Kesäloma Himoksella

HimosLomat

Vietä stressitön mökkiloma Himoksella lähellä luontoa! Tekemistä riittää koko perheelle aina uimisesta, saunomisesta, onginnasta, veneilystä ja polkupyöräilystä esimerkiksi mönkijävuokraukseen tai golfiin. Lisäksi Himokselta teet lasten riemuksi helpon päiväretken vaikkapa Särkänniemeen. Luvassa ihanan rauhallista oleilua omaan tahtiin!

Kesälomailuun parhaiten sopivia majoituskohteita on tarjolla rauhallisella sijainnilla järven tuntumassa. Ajankohdasta riippuen tarjolla on myös muitakin mökkejä, soita ja kysy!

Kesäloman majoitustarjoukset

Kesäloman majoitustarjoukset

Kesälomailuun parhaiten sopivia majoituskohteita on tarjolla rauhallisella sijainnilla järven tuntumassa. Suurimmasta osasta mökkejä on kävelymatka uimarannalle.

Patikointireitit Himoksella

Patikointireitit Himoksella

Himoksen vaihtelevissa maastoissa ja upeissa maisemissa risteilee useita merkittyjä patikointipolkuja.

Polkupyörävuokraus

Polkupyörävuokraus

Nauti Himosvuoren maisemista ja vaihtelevasta maastosta pyöräillen. Himoksen läheisyydessä paljon upeita maisemia joista valita oma pyöräilyreittinsä.

Veneily ja vesilajit

Veneily ja vesilajit

Voit vuokrata HimosLomat Centeristä itsellesi kanootin tai veneen sekä pelastusliivit ja lähteä tutustumaan Patalahden maisemiin.

Tekemistä Jämsässä

Tekemistä Jämsässä

Lähin kaupunki Jämsä sijaitsee vain 7 km päässä Himoksesta. Voit vuokrata Himos Centeriltä polkupyörät ja tehdä pyörätietä pitkin kesäisen retken Jämsän keskustaan.

Huvipuistot ja nähtävyydet

Huvipuistot ja nähtävyydet

Riippuen mistä suunnasta Jämsää kohti ajelet, voit tulo- tai menomatkalla poiketa vaikka huvipuistossa! Himoksen keskeisen sijainnin ansiosta lyhyen matkan päässä on useita huvipuistoja ja kiinnostavia käyntikohteita.

Pelaa golfia

Pelaa golfia

Opettele kesälomalla uusi harrastus tai tule pelaamaan golfia uudessa ympäristössä. Golfopetusta järjestetään niin aikuisille kuin lapsillekin.

Ravintola Hirvikartano

Ravintola Hirvikartano

Lähde katsomaan hirviä, poroja ja täpläkauriita, vain 10 km Himokselta!

Hirvipuisto on veloitukseton ruokailijoille!

Shoppailu

Shoppailu

Jämsässä on monia pieniä erikoisliikkeitä. Katso valintamme hyvistä käyntikohteista kesälomailun ohessa!

Viikko-ohjelmat lomaa viettäville

Kesän viikko-ohjelmat ovat voimassa viikoilla 29-30 (15.-28.7.2019)

ja 32-34 (5.-25.8.2019).

Himos Keskusvaraamo |  020 711 9200  |  himoslomat@himoslomat.fi