HimosLomat on Vuoden kotimaan matkailuyritys!

Kotimaan Matkailumessuilla palkittiin perinteiseen tapaan Vuoden Kotimaan Matkailuyritys. Tänä vuonna tunnustuksen sai HimosLomat Oy.

HimosLomat Vuoden kotimaan matkailuyritys

Raati perusteli valintaansa seuraavasti:
”HimosLomat on pitkän nousujohteisen kehityskaaren omaava yritys, joka on tehnyt rohkeita avauksia jo vuosia. Keski-Suomessa, Jämsässä sijaitseva matkailukeskus on noussut kotimaisten matkailijoiden supersuosioon, ja kohderyhmä on poikkeuksellisen laaja lapsiperheistä, nuoriin aikuisiin ja edelleen aikuisväestöön.”

Toiminnan pitkäjänteinen kehittäminen ja investoinnit

Raadin perusteena oli myös, että HimosLomat tunnetaan ympärivuotisena kohteena, jonne palataan useitakin kertoja saman vuoden aikana. Toimintaa on kehitetty pitkäjänteisesti ja menestyksekkäästi jo vuodesta 1989. Perheyritys jatkaa vahvoja ulostulojaan myös uusilla investoinneilla ja on paikallisesti merkittävä matkailualan työllistäjä.

Huhtikuussa HimosLomat tiedotti Willin Lännen rakennushankkeestaan. Aivan Himoksen keskustaan, Länsi-Himoksentien ja Haapanantien risteykseen rakennetaan monitoimihallia, jonka nimeksi tulee Willi Länsi. Nimi selittyy rakennuksen ulkokuorella sekä monipuolisella palvelutarjonnalla. Aktiiviseen menoon asiakkaita innostaa hohtokeilaradat, padelkentät, kuntosali, golf- ja ammuntasimulaattorit sekä ympärivuotisesti asiakkaita palveleva ravintola. Willin Lännen avajaisia tullaan juhlimaan keväällä 2024.

Vahvasti mukana matkailualueen kehittämisessä

Tunnustuksen perusteena oli myös, että HimosLomat tekee pitkäjänteisesti työtä myös vastuullisuuden eteen ja on mukana Sustainable Travel Finland -ohjelmassa Keski-Suomen matkailualueella. HimosLomat osallistuu myös aktiivisesti alueen matkailun kehittämiseen, yhteiseen maakunnalliseen tekemiseen sekä valtakunnallisen matkailuverkoston toimintaan.

HimosLomat Oy:n toimitusjohtaja Päivi Heikkala iloitsee tunnustuksesta.
”Kiitos, on todella hienoa saada tällainen tunnustus, jossa on huomioitu yrityksen toiminnan ja koko matkailualueen kehittäminen ja perheyhtiön rohkeus, visiot ja usko tehdä uutta.
On erityisen hienoa saada tunnustus vilkkaan talvikauden jälkeen ennen kesäkauden alkamista. Tunnustus meneekin täysin meidän osaavalle henkilöstöllemme, joka on tehnyt vahvasti töitä vaativankin talven osalta, ja on taas valmiina vauhdikkaaseen ja tapahtumantäyteiseen kesään.
Lämmin kiitos kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneillemme, nähdään Himoksella”, kiittää Heikkala.

Raadin jäseninä tänä vuonna olivat Susanne Rasmus (Visit Jyväskylä), Jari Ahjoharju (Visit Tampere), Kristiina Hietasaari (Visit Finland), Maisa Häkkinen (Visit Mikkeli / SUOMA ry) ja Sanna Kyyrä (Työ- ja elinkeinoministeriö). Tunnustuksen messuilla jakoivat Jari Ahjoharju ja Susanne Rasmus sekä Tampereen Messujen toimitusjohtaja Tuomas Räsänen.

Tunnustus jaetaan vuosittain kotimaiselle matkailualan yritykselle, joka on menestynyt konseptillaan tai osoittaa edellytyksiä menestykselle sekä on luonut uutta tai uudistunut merkittävästi.
Tänä vuonna tunnustus jaettiin lauantaina 6. toukokuuta Kotimaan Matkailumessujen yhteydessä Tampereella. Messut jatkuvat vielä sunnuntaina 7.5. ja ovat avoinna klo 10-17. HimosLomat on yhteisellä messuosastolla Visit Jyväskylä Regionin ja Himos-Jämsän kanssa paikalla E500.

Himos Keskusvaraamo |  020 711 9200  |  himoslomat@himoslomat.fi