Liikunnalliset ohjelmat

Varaa päivääsi liikettä! Tiedustele myyntipalvelumme kautta tarjouspyyntösi yhteydessä myös mahdollisuudesta liikunnallisiin oheisohjelmiin.

FIRST BEAT-HYVINVOINTIANALYYSI

Firstbeat hyvinvointianalyysi on väline, jonka avulla voit parantaa omaa hyvinvointiasi. Analyysi perustuu sydämen sykevälivaihtelun mittaamiseen. Mittauksen jälkeen saat mm. tietoa siitä mitkä asiat ovat stressaavia työssäsi ja vapaa-ajalla. Toisaalta saat tietoa myös päiviesi palauttavista hetkistä sekä mm. unen laadusta ja liikunnan vaikutuksesta terveyteesi.

Lue lisää »

Ohjattu liikunta Himos

Ohjattu liikunta – valitse mieluisin
– Oivaltava suunnistusopetus metsässä
– Johdatus polkujuoksuun
– Juoksutekniikkaopastus
– Jumppaileva sauvakävelyretki
– Murtomaahiihdon tekniikkaopastus
– Kehonhuoltotunti
– Toiminnallinen lihaskuntotreeni luonnossa
– Kuntotestit

Lue lisää »

Fatbikesafari Himos

Sähköavusteiset läskipyörät eli eFatbiket kuljettavat pitkin Himosta!

Safareita järjestetään ympäri vuoden monipuolisilla reiteillä, sillä läskipyörien n. 10 cm leveät renkaat pitävät hyvin niin lumella, hiekalla, metsäpoluilla kuin asfaltillakin.

Lue lisää »

METSÄSTYS

Metsästettävinä ovat kaikki luvalliset riistalajit aina pienpedoista hirviin niiden metsästysaikoina.

Metsästys räätälöidään ryhmän toiveiden ja koon mukaan ja se tapahtuu etukäteissuunnitelman mukaisesti metsästyksenjohtajan johdolla. Jahdit, joissa vain osa osallistuu metsästykseen ja muille on järjestetty muuta ohjelmaa, onnistuvat myös.

Metsästys tapahtuu Ylä-Tihtarin laajalla, riistarikkaalla tilalla, joka sijaitsee vain reilun 30 min päässä Himokselta.

Kysy lisää myyntipalvelustamme!

LAVIS

Lavis – suomalainen zumba!

Lavis on helppoa, hauskaa ja hikistä lavatanssijumppaa. Tunnilla tutustutaan perinteisiin lavatansseihin hieman erilaisella twistillä.  Laviksessa sovelletaan perinteisiä lavatanssiaskeleita mm. humppaa, jenkkaa, rockia jne. Rennot liikuntavaatteet ylle ja mukavat kengät jalkaan ja jalalla koreasti! Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa tanssi- tai jumppakokemusta.

Lähtömaksu 100 € + 15 €/hlö

RIVITANSSIA

Tilaa ryhmällenne pikaopastus rivitanssin saloihin! Tanssiopettaja opastaa tanssin perusteet ja yhdessä kokeillaan, miten rivitanssi ryhmällänne sujuu. Rivitanssissa ei tarvitse paria, joten se soveltuu hyvin erilaisille ryhmille. Muistoksi saatte halutessanne rivitanssiin olennaisesti kuuluvat hatut kotiin vietäväksi!