Willi Länsi -huvikeskus Himoksella avautuu joulusesonkiin 2023

16.10.2023 / HimosLomat
Lehdistötiedote

Willi Länsi 2023

Helmikuussa 2023 Himos Centerin viereinen metsäinen ja kallioinen maasto alkoi muotoutua kohti ”willimpää” tulevaisuuttaan. Metsän kaadon ja kallion räjäytystöiden jälkeen paikalle on rakentunut huimaa vauhtia Willi Länsi -huvikeskus, joka avataan loppuvuoden aikana. Willin Lännen ovet avautuvat 22. joulukuuta 2023.

Willi Länsi -huvikeskus on suunniteltu palvelemaan sekä paikallisia asukkaita että Himoksella vierailevia lomailijoita. Huvikeskus on vastaus asiakkaiden toiveisiin monipuolisesta lomatekemisestä ympäri vuoden.

”Rakennusliike U. Lipsanen on tehnyt loistavaa työtä Harri Luomaan suunnitelmien pohjalta. Heidän ansiostaan olemme huomattavasti edellä arvioidusta aikataulusta, ja pääsemme avaamaan jo joulusesonkiin”, iloitsee toimitusjohtaja Päivi Heikkala. ”Olemme ylpeitä laajentaessamme HimosLomien jo ennestään monipuolisia palveluita ja tuodessamme upeat yhteistyökumppanit mukaan Willin Lännen toimintaan”, Heikkala jatkaa.

Ravintolapalvelut ja keilausta hohdolla ja ilman

Herkullisia ravintolapalveluita tarjoaa Willin Lännen oma Saluuna, johon avataan 150 asiakaspaikkaa. Saluuna on Himoksen oma olohuone, jonne voi tulla kahville, ruokailemaan tai vaikka vain viihtymään kavereiden kanssa.

Huvikeskuksen kahdeksanratainen keilahalli on avoinna Saluunan aukioloaikojen mukaisesti. Keilahalli muuntuu hohtokeilaukseen iltaisin, ja viikonloppuina voi hohtokeilata koko päivän. Willin Lännen keilaradoille on myös mahdollista saada bumber -järjestelmä eli sivuille nostettavat turvalaidat, jotka estavät pallon putoamisen ränniin. Näiden avulla aloittelijat, lapset ja erityisryhmät voivat nauttia keilailusta.

Himoksella golfataan ja pelataan padelia jatkossa ympäri vuoden

Willissä Lännessä golfataan ympäri vuoden ja ympäri vuorokauden. Golfkausi jatkuukin Himoksella myös talvella. Willissä Lännessä on käytettävissä kolme TrackMan 4 -golfsimulaattoria, joka on markkinoiden tarkin ja ammattilaistenkin suosima lyöntitutka. Golfia voi harjoitella rangella tai pelata täyden kierroksen erilaisilla kentillä. Trackmanistä löytyy myös lapsille omat virtuaalipelikentät. Golfsimulaattorit ovat varattavissa yksittäin isommalle porukalle kaikki samalla kertaa. Simulaattoreiden yhteydessä oleva oleskelutila, juomakaappi ja ruokatilausmahdollisuus laajentaa niiden käyttöä niin yritys- kuin kaveriporukoillekin. Golfin pelaamisen lisäksi simulaattoritilat voidaan muuntaa myös elokuvien tai vaikka NBA-pelien katseluun.

Huvikeskuksen kaksi sisäpadelkenttää pidentävät myös Himoksen padelkautta heti joulusta alkaen. Golfsimulaattoreiden tapaan perinteistä padelia voi harrastaa Willissä Lännessä kaikkina vuorokaudenaikoina. Uutta padeliin tuo mahdollisuus varata Willissä Lännessä kahden kentän hohtopadel-elämyksen.

Simulaattorimaailman vauhtikeskus muuttaa Williin Länteen

Jämsän Simulaattorimaailma aukaisee uuden racinghenkisen simulaattorikeskuksen Himoksen Williin Länteen. Himoksella pääset kokemaan vauhdin hurmaa racingsimulaattoreilla kavereiden kanssa tai yksin. Racingin lisäksi Simulaattorimaailmassa voit kokeilla hauskoja Willin Lännen-henkisiä ammuntasimulaattoreita tai urheilusimulaattoreita. Jos simulaattorit eivät nappaa, niin voit nautiskella myös konsolipeleistä tai testata omaa reaktionopeuttasi reaktioseinän avulla.

”Olemme innoissamme mahdollisuudesta päästä Himoksen keskukseen uuden huvikeskuksen katon alla. Simulaattorimaailma onkin Willin Lännen todellinen vauhtikeskus, jossa viihtyvät niin yritysporukat, kaveriporukat kuin yksityiset asiakkaatkin. Meillä on Suomen laajin kattaus koukuttavia racingsimulaattoreita, sekä uniikkeja rallisimulaattoreita, joita et voi ajaa missään muualla kuin Simulaattorimaailmassa. Mottomme onkin, kaahaa meillä, älä teillä! Jos tämä ei vielä riitä, niin järjestämme myös rallikyydityksiä oikealla ralliautolla jämsäläisellä pikataipaleella ja tämä kokemus on taatusti pysäyttävä. Uskon että porukka tulee taatusti viihtymään uusissa tiloissamme”, kertoo Simulaattorimaailman Marko Tuominen.

Suomen suurin kotimainen kuntokeskusketju Himokselle

Ole.Fit Himos on ainutlaatuinen yrittäjävetoinen hyvinvointikeskus, joka yhdistää paikallistuntemuksen ja alan viimeisimmät trendit. Kuntosali tarjoaa tilaa ja laitteita, jotka täyttävät korkeimmatkin vaatimukset, ja tunnelmaa lisää huvikeskuksen henki.

”Olemme ylpeitä voidessamme tarjota Himoksen omille vierailijoille mahdollisuuden kuntoilla milloin vain, sillä Ole.Fit Himos on avoinna 24/7 ” toteaa Ole.Fit -ketjun kehitysjohtaja Janne Virtanen.
Kertakäynnin tai viikko passin voi hankkia helposti verkosta ja kuntosalille pääsee sisään omalla QR-koodilla.

”Kuntokeskus tarjoaa lisäksi valmennus- ja hoitopalveluita, joiden avulla voit saavuttaa hyvän olon itsellesi ja olla Fitissä!” kertoo jämsäläinen kuntosaliyrittäjä Juuso Ala-Haavisto.

Willin Lännen vakiovuoroja varattavissa jo nyt

Keilauksen ja padelin vakiovuorojen varausmahdollisuus on käynnistynyt. Yritykset, seurat, yhdistykset ja kaveriporukat voivat varata säännöllisiä pelivuoroja viikolta 52 eteenpäin ensi vuodelle HimosLomien myyntipalvelun kautta sähköpostitse himoslomat@himoslomat.fi tai puhelimitse 020 711 9200. Yksittäisten vuorojen varaukset avautuvat varattavaksi 30.10.2023 osoitteessa willilansi.fi.

Willi Länsi -huvikeskus

Info ja varaukset: willilansi.fi
Instagram: www.instagram.com/willilansihimos/
Facebook: www.facebook.com/willilansihimos
HimosLomat myyntipalvelu, puh. 020 711 9200, himoslomat@himoslomat.fi

Lisätietoja:

HimosLomat Oy on kehittänyt Himoksen aluetta jo vuodesta 1989. Heti toiminnan alusta lähtien yhtiö on keskittynyt Himoksen majoitus-, ravintola- ja safari- sekä ohjelmapalveluihin.

HimosLomat|  020 711 9200  |  himoslomat@himoslomat.fi