Tiedotteet

24.10.2023 / HimosLomat / Himos-Yhtiöt

Himoksen Hiihtokeskuksen omat rinneravintolat saavat uuden ravintoloitsijan marraskuussa

Himos-Yhtiöt Oy:n harjoittama ravintolaliiketoiminta on siirtymässä marraskuun alussa HimosLomat-konserniin kuuluvan Krapina Oy:n alaisuuteen. Krapina Oy harjoittaa jo nykyisellään ravintolaliiketoimintaa Himoksen alueella mm. Himos Areenalla ja ravintola Tuvassa. Liiketoimintakaupan taustalla on yhteinen tahtotila kehittää Himoksen rinneravintolapalveluita entistä vetovoimaisemmaksi ja vielä paremmin asiakkaiden tarpeita vastaaviksi.

Lue lisää: Hiihtokeskuksen rinneravintolat saavat uuden ravintoloitsijan

16.10.2023 / HimosLomat

Willi Länsi -huvikeskus Himoksella avautuu joulusesonkiin 2023

Willi Länsi -huvikeskus on suunniteltu palvelemaan sekä paikallisia asukkaita että Himoksella vierailevia lomailijoita. Huvikeskus on vastaus asiakkaiden toiveisiin monipuolisesta lomatekemisestä ympäri vuoden.

Willin Lännen ovet avautuvat 22. joulukuuta 2023.

Lue lisää: Willi Länsi -huvikeskus avautuu Himokselle

16.10.2023 / Simmarihiihto

Simmarihiihto siirtyy Himokselle 2024

Vuoden 2024 Simmarihiihto siirtyy suurempiin tiloihin kasvavasta osallistujamäärästä johtuen. Luvassa on myös entistä enemmän elämyksellistä toimintaa!

Lue lisää: Simmarihiihto siirtyy Himokselle

12.1.2022 / ElmoNet

Himoksen valokuitutilanne koheni: Alppihimos ElmoNetin valokuituun

Jämsän Himoksella valokuidun saatavuus on ollut heikkoa eivätkä valokuituyhtiöt ole osoittaneet kiinnostusta investoida alueelle, vaikka valokuitu olisi kysytty mukavuus vuokrakohteissa.

Konkreettinen muutos saatiin joulukuussa, kun kotimainen valokuituyhtiö ElmoNet kytki 20 paritalon ja 40 huoneiston Kiinteistö Oy Alppihimoksen rakentamaansa valokuituun.

Lue lisää: Himoksen valokuitutilanne koheni

20.12.2022 / Himoslomat

Joulun aikana Himoksella myös vapaan pääsyn tapahtumia

HimosLomien joulun ja uuden vuoden viikko-ohjelmassa on useita vapaan pääsyn tapahtumia, joista voivat nauttia Himoksella lomailijoiden lisäksi myös paikalliset joulun viettäjät. Kauneimmat joululaulut lauletaan perjantaina Himos Areenalla.

Lue lisää: Joulun ohjelmaa Himoksella

30.11.2022 / Himoslomat

Namaste Himos julkaisi kesän 2023 ohjaajat

Namaste Himos -joogafestivaali järjestetään ensi kesänä jo neljättä kertaa 9.-11.6.2023. Festivaali kokoaa Himokselle yhteen joogasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneet koko viikonlopun ajaksi. Tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa Himoksen tapahtumakesään, ja järjestetään jälleen kesäkuun alkupuolella.

Lue lisää: Namaste Himos 2023

16.11.2022 / Himoslomat

Himos Areenan kevätkauden ohjelma julkaistu

”Himos Areena on vakiinnuttanut 15 vuoden aikana paikkansa Keski-Suomen livemusiikin mekkana. Monipuolinen ohjelma takaa sen, että niin lomailijat kuin lähialueen väki voi poimia ohjelmistosta suosikki-iltansa helposti.”

Lue lisää: Himos Areenan kevätkausi 2023

14.9.2022 / Himoslomat

Himos on aidosti ympärivuotinen

  • Himos kasvanut kokonaisvaltaiseksi Keski-Suomen tapahtumakeskukseksi
  • Himos Areenan bileiltoja tähdittää kaikkien aikojen esiintyjäkattaus
  • Suomen musiikkialan ammattilaiset ovat asettaneet Himos Parkin vuoden tapahtuma-areena -ehdokkaaksi

Lue lisää: Himos on aidosti ympärivuotinen

25.8.2020 / Himoslomat

HimosLomat -yhtiöiden toimitusjohtajaksi Päivi Heikkala

HimosLomat Oy, Himos Mökkipalvelut Oy sekä Krapina Oy:n toimitusjohtajana lähes 12 vuoden ajan toiminut Tiina Mäntyharju aikoo suunnata uusiin haasteisiin lähempänä kotikuntaansa. Yhtiöiden uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Päivi Heikkala, 48.

Lue lisää: Yhtiöiden toimitusjohtaja vaihtuu

28.4.2017 / Himoslomat

Himos Park voitti ykkössijan

Tapahtuma-alan kokonaisvaltaisesti huomioiva Evento Awards -kilpailu huipentui eilen, 27. huhtikuuta, Helsingissä Kulttuuritalolla järjestettyyn palkintojuhlaan. Himos Park kilpaili finaalissa sarjassa ”Isot tapahtumapaikat” yhdessä Messukeskuksen (Helsinki) ja Tampereen TähtiAreenan kanssa. Järven rannalla sijaitseva Himos Parkin tapahtuma-alue sekä sitä ympäröivät palvelut, useat ravintolat, majoitusmahdollisuudet sekä luonto vakuuttivat tuomariston.

Lue lisää: Himos Park voitti ykkössijan

10.3.2017 / Himoslomat

Uuden Himo & Erotiikka -tapahtuman ohjelma julkaistiin

Yksi kevään mielenkiintoisimmista viikonlopuista koetaan Himoksella 21.-22.4.2017, kun ensimmäistä kertaa järjestettävä Himo & Erotiikka kokoaa aikuisviihdegenren kuumimmat nimet sekä alan yhdistykset Himos Areenalle. Huhtikuinen viikonloppu lupaa kymmeniä striptease-esityksiä, private-tanssia sekä Bizarre Clubin fetissibileet. Esiintyjinä on Suomen aikuisviihteen ykkösnimet.

Lue lisää: Uuden Himo & Erotiikka -tapahtuman ohjelma julkaistiin

HimosLomat |  020 711 9200  | himoslomat(at)himoslomat.fi