pääsiäisloma

Pääsiäinen Himoksella

Enää vain reilu pari viikkoa, kun tuo keväinen pitkä viikonloppu on täällä. Kevättalven kirkas auringonpaiste ja lisääntynyt valoisuus houkuttelevat kummasti ulos neljän seinän sisältä nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta. Pääsiäinen tarjoaa usealle mahdollisuuden pieneen lomaan ja irtaantumiseen arjesta. Ne keille tämä mahdollisuus osuu kohdalle – olette lämpimästi tervetulleita lomailemaan Himokselle!

pääsiäisloma Himoksella

Perheen pääsiäisloma

Vietä pääsiäinen ilman kiireitä yhdessä oman perheen kanssa. HimosLomien laajasta majoitustarjonnasta löydätte juuri teidän pääsiäislomaanne sopivan majoituskohteen. Olisiko se kenties kotoisa pikkuinen mökki luonnonrauhassa, jossa voitte viettää koko perhe yhdessä hitaita aamuja syöden yhdessä aamiaista ja saunoa silloin kun siltä tuntuu, aamulla, illalla tai sekä että?

Jos haluatte ripauksen luksusta lomaanne, kannattaa varata kohde, joka on varustettu ulkoporealtaalla. Tämä on niin lasten kuin aikuisten ehdoton suosikki. Lapset nauttivat suunnattomasti loiriessaan lämpimässä vedessä, ja kun koittaa aikuisten vuoro pulahtaa lämpimiin rentouttaviin poreisiin; sulje silmät, kuuntele veden pulinaa, hengittele ja nauti hetkestä. Yhtäkkiä voikin jo huomata, kuinka stressitasot laskevat rytinällä. Huippusuosittuja, ulkoporealtaalla varusteltuja kohteita on HimosLomilla välityksessä jo yli 100. Himokselta löytyy monenlaista lomapuuhaa perheille ja pienryhmille, joista kerromme seuraavaksi.

perheloma poreallas

Pääsiäislomalla ulkoillaan ja touhutaan yhdessä

Himoksen pääsiäinen tarjoaa ulkoilua, ohjelmaa ja herkullista ruokaa. Himos Safarit tarjoavat monenlaisia elämyksiä perheille ja pienryhmille. Avantoseikkailussa hyppy hyiseen veteen on niin jännittävä ja hauska kokemus, että siitä riittää muisteltavaa pitkäksi aikaa. Himoksen pakohuoneessa pääsette tunniksi toiseen todellisuuteen kamppailemaan aikaa vastaan ja vauhtia kaipaaville Himos Safarit tarjoavat moottorikelkka- tai mönkijävuokrausta. Myös perheen pienemmille lapsille on vuokrattavana lastenkokoinen moottorikelkka, jolla pienet hurjapäät pääsevät ajelemaan niille tarkoitetulla radalla. Pääsiäisen viikko-ohjelmasta löytyy myös monenlaista puuhaa vuosittain, vaikka ihan jokaiselle lomapäivälle. Lisäksi Himos Centeriltä löydät useita vuokravälineitä erilaisiin omatoimisiin aktiviteetteihin. Pääsiäisviikonloppuna Himoksen rinteillä hassutellaan ja kisataan perinteiden mukaan, eli rinteisiin suuntavien kannattaa pakata naamiaisasu mukaan.

Pääsiäisen herkut

Suklaamunien ja mämmin lisäksi on varmasti muutakin syötävää loihdittava, jolloin ravintolamme Tupa kitchen & bar helpottaa painetta keittiön puolella. Näin myös seurueenne ”keittiövastaavat” voivat hyvillä mielin lomailla. Ja vaikka ei ihan joka päivä halua ravintolassa herkutella, niin jos edes yhtenä päivänä unohtaisitte arkisen ruuanlaiton? Tupa kitchen & barin listalta löytyvät á la carte herkut pizzasta pihviin, sekä maukkaat snackfoodit. Perheen pienemmille löytyy myös ihan oma ruokalista, josta voi koota lapsen omaan suuhun maistuvan annoksen. Tarjolla on myös take away mahdollisuus, joten jos haluatte noutaa ja syödä mökillä omassa rauhassa oman porukan kesken sekin onnistuu vallan hyvin. Mökkiin toimitettuna ruokailuja on mahdollista tilata Himos-Cateringin kautta.

Himos Areenan pääsiäinen

Pääsiäisviikonlopun artistikattaus on Himos Areenalla aina kotimaista huippuluokkaa ja liput ovat myynnissä ennakkoon. Keikat alkavat aina sen verran myöhään, että perheen kesken lomailevien tarvitsee vanhempien kesken vuorotella mahdollisesta lapsenvahtivuorosta, jotta molemmat vanhemmat pääsevät halutessaan myös livemusiikin tarjonnasta nauttimaan. Ja ainahan kannattaa käydä keskusteluja, jos lomaseurueeseen saisi värvättyä muita apukäsiä matkaan mukaan, jolloin vanhemmat pääsisivät yhdessä Himos Areenan illan keikalle. Esimerkiksi isovanhempien tai vaikka tuttavaperheen kesken lapsenvahtivuorot saattaisivat olla helpostikin sovittavissa ja vuoroteltavissa.

Perheiden lisäksi pääsiäisen pitkä viikonloppu mahdollistaa useimpien ihmisten aikataulujen sopimisen yhteen, siksi myös monet ystäväporukat kokoontuvat mökkeilyn merkeissä Himokselle tapaamaan toisiaan. Yhdessä vietetyn ajan, ulkoilun ja herkuttelun päälle, heille yksi viikonlopun kohokohdista on useimmiten Himos Areenan keikka, jossa tunnelma on katossa, juoma raikasta ja tanssikengät saavat kyytiä.

 

 

Varaa lomasi helposti suoraan online varaamostamme tai soita myyntipalveluumme puh: 0207 119 200.

Tervetuloa pääsiäiseksi Himokselle!

HimosLomat keskusvaraamo

Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi