Pariskuntaloma Suomessa – romanttinen loma Himoksella

Arjen kiireestä on hyvä ottaa välillä aikalisä yhdessä puolison kanssa ja järjestää pariskuntaloma, jossa on vain te kaksi. Mitäpä jos sopisitte viikonlopputreffit Himokselle?

Etenkin tällaisena poikkeusaikana on kotona vietetty aikaa riittävästi; niin työaikaa kuin vapaa-aikaa, joten romantiikan löytyminen voi vaatia välillä hieman maiseman vaihdosta. Ulkomaiden sijaan nyt kannattaa suunnitella oman näköinen romantiikkapaketti Suomessa. HimosLomat tarjoaa turvallisen ympäristön romanttisen mökkiviikonlopun viettoon ja HimosLomien monipuolisesta tarjonnasta löytyy romanttinen mökki juuri teille kahdelle.

Romantiikkapaketti Himoksella

Pariskuntaloman kohteeksi Himos on loistava kohde, sillä valittavana on paljon erilaista tekemistä, sekä monenlaista majoitusta. Miltä näyttää teidän romanttinen minilomanne? Onko se kenties täynnä urheilua? Retkeilyä luonnossa ja luonnon läheisyyttä? Vai nautinnollista yhdessäoloa, jossa kaikki on valmiina? HimosLomien kokenut myyntipalvelu auttaa mielellään oman romantiikkapaketin suunnittelussa, joten jäljelle jää vain treffikutsun toimittaminen puolisolle.

Mitä teidän romantiikkapakettinne sisältää? Majoituksena romanttinen mökki? Vai voisiko se olla ulkoporealtaallinen tasokas huvila tai jopa luksushuvila? Tai tunnelmallinen hirsimökki luonnonhelmassa? Yhteinen, kiireetön aamiainen mökissä ja romanttinen illallinen Tupa kitchen & barissa. Vai kenties yhteiset retkieväät Himoksen patikkapolkujen taukopaikoilla?

Päiväohjelmassa Himoksella saa yhdessä helposti hien pintaan ulkoilma aktiviteeteilla tai hyvät naurut rakkaan kanssa hassutellessa. Toisinaan on hyvä tehdä jotain ihan muuta kuin niitä arjen asioita. Parisuhdelomalla voi antaa toiselle huomiota ja pieniä ihania yllätyksiä.

Parisuhdelomalle Suomeen ekologisesti ja vaivatta

Himos on lähellä ja matkailu Suomessa on taloudellisesti ja ekologisesti edullisempaa kuin vaikkapa kaupunkilomat Eurooppaan. Matka Himokselle onnistuu auton sijasta myös VR-junalla tai Onnibussilla. Romanttisen mökkimajoituksen ja ikimuistoisen lomaohjelman voi varata onnistuneesti HimosLomien onlinevaraamosta. Monenlaista lomapuuhaa löytyy itselle ja puolisolle, kuten vaikkapa efatbikeilla pyöräilyä Himoksen vaihtelevassa ja upeassa maastossa tai hyinen ja hauska avantoseikkailu Patalahdessa. Tai entä jos kokeilisitte pariskuntalomalla jotain erilaista haastetta? Yhteinen salapoliisi tehtävä löytyy ratkaistavaksi Himoksen pakohuoneessa. Yhdessä uuden kokeileminen lähentää ja elämykset luovat yhteisiä muistoja, joita voi sitten arjen keskellä käpertyä sylikkäin muistelemaan. Romanttinen loma Himoksella antaa yhteistä hyvää vielä pitkälle tulevaisuuden arkisiin hetkiin.

Romanttinen mökki kahdelle

HimosLomien sadoista majoituskohteista löytyy ihan varmasti romanttinen mökki kaikille pareille, jokaisen omaan romantiikan nälkään. Söpössä perustason Äijänhongassa majoitutte kahdestaan luonnon helmassa, josta pääsette yhdessä patikoimaan, hiihtämään ja vaikkapa retkiluistelemaan päiväksi, ja illaksi takaisin pyöröhirsisaunan löylyihin. Himos Easyt sijaitsee Tupa kitchen & barin ja Himos Areenan läheisyydessä, joten jos teidän parisuhdelomanne pitää sisällään iltamenoja ja yhteisiä keikkaelämyksiä on tämä kohde juuri sopiva. Villa Poro on hulppea ylistys romantiikalle! Tämä on romanttinen vaihtoehto niille, jotka kaipaavat ylellisyyttä parisuhdelomaan ja ihania hetkiä porealtaassa tähtitaivaan alla. Romanttinen mökki kahdelle voi olla kullekin erilainen, mutta parisuhdeloma Himoksen kaikissa mökeissä antaa mahdollisuuden rentoutua saunoen ja takkatulta katsellen sekä herätä hitaasti vierekkäin pehmoisten peittojen seasta yhteiseen ihanaan aamuun, toisen läheisyyteen.

Himoksen monet mahdollisuudet

Himos Areenan artistivalikoimasta löytyy Suomen huippuartistit, joten teidän romanttiseen minilomaanne voisi sisältyä vaikkapa puolisosi ihaileman artistin keikka. Yhteisen päiväohjelman ja romanttisen illallisen jälkeen yhteinen illan vietto tuntuu kuin silloin suhteen alussa: Pitkiä katseita pöydän yli, keskusteluja pikkutunneille asti ja illan päätteeksi matkaatte käsi kädessä omalle mökille. Kun puitteet pariskuntalomalla ovat kunnossa, on jälleen aikaa toiselle, itselle ja teille. Joillekin taas yhteinen hidas aamiainen mökillä voi olla parasta romanttisessa mökkiviikonlopussa, jossa tärkeintä on läheisyys ja aika yhdessä. Mökkiviikonloppu kahdelle on mahdollista toteuttaa Himoksella juuri niin kuin se teille on parasta, mikä on juuri teidän näköistänne romanttisuutta.
Sitä kuitenkin aina ripaus tarvitaan yhteiseen elämään. Himoksen voi kokea niin monella eri tavalla harrastusten sekä bileiltojen ohella ja se on myös romanttinen lomakohde Suomessa. Järjestä yllätystreffit tai suunnitelkaa yhdessä romanttinen miniloma Himokselle.

Te olette jaksaneet arjessa ja pariskuntaloman ansainneet, me autamme sen järjestämään!

HimosLomat

Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi

Muistutuksena myös, että romanttisen mökkimajoituksen ja ikimuistoisen lomaohjelman voit varata onnistuneesti myös HimosLomien onlinevaraamosta.