Himos Safarit eFatbike

Tyky-päivä Himoksella – ideoita hauskanpitoon

Tyky-päivä – miksi?

Kaikkihan sen jo tässä vaiheessa tietävät: tyytyväinen, terve ja hyvinvoiva työntekijä on työnantajalleen kultaakin kalliimpi. Hyvinvoivassa työyhteisössä jaksetaan tehdä työtä paremmin ja sitä kautta tuottavuus paranee. Jotta tämä ei jäisi pelkäksi sananhelinäksi, kannattaa ryhtyä tuumasta toimeen ja varata porukalle ikimuistoinen Tyky-päivä!

Mönkijäsafari

Järjestä Tyky-päivä helposti: varaa kaikki yhdestä numerosta

Kun ajatus on syntynyt, seuraava askel on suunnitella missä ja milloin Tyky-päivä pidetään ja millä aikataululla. Suunnittelun voi tehdä itse tai, jos haluaa päästä helpolla, jättää sen ammattilaisille. HimosLomilta saat varatuksi kaikki Tyky-päivään tarvittavat elementit yhdeltä henkilöltä.

Soitto tai sähköposti riittää, sillä tarvitsemme vain seuraavat tiedot:

1) Montako henkilöä päivään on osallistumassa?
2) Milloin ryhmä haluaisi tulla?
3) Minkä verran aikaa on käytössä?

Tyky-päivän aikataulu

Jos matkaa Himokselle on pari-kolme tuntia, on hyvä startata jo aamuvarhaisella, että päivästä ehtii ottaa kaiken irti! Päivän kulku voisi olla esimerkiksi seuraavanlainen:

Klo 9  Saapuminen Himokselle, aamukahvit aamiaispöydästä
Klo 9.45  Kokoontuminen ja jako ryhmiin
Klo 10  Ensimmäinen ohjelmaosuus
klo 12  Lounas
Klo 13  Toinen ohjelmaosuus
Klo 15.30  Iltapäiväkahvittelut
Klo 16  Majoittuminen
Klo 17-20  Jälkipelit saunan lauteilla
Klo 20  Illallinen

Seuraavana aamuna hyvin nukutun yön jälkeen aamiainen ja kotiinlähtö. Lue eteenpäin niin kerromme tarkemmin päivän eri vaiheista!

Monipuoliset aktiviteetit Tyky-päivään Himos Safareilta

Tulettepa sitten muutaman hengen tai satojen osallistujien ryhmällä, Himos Safarit toteuttavat Tyky-päiväänne juuri teidän porukallenne sopivat aktiviteetit. Tyky-päivä voi koostua niin urheilullista notkeutta vaativasta kuin kevyemmästäkin tekemisestä, ohjelma koostetaan ryhmänne mukaiseksi. Aktiviteettejä on tarjolla sekä ulkona että sisällä ja kaikkina vuodenaikoina.

Isoille ryhmille suosittelemme esimerkiksi joukkuekisaa, joka koostuu viidestä tehtävärastista. Rasteilla ratkotaan niin älyllisiä kuin taitoa vaativiakin tehtäviä. Kisan päätteeksi laitetaan ryhmät paremmuusjärjestykseen, joka todennäköisesti onkin aivan muuta kuin alun perin olisi voinut luulla!

Joukkuekisan lisäksi suosittelemme talviaikaan esimerkiksi moottorikelkkailua, avantoseikkailua, alppicurlingia ja lumikenkäilyä. Lumettomaan aikaan tarjolla on toisenlaista tekemistä, mm. mönkijäsafareita, patikointia, Fatbike-safareita ja golfia. Lisäksi Willi Länsi-huvikeskus tarjoaa monipuolista tekemistä padelista keilaukseen ja golfista kuntosaliin ympärivuoden!

