lisäpanostus klubitalon tarjotessa uusia palveluja, golfautojen määrän lisääntyessä ja caddiemasterit hoitavat työnsä tyylikkäästi asiakkaita palvellen sekä opastaen.
Himoksen golfyhteisö on alkanut hiljalleen muotoutua ja yhteisöllisyyden merkitys on kasvanut. Vuosittainen kilpailukalenteri tarjoaa monta mahdollisuutta kisata ja lisäksi seuran jäsenille on oma viikkokisansa aloitus- ja finaalikilpailuineen.

Tervetuloa HimosGolfiin! ”

Ladykapteeni Taina (HPG ry)

Golf ja Himos – golfmatka Keski-Suomeen

Golfin harrastajamäärät ovat olleet jatkuvasti nousussa, ja tämä näkyy myös Himos Golfilla. Lisäksi vilkas kotimaan matkailu näkyy Himoksen matkailukeskuksessa, josta on tullut ympärivuotinen matkailukohde. Miksi sitten tulla golfaamaan Keski-Suomeen ja Himokselle?

Vuonna 2013 avattu Himos Golfin kenttä on täysimittainen 18-reikäinen par72 -kenttä vain muutaman tunnin ajomatkan päässä Etelä-Suomen suuremmista kaupungeista. Keskeinen sijainti ja helppo saavutettavuus sekä Himoksen monipuoliset palvelut mahdollistavat helpon golfloman.

Tiesitkö nämä faktat Himos Golfista?

Himos Golfin kenttä on suunniteltu luontoarvoja kunnioittavasti, ja kentän kokonaispituus on 6 kilometriä. Himoksella pääset golfaamaan vaihtelevassa maastossa, jossa avautuvat hulppeat näkymät Himoksen rinteille. Kentän esteettisyys miellyttää golfaajia ja Himos Golfin kenttä palkittiinkin vuoden 2021 kehittyneimpänä kenttänä! Lue lisää täältä »

Mukavuutta liikkumiseen tuovat ympäristöystävälliset aurinkoenergialla ladattavat golfautot. Vastikään uusitun klubitalon aurinkoisella terassilla nautit raikkaat virvokkeet ja herkulliset kahvilatuotteet. Aivan klubitalon vieressä sijaitsevat myös houkuttelevat harjoituspelialueet, joilla pääsee helposti harjoittelemaan lähipelitilanteita. Lisäksi erikoisuutena Himos Golfilla on ainutlaatuinen ja laaja vesirange, jonne lyödään kelluvia palloja. Tämä on harvinaisuus, joka tuo mielenkiintoisen lisäelementin harjoituslyöntipaikkaan. Vesirangella pääsee harjoittelemaan svingejä myös ensikertalaiset! Haasta itsesi ja kokeile saatko sinä pallon jäämään saariviheriölle? Tutustu lisää Himos Golfiin

Himos Golf vesirange

Majoitu ja golfaa- vietä golfloma Himoksella!

Himoksella on myös laaja majoitusvalikoima erilaisia huviloita ja mökkejä. Tule viettämään hauskaa pelipäivää kaveriporukalla ja majoitu viihtyisässä huvilassa aivan golfkentän läheisyydessä. Illalla hengähdät leppoisasti saunan lauteilla ja keräät virtaa seuraavan päivän kierrokselle! Tee golflomasta mahdollisimman mukava, ja varaa kätevästi kerralla green fee, lähtösiivous, liinavaatteet sekä ulkoporeallas. HimosLomien verkkokaupasta varaat kätevästi kaiken tarvittavan onnistuneeseen golflomaan!

Vietä viihtyisä loma golfaten Himoksella!

HimosLomat
Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi