Kesäloma Himoksella

HimosLomat

3 yön majoitus mökissä alk. 230 €

 

Tutustu vapaisiin kohteisiin ja tee varaus kätevästi nettikaupastamme!

Laajan majoitusvalikoiman lisäksi meillä riittää tekemistä koko perheelle aina uimisesta, saunomisesta, onginnasta, veneilystä ja polkupyöräilystä esimerkiksi mönkijävuokraukseen tai golfiin. Himokselta teet lasten riemuksi helpon päiväretken vaikkapa Särkänniemeen. Luvassa ihanan rauhallista oleilua omaan tahtiin! Kesälomailuun parhaiten sopivia majoituskohteita on tarjolla rauhallisella sijainnilla järven tuntumassa.

Ajankohdasta riippuen tarjolla on myös muitakin mökkejä, soita ja kysy!

Majoitu järven läheisyydessä

Majoitu järven läheisyydessä

Kesälomailuun parhaiten sopivia majoituskohteita on tarjolla rauhallisella sijainnilla järven tuntumassa. Suurimmasta osasta mökkejä on kävelymatka uimarannalle.

Lomatekemistä

Lomatekemistä

Veneily ja vesilajit

Veneily ja vesilajit

Voit vuokrata HimosLomat Centeristä itsellesi kanootin tai veneen sekä pelastusliivit ja lähteä tutustumaan Patalahden maisemiin.

Polkupyörävuokraus

Polkupyörävuokraus

Nauti Himosvuoren maisemista ja vaihtelevasta maastosta pyöräillen. Himoksen läheisyydessä paljon upeita maisemia joista valita oma pyöräilyreittinsä.

Pelaa golfia

Pelaa golfia

Opettele kesälomalla uusi harrastus tai tule pelaamaan golfia uudessa ympäristössä. Golfopetusta järjestetään niin aikuisille kuin lapsillekin.

Ravintola Hirvikartano

Ravintola Hirvikartano

Lähde katsomaan hirviä, poroja ja täpläkauriita, vain 10 km Himokselta!

Hirvipuisto on veloitukseton ruokailijoille!

Tekemistä Jämsässä

Tekemistä Jämsässä

Lähin kaupunki Jämsä sijaitsee vain 7 km päässä Himoksesta. Voit vuokrata Himos Centeriltä polkupyörät ja tehdä pyörätietä pitkin kesäisen retken Jämsän keskustaan.

Livemusiikkia Jämsän keskustassa viikonloppuisin läpi kesän – katso keikat!

HimosLomat |  020 711 9200  |  himoslomat@himoslomat.fi