Vesilajit Himoksella

HimosLomat

Tule nauttimaan kesäisistä vesilajeista Himokselle – vuokraa tarvittavat välineet Himos Centeriltä ja suuntaa Patalahden laineille soutelemaan, kalastamaan tai suppailemaan! Päijänne tai Wanhan Witosen melontareitti kutsuu pidemmälle retkelle, joko omatoimisesti tai oppaan kanssa.

Kesäkuun ajan vesilajien vuokravälineet -15 %

Veneet ja SUP-laudat ovat helposti varattavissa alta. Varsinkin viikonloppuisin vuokravälineillä on kova kysyntä, joten suosittelemme varauksen tekoa etukäteen!
Voit tehdä varauksen huoletta, sillä vuokravälineiden varauksen peruutus on kulutonta vielä 7 vrk ennen varausta. Sen jälkeen peruutuskulut ovat 20 % muutoksen arvosta.

Ajantasaisen tiedon vuokrattavissa olevista välineistä vierailusi aikana saat Himos Centerin vastaanotosta.

Himos Center, vastaanotto
Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
Puh. 020 711 9210
vastaanotto(at)himoslomat.fi

SUP-lauta

SUP-laudalla voit retkeillä, joogata tai ihan vain nauttia veden äärellä liikkumisesta. Leppoisasti meloen voi lipua veden päällä ja ihastella maisemia.

Vuokrahinnasto

25 € / 3 tuntia
50 € / pvä

Vuokra sisältää melan ja pelastusliivin.
Useamman päivän vuokrissa ilmatäytteiselle laudalle saa mukaan kuljetuskassin sekä pumpun.

Kanootti / soutuvene

Vuokraa itsellesi soutuvene tai kanootti ja lähde tutustumaan Patalahden maisemiin!

Vuokrahinnasto

20 € / 3 tuntia
30 € / vrk
70 € / 3 vrk
110€ / viikko

Sis. 4 kpl pelastusliivejä

Melonta

Tutustu keskisuomalaiseen maisemaan meloen – voit suunnata melontaretkelle esimerkiksi Päijänteelle, Jämsänjoelle tai Wanhan Witosen reitille! Vuokraa kanootit käyttöösi joko ilman opastusta tai asiantuntevan eräoppaan kera.

Lue lisää yhteistyökumppanimme järjestämistä ohjatutuista melontaretkistä »

Vesilajit renkaanveto

Vedenpintaa viistäen

Valittavanasi on neljä vauhtilajia: vesihiihto, wake-lautailu, polvilauta tai renkaanveto järvellä – tai voit halutessasi kokeilla näitä kaikkia! Näissä lajeissa voit laittaa vaikka polttarisankarin vauhdinkestävyyden koville ja istua itse rennosti katselemassa. Veneeseen mahtuu kerralla 5 hlöä kuljettajan lisäksi. Jos ryhmänne on iso, osa voi erillismaksusta katsoa kelluvalta sohvalta (5 hlöä) tai SUP-laudalta (8 hlöä) muiden taiturointia.

Kesto alk. 1 h
Hinta 180 €/h seuraavat tunnit 120 €/h
Sis. veneen polttoaineineen, kuljettajan, pelastusliivit, märkäpuvut ja lajivälineet
Lisämaksusta autokuljetus lähtöpisteeseen tarvittaessa. Varaukset puh. 040 520 3234 tai info@luckyfish.fi

Veneretkiä Päijänteellä

Himos Lake Tours tarjoaa yksityisiä opastettuja veneretkiä pareille ja pienille ryhmille. Retkillä pääset näkemään upeaa luontoa ja kuvankaunista saarimaisemaa pikkupurtavien kera. Halutessanne  saatavilla on myös Hilpeä Hirvi -ravintolan à la carte -annokset mukaan. Kokeneet oppaat tuntevat Päijänteen erittäin hyvin ja puhuvat sekä suomea että englantia.

Kesto alk. 2 h, valittavana useita erilaisia retkiä, tutustu lisää »
Hinta alk. 380 € / 1-6 henkilöä
Lisätiedot sales@himoslaketours.fi  tai p. 040 5475093. Voit varata veneretken myös suoraan HimosLomien myyntipalvelusta!