Himoksen Hiihtokeskuksen omat rinneravintolat saavat uuden ravintoloitsijan marraskuussa

24.10.2023 / HimosLomat / Himos-Yhtiöt
Tiedote

Himoksen rinneravintolat tiedote 24.10.

Himos-Yhtiöt Oy:n harjoittama ravintolaliiketoiminta on siirtymässä marraskuun alussa Himoslomat-konserniin kuuluvan Krapina Oy:n alaisuuteen. Krapina Oy harjoittaa jo nykyisellään ravintolaliiketoimintaa Himoksen alueella mm. Himos Areenalla ja Ravintola Tuvassa. Liiketoimintakaupan taustalla on yhteinen tahtotila kehittää Himoksen rinneravintolapalveluita entistä vetovoimaisemmiksi ja vielä paremmin asiakkaiden tarpeita vastaaviksi.

-Vaikka rinneravintolat ovat yksi tärkeimmistä laskettelun oheispalveluista ja niistä luopuminen osana omaa palvelukokonaisuutta ei ole ollut helppo päätös, uskomme vahvasti ravintolaliiketoiminnan kehittyvän uuden ravintolatoimijan myötä. Tulemme luonnollisesti tekemään tiivistä yhteistyötä ja kehittämään toimintaamme kuten tähänkin saakka. Siinä missä meidän ydinosaamisemme ja intohimomme on rinneliiketoiminnassa, HimosLomien Krapina Oy:n osaaminen ja tekemisen palo on ravintolaliiketoiminnassa, Himos-Yhtiöiden toimitusjohtaja Elsi Ojala toteaa.

Krapina Oy tulee vuokralaiseksi Himos-Yhtiöiden nykyisiin ravintolatiloihin ja tulee huomioimaan palveluissaan kaikenikäiset laskettelijat ja lumella liikkujat.

-Tarkoituksenamme on kehittää rinneravintolatoimintaa Himoksella entistä houkuttelevammaksi. Parhailla liiketoimintapaikoilla sijaitseviin rinneravintoloihin puhalletaan uutta henkeä, kunhan meille uusi liiketoiminta-alue saadaan ensin käynnistettyä. Entistä laajemman toimintaympäristön myötä pystymme tarjoamaan alueella töitä ympärivuotisemmin, mikä varmasti houkuttelee Himokselle entistä enemmän osaavaa työvoimaa, HimosLomien toimitusjohtaja Päivi Heikkala kertoo.

Lisätiedot:

Elsi Ojala, toimitusjohtaja Himos-Yhtiöt Oy
Puh. 0400 542 632
elsi.ojala@himos.fi

Päivi Heikkala, toimitusjohtaja HimosLomat Oy
Puh. 020 711 9262
paivi.heikkala@himoslomat.fi

Himos-Yhtiöt Oy omistaa Himoksen, Eteläisen Suomen suurimman ja monipuolisimman hiihtokeskuksen. Hiihtokeskusten joukossa Himos on kävijämäärillä mitattuna Suomen neljänneksi suurin ja se valittiin keväällä 2022 Vuoden Hiihtokeskukseksi. Himos-Yhtiöt Oy on yksityinen perheyhtiö ja se on perustanut Himoksen matkailualueen 80-luvun alussa. Yhtiö työllisti viime vuonna ympärivuotisesti 21 vakituista ja talven aikana noin 130 määräaikaista kausityöntekijää.

HimosLomat-konserni on kehittänyt Himoksen aluetta jo vuodesta 1989. Heti toiminnan alusta lähtien yhtiö on keskittynyt Himoksen majoitus-, ravintola- ja safari- sekä ohjelmapalveluihin. HimosLomat-konserniin kuuluvan Krapina Oy:n ravintoloita on Himos-alueella Himos Areena, Tupa kitchen & bar, Mono pub, useat tilausravintolat sekä joulukuussa avautuva Willi Länsi -huvikeskus. Krapina hoitaa myös lukuisten tapahtumien anniskelua ympäri Suomen.