Meiltä voit tilata ryhmällesi myös Firstbeatin hyvinvointimittauksen ja -analyysin, josta jokainen saa kohdennetusti palautteen omaan hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä. Mittauksen pohjalta jokainen saa myös ohjeet siitä, miten omalla toiminnallaan voi vaikuttaa oloonsa ja hyvinvointiinsa. Himoksella vierailun yhteyteen voit varata myös esimerkiksi kuntotestauksen, joka saattaa antaa sysäyksen liikunnan harrastamiseen Tyky-päivän jälkeenkin.

Polttarit Himoksella

Tyky-päivän ruokailut Tupa kitchen & barissa, Liiterissä, Luolalla – tai vaikka nuotiotulilla

Himoksen ravintolat pitävät huolen siitä, että tykyilijöillä ei verensokeri pääse laskemaan vauhdikkaankaan päivän aikana. Himos Hotellin Tupa kitchen & barissa on buffet-pöydissä tarjolla niin aamiainen, lounas kuin iltapäiväkahvitkin tarjoiluineen. Jos sisätiloissa ruokailu ei innosta, ohjelman lomassa voidaan paistella makkarat ja nauttia mehut tai kahvit myös kodalla tai nuotiotulilla.

Illalliselle löytyy myös monta vaihtoehtoa fiiliksen ja ryhmän koon mukaan. Suurimmille ryhmille katetaan juhlavampi illallinen Himos Areenalle ja pienimmät ryhmät pääsevät nauttimaan esimerkiksi tilausravintola Luolan intiimistä ilmapiiristä. Tilausravintola Liiteri on aivan omanlaisensa kokemus liiterimäisine rekvisiittoineen ja herkullisine buffeteineen. Luonnollisesti järjestämme myös ohjelmaa illallisen oheen: jos lihakset eivät ole päivän aikana vielä saaneet riittävästi harjoitusta, naurulihaksia voi illalla treenata standupin ja tanssilihaksia bändin tai dj:n myötävaikutuksella.

Tyky-päivän päätteeksi saunaan

Mikäpä kruunaisi Tyky-päivän paremmin kuin jälkipelit saunan lauteilla? Himoksen Saunapihassa mahtuu kylpemään jopa 150 hengen ryhmä kerralla. Saunapihassa on tarjolla saunoja moneen makuun: sähkösauna, savusauna, maisemasauna ja tynnyrisauna. Polskimaan pääsee niin Patalahden aalloille kuin kahteen ulkoporealtaaseen ja paljuunkin. Talvella saunojen edustoille tehdään avannot. Lisäksi ryhmän käytössä ovat takkatuvat ja grillipaikat. Halutessaan voi tuhdin illallisen voi tilata rennosti suoraan saunoille (tutustu Saunamenuun täällä) ja palan painikkeeksi löytyy jääkaapeista kylmää juotavaa.

Pienempi ryhmä mahtuu hyvin saunomaan joko Rantasaunassa tai Savusaunassa, molemmilla saunoilla ovat käytössä myös ulkoporealtaat ja laitureilta pääsee pulahtamaan Päijänteen Patalahteen!

Himoksen mökit ja huvilat Tyky-ryhmien majoituskohteina

Himoksella on satoja mökkejä ja huviloita, joten isokin ryhmä saadaan näppärästi majoittumaan lähelle palveluita. Majoitusvaihtoehtoja on hulppeista huviloista pikkumökkeihin ja hotelliin. Kaikista perusmökeistäkin löytyy nukkumapaikkojen lisäksi oleskelutila, keittiö, wc, suihku ja oma sauna. Tykyilyn kipeyttämät lihakset saa vertymään ihanasti ulkoporealtaassa, jollainen on jo sadassa Himoksen loma-asunnossa.

Paljon yhteistä hauskaa tekemistä, hyvää ruokaa, juomaa ja iltaohjelmaa, lempeitä löylyjä, kuplivia poreita sekä viihtyisät majoitukset – siinä kiteytettynä kaikkien aikojen paras Tyky-päivä!

 

Kysy lisää, ideoidaan yhdessä!

 

HimosLomat myyntipalvelu

Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
puh. 020 711 9222
himoslomat@himoslomat.fi