talvipäivät himoksella

Talvipäivät Himoksella

Talvipäivät Himoksella – astetta monipuolisempi tyky-päivä!

Jotain uutta, vanhaa, lainattua ja jotain valkoista: talvipäivät Himoksella.

Lain mukaan työnantajalla on vastuu henkilöstön työympäristön parantamisesta aiheutuvista kustannuksista. Puhutaan TYKY-toiminnasta, eli työkykyä ylläpitävästä toiminnasta. Erilaiset virkistyspäivät niin talvella kuin kesällä ovat TYKYÄ parhaimmillaan. Lue miten tykypäivät sujuvat Himoksella!

Suomalaisten työkalenterivuosi alkaa yleensä elokuussa kesälomien jälkeen. Kesän valohoidolla jaksaa pitkään yli pimeimmän syyskauden. Vuoden vaihteen jälkeