Luksushuvilat Himoksella

Himoksen luksushuvilat tarjoavat korkeatasoisia lomaelämyksia upeissa puitteissa! Laadukkaasti varustellut huvilat soveltuvat niin loman viettoon kuin yritysten kokouskäyttöönkin.

LUKSUSHUVILA

HimosLomat
Lomaile tasokkaasti parhaissa huviloissamme!

Miksi valitsisit lomakohteeksi tavallisen yllätyksettömän, perustason mökin, jos sinulla on mahdollisuus upgreidata reissumajoitus luksushuvila-tasolle? Luksushuvila Himoksella on jo käsite!

Luksushuviloiden vuokraus Himoksella on vilkasta. Suuret huvilat ovat löytäneet omat, aktiiviset kohderyhmänsä. Alueen parhaat huvilat tarjoavat hulppeat puitteet kokousryhmien, kaveri- ja polttariporukoiden sekä isompien perheiden yöpymiseen. Luksushuviloissa järjestetään usein esimerkiksi perhejuhlia, luokkakokouksia tai muita epävirallisia kokoontumisia. Toiset luksushuviloissa majoittuvista asiakkaistamme taas vuokraavat laadukkaan majoituksen joka vuosi vaikkapa viikon hiihtolomaa varten.

Luksushuvila on jotain aivan muuta kuin perinteinen mökki.

LUKSUSMÖKIT HIMOKSELLA

HimosLomat

Vuokraamamme luksusmökit sijaitsevat eri puolilla Himosta. Asiakkaiden näkökulmasta tämä luo mahdollisuuden varata luksustason majoitusta itselleen mieluisalta mökkialueelta. Golf Resortin alueella sijaitsevia luksushuviloita ovat esimeriksi Villa Poro ja Salavan Tsaari, Luoteis-Himoksessa Karhunkämmen ja Nevada, Areenan alueella Villa Hehku ja Villa Loimu ja Himos Ykkösen mökkialueella Villa Himos. Mikä Himoksen mökkialueista on sinulle tutuin ja mieluisin?

Luksusmökit Himoksella ovat nimensä mukaisesti HimosLomien vuokravälityksen tasokkaimpia majoituskohteita. Kaikissa luksusmökeissämme on useita makuuhuoneita ja kylpyhuoneita, ja valtaosasta luksushuviloita terassilta löytyy ulkoporeallas. Yhdistävistä tekijöistä huolimatta luksusmökkejä on kuitenkin eri kokoisia, eri ikäisiä ja eri tavoin sisustettuja. Jos nostamme esiin muutamia erityisvarusteluita, niin Villa Porosta löytyy biljardipöytä, Himoksen Keisarissa puolestaan on lasitettu kammi kotakeittiöineen. Rockhimo’s on kokonaisuudessaan sisustettu uskottavin, tummin sävyin ja reiluin kontrastein. Majoituskohteistamme suurin on Leijonanluola, jossa vuodepaikkoja on 26 hengelle.

HimosLomien vuokravälityksessä on yli 400 loma-asuntoa, joten luksustason majoitustakin löytyy moneen makuun.

MIKSI VARAISIT LUKSUSMÖKIN?

HimosLomat

Kysymys on ennemminkin siitä, miksi ET valitsisi luksusmökkiä! Matkalle lähtemisen perimmäisenä tarkoituksena on useimmiten elämysten ja vaihtelun kaipuu sekä erilaisten kokemusten kartuttaminen. Matkailu avartaa mieltä ja herättelee ajattelemaan ihan tavallisiakin asioita uudelleen. Mietit ehkä, miten tämä liittyy luksusmökin vuokraamiseen?

Luksushuvila-kategoriaamme olemme valinneet sellaisia loma-asuntoja, joihin sisään kävellessä nousee hymy huulille. Erityisesti luksustason majoituksen tulee tarjota asiakkaillemme kokemus siitä, että tässä paikassa hän tulee viihtymään erinomaisesti. Luksushuviloissa omistajat ovat usein kiinnittäneet huomiota esimerkiksi design-astioihin tai -kalusteisiin sekä kookkaisiin televisioihin ja laadukkaaseen tekniikkaan. Saunassa laudetila ei ihan heti lopu kesken, vaikka osa saunojista rentoutuisi selällään, jalat kohti kattoa pötkötellen. Monet näistä asioista ovat sellaisia, joihin ei arjessa ja kotiympyröissä tule välttämättä ainakaan tietoisesti panostettua.

Pienemmällekin porukalle iso luksusmökki sopii erittäin hyvin silloin, kun jokainen majoittuja haluaa omaa rauhaa. Omiin makuuhuoneisiin jakautuminen takaa mukavat yöunet, sillä tällöin esimerkiksi työkaverin kuorsaamisesta ei tarvitse välittää. Myös tiukemmatkin työpuhelut sujuvat suljetun oven takana ilman ylimääräisiä korvia.

Toki joskus myös perhelomilla omaa tilaa kaivataan, joten miksipä et toisi teini-ikäisiä lapsiasi astetta mukavammalle lomalle? Lämmin ulkoporeallas talvipakkasella kerää ylistäviä adjektiiveja lähes jokaiselta lapselta. Ison luksushuvilan ruokapöydän ääreen mahtuu tarvittaessa useampikin sukupolvi syömään syntymäpäiväkakkua tai jouluaaton perinteisiä herkkuja.

Loma luksushuvilalla on kotimaan matkailun uusi trendi, joka on tullut jäädäkseen. Lomalta haetaan kokemuksia, jotka poikkeavat arjesta. Olemme huomanneet, että erilaisten aktiviteettien lisäksi asiakkaamme arvostavat entistä enemmän hulppeita lomapuitteita, ja tämä ilmiö näkyy kaiken ikäisissä vieraissamme. Luksushuvila on tällöin ainoa oikea ratkaisu.

LUKSUSMÖKKI VUOKRAUS

HimosLomat

Kiinnostuitko vuokraamaan luksusmökin lomaasi, juhliasi tai esimerkiksi yrityksesi kokousmajoitusta varten? Selaa verkkokauppamme valikoimaa ja valitse mieleisesi luksusmökki. Verkkokaupastamme varaat majoituksen yhteyteen halutessasi myös liinavaatteet, kokousvälineet, ulkoporealtaan, lähtösiivouksen tai vaikkapa syöttötuolin.

Jos luksushuvilavalikoima tuntuu hankalan laajalta etkä ole ihan varma mitä etsit, ota yhteyttä HimosLomat myyntipalveluun niin autamme sinua huvilan valinnassa!

Tervetuloa majoittumaan luksushuviloihimme!

HIMOKSEN MÖKIT JA HUVILAT ALUEITTAIN

HimosLomat