Aktiiviloma Himoksella- tekemistä ympäri vuoden!

Himoksen ympäristö tarjoaa matkailijalle upeita elämyksiä ympäri vuoden. Lumoavan kaunis luonto luo täydelliset puitteet onnistuneelle aktiivilomalle. Lähimatkailu on trendikästä, joten lähde rohkeasti tutustumaan kotimaan helmiin- suuntaa siis aktiivilomalle Suomeen. Lyhyen ajomatkan päässä Etelä-Suomen isoimmista kaupungeista sijaitseva Himos tarjoaa loistavat puitteet onnistuneelle aktiivilomalle. Himos Safarien oppaat ovat erikoistuneet järjestämään seikkailuja, tapahtumia ja retkiä kaikkina vuodenaikoina. Kokoa HimosLomien tarjonnasta mieleisesi aktiiviloma ja ota nokka kohti Himosta!

Unohtumattomia elämyksiä aktiivilomalle ympäri vuoden

Matkailetko kesällä vai talvella? Liikutko mieluummin päivällä vai illalla? Onnistunut aktiiviloma Suomessa sisältää tietenkin monipuolista tekemistä! Himokselta löytyy tekemistä kaikille vuoden ajasta riippumatta. Talven ja kesän sesonkeina Himos Safareiden viikko-ohjelmassa on monenlaista puuhaa aktiivilomailijalle. Himos Centerillä sijaitsevasta vuokraamosta vuokraat kätevästi erilaiset välineet niin kesälle kuin talvellekin omatoimisiin aktiviteetteihin. Esimerkiksi suositulla sähköavusteisella maastopyörällä polkaiset nopeasti Himosvuoren huipulle niin kesällä kuin talvellakin. Himoksen alueen vaihtelevan maaston pyöräilyreitit tarjoavat haastetta kokeneemmallekin pyöräilijälle. Halusitpa sitten liikkua luonnossa lihasvoimin tai kokea moottoroitua vauhdin hurmaa, on aktiiviloma Himoksella oiva valinta. Himoksella luonnon helmassa kelpaa rauhoittua tai nostattaa adrenaliinia.

Himoksen alueen luonto tarjoaa mahtavat puitteet aktiivilomalle

Suuntaa aktiivilomalla ihastelemaan Himoksen alueen kaunista luontoa. Laita puhelin äänettömälle, pakkaa reppuun retkieväät ja vietä aktiiviloma Himoksen metsissä. Arjen mukavuuksien vastapainoksi on vapauttavaa antautua luonnon armoille ja suunnata seikkailulle kuuntelemaan luonnon salaisuuksia. Himoksen alueen patikointireitit tarjoavat upeita elämyksiä luonnossa.
Ihmettele luonnon heräämistä keväisin, ihastele kesän kukoistusta tai hämmästele syksyn tuomaa ruskaa Himoksen alueen patikointireiteillä. Älä anna lumenkaan estää liikkumista talvisin! Vuokraa Himos Centeristä lumikengät ja lähde seikkailemaan Himoksen hohtaville hangille. Kuule lumen narske kengänpohjan alla ja anna metsän hiljaisuuden rauhoittaa mielesi.

Himokselta löytyy tekemistä niin seikkailijoille, melojille, polkujuoksijoille, laskettelijoille kuin patikoijillekin!

Himoksella lomatekemistä löytyy runsaasti eikä sinun tarvitse vain lojua mökin sohvalla. Toki välillä tarvitsee latautua ja köllöttelyäkin tarvitaan tasapainottamaan aktiivista lomailua. Himoksen laajasta majoitusvalikoimasta löytyy sopiva varmasti sopiva vaihtoehto aktiiviloman tukikohdaksi ja mukava sohvannurkka lepopaikaksi. Lisää aktiivilomaan ripaus luksusta ja valitse valikoimastamme ulkoporealtaallinen huvila. Päivän päätteeksi keho ja mieli rentoutuvat lämpimän porealtaan pärskeissä.

Aktiiviloma kesällä Suomessa – TOP 3 plussat Himoksella

1. Monipuolinen tarjonta tapahtumia

2. Patalahdessa polskuttelet tai melot mukavasti

3. Himoksen vaihteleva maasto ja upea luonto

Himoksen kesä täynnä tapahtumien säpinää

Kesäisin tapahtumien vilske täyttää Himoksen alueen. Himoksen vuokramökit sijaitsevat lähellä luontoa, joten säpinää voit helposti piiloutuakin ja suunnata patikoimaan Himoksen patikointireiteille. Tai mikä olisikaan parempi kauniin kesäpäivän viettotapa kuin kierros golfia! Himos-Patalahti Golfin täysmittainen golfkenttä rinteiden juurella on elämys aloittelijoille tai jo pidempään pelanneillekin.

Mökkilomaa voit myös täydentää vuokraamalla vaikka polkupyörän, eFatbiken, SUP-laudan, soutuveneen tai kanootin. Veden läheisyys mahdollistaa kesäisin monia aktiviteetteja aktiivilomalaiselle, ja uiminenhan on yksinkertaisuudessaan yksi kesän hauskimmista elämyksistä! Patalahdessa pääset polskuttelemaan rennosti tai melomaan mukavasti. Himoksella on myös kaksi uimarantaa: toinen sijaitsee Himos Parkissa lähellä Himos Areenaa, toinen taas Patalahden toisella puolella Honkarannassa.

Avantoseikkailu Himos

Aktiiviloma Suomessa talvella – TOP 3 plussat Himoksella

1. Koe moottoroitu vauhdin hurma ohjatuilla safareilla

2. Aktiviteetit niin lähellä, ettet välttämättä tarvitse autoa liikkuaksesi

3. Mökin ulkoporeallas kipeytyneiden lihasten palautumiseen ja totaaliseen rentoutumiseen

Talvinen Himos kutsuu ulkoilemaan

Himoksen talveen kuuluu ehdottomasti laskettelu ja Himos onkin tunnettu laskettelurinteistään. Alueelta löytyy talvisin myös laaja moottorikelkkareitistö, monipuolisia hiihtolatuja, retkiluistelurata ja merkittyjä luontopolkuja niin patikointiin, lumikenkäilyyn kuin maastopyöräilyynkin. Ehdoton talven aktiviteettihitti on ohjattu avantoseikkailu, jossa pääset kokemaan miltä tuntuu kellua jääpalan tavoin avannossa! Talvinen Himos houkuttelee tietenkin lomailijaa liikkumaan luonnossa. Himos Safarien vuokraamosta löydät välineet liikkumiseen aina mönkijöistä moottorikelkkoihin, pulkista retkiluistimiin ja lumikenkiin tai potkukelkkoihin. Mikä on sinun tapasi liikkua? Valitse vuokravälinevalikoimasta mieleisesi tai kokeile ennakkoluulottomasti jotain aivan uutta!

Himokselta löydät koko paketin onnistuneeseen aktiivilomaan vuodenajasta riippumatta. Kaipaatko vielä perusteluja, miksi Himos on loistava kohde aktiivilomalle? Soita myyntipalveluumme niin kerromme lisää!

 

HimosLomat keskusvaraamo