Moottorikelkkailua Himoksella!

Pue ajohaalarit päälle, sujauta kädet hanskoihin ja laita kypärä päähän. Pian starttaa seikkailu Himoksen jylhissä maisemissa. Käynnistä kelkka, kuule moottorin hurahdus, tunne vauhti ja tuulen tuiverrus kasvoilla. Lämmittele matkan varrella loimuavan nuotion äärellä eväitä nauttien. Välillä jalkaudu auttamaan kaveria tai muuten vain pysähdy, hengähdä ja ihastele talvista luontoa.

Himoksella moottorikelkkailu on äärimmäisen suosittua, mutta kelkkailu vaatii kuitenkin riittävästi luonnonlunta. Kun lumi peittää maan, ovat kelkkamme kovalla käytöllä. Himos Safareilla on kelkkavalikoimassa muutamia erilaisia moottorikelkkoja: 550cc sport-kelkkoja, 550cc matkakelkkoja sekä 600cc sport-kelkkoja. Yhteensä pihasta löytyy noin 25 kappaletta moottorikelkkoja. Himos Safareiden kautta saat vuokrattua moottorikelkan omaan käyttöön tai voit osallistua erilaisille moottorikelkkasafareille kokeneiden oppaidemme johdolla.

Ota ohjat omiin käsiin ja vuokraa moottorikelkka

Oman moottorikelkan vuokraus onnistuu kätevästi Himos Centerillä sijaitsevasta Himos Safareiden moottorikelkkavuokraamosta. Vuokraushintaan kuuluu aina myös reittimaksu ja ajovarusteet, joihin sisältyvät: kengät, haalarit, hanskat, kypärähuppu ja kypärä. Oppaamme neuvovat sinulle parhaimmat reitit, saat kartan mukaan ja sitten ei muuta kuin ajamaan!

Moottorikelkkareitistöt Himoksella ovat äärimmäisen hyvät ja reitit tarjoavat sopivaa maastoa niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin kelkkailijalle. Vaihteleva maastohan on hyvän reitin a ja o. Himoksen monipuolisilla reiteillä pääset ajamaan niin jäällä, metsässä kuin pellollakin, joten nähtävää siis riittää. Reittejä lähtee jokaiseen ilmansuuntaan ja ajettavaa riittää kilometreittäin. Sään salliessa ajamaan pystytkin Himokselta vaikka Lahteen saakka! Himoksen alueen moottorikelkkareitistöä yllä pitää Jämsänjokilaakson Moottorikelkkakerho.

Täydelliseen elämykseen kuuluu tietenkin tauko retkieväineen, eikö? Kelkkailijan tankkaustauko onnistuu kätevästi reittien varrelta löytyvillä nuotiopaikoilla, joilla huilauksen lomassa käristyy maukkaat makkarat. Myös Maalaishotelli Morva on idyllinen pit stop aivan moottorikelkkareitin varrella. Matkaa Himokselta Maalaishotelli Morvaan kertyy noin 17 kilometriä.

Moottorikelkkasafarit niin kokeneille kelkkailijoille kuin tuntumaa hakeville ensikertalaisille

Himos Safareiden huippuoppaiden johdolla pääset kokemaan vauhdin hurmaa erilaisilla safareilla. Moottorikelkkasafarit ovatkin loistava valinta, jos haluat saada varmuutta omaan ajamiseesi. Oppaan ohjeistuksella on helppo lähteä ajamaan haastavampaankin maastoon. Himos Safareiden valikoimassa on erilaisia safareita, joista löytyy haastetta niin kokeneelle kelkkailijalle kuin ensikertalaisellekin.

Kelkkailijalle, joka kaipaa nopeaa retkeä ja ensituntumaa kelkkailuun, on 1,5 tunnin mittainen moottorikelkkasafari Himosvuoren alueella oiva valinta. Mikäli kelkkailija kuitenkin kokee vauhti-vimman iskevän, suosittelemme 2,5 tunnin mittaista kotasafaria, jolla on mahdollisuus kokea ja nähdä hieman enemmän. Reitti mutkittelee Himoksen vaihtelevassa maastossa ja reitin varrella pysähdytään ihailemaan Himoksen upeita maisemia ja nautitaan eväitä nuotion äärellä.

Mutta entä sitten, kun kokemuksen nälkä kasvaa ja vauhti veisi täysin mukanaan? Pitempää elämystä kaipaaville hurjapäille on tarjolla 4 tunnin mittainen puolipäiväsafari. Tämä safari on varma valinta, kun ajohalua ja ajokuntoa riittää. Matkalla pysähdytään nauttimaan retkieväät majatalossa tai ulkotulilla. Mikäli näistä safareista ei vielä löydy jännitystä riittämiin, on valikoimassamme myös yösafari. Muutaman tunnin mittainen kiehtova retki pimeään metsään on taatusti ikimuistoinen elämys!

moottorikelkkasafari

Kenelle kelkkailu sopii?

Moottorikelkkasafarit soveltuvat monille ja muokkaamme aina jokaisen safarin kyseisen ryhmän mukaan. Vaatimuksena on, että kuljettajalla on T- tai B-luokan ajokortti. Ensikertalaisia kelkkailijoita safareillamme on noin puolet kävijöistä ja mukaan safareille kelkan kyytiin otetaan paljon myös lapsia.

Pienemmille innokkaille kelkkailijoille tarjoamme lisäksi ikioman mahdollisuuden tutustua moottorikelkkailuun! Himos Centerin pihapiirissä on sään salliessa lasten moottorikelkkarata, jossa on mahdollista kokeilla aitoa oikeaa lasten moottorikelkkaaLue lisää lasten moottorikelkkailusta blogistamme.

moottorikelkka

Innostuitko moottoroidusta vauhdin hurmasta? Varaa oma moottorikelkkaelämyksesi!

Kokonaisuutena Himoksen maastot, uudet moottorikelkat ja kattavat opaspalvelut luovat erinomaisen kokemuksen jokaiselle. Moottorikelkkavuokraamo sijaitsee Himos Centerin vastaanotossa ja on avoinna vastaanoton aukioloaikojen puitteissa. Tarkista ajankohtaiset aukioloajat täältä » 

Erilaiset moottorikelkkasafarit löytyvät talvikaudella myös Himos Safarien viikko-ohjelmasta. Tutustu viikko-ohjelmaan ja varaa oma elämyksesi. Jos viikko-ohjelmia joudutaan viranomaismääräyksestä perumaan, vaihtoehtoisia aktiviteetteja löytyy aina myös viikko-ohjelmien tilalle ja niihin voit talven osalta tutustua täällä »

Toiveiden mukaan räätälöimme erikoissafarin käytettävissä olevan ajan ja ryhmäkoon mukaan, joten voit myös pyytää tarjouksen moottorikelkkasafarista.

Tervetuloa vauhdin vietäväksi Himokselle!

Moottorikelkkavuokraus ja lisätiedot

Himos Safarit
puh. 020 711 9261


Safarivaraukset

Himos keskusvaraamo
puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi

Pyydämme huomioimaan, että Korona pandemian aikana aktiviteettien ja palveluiden saatavuudessa voi esiintyä rajoituksia lyhyelläkin varoajalla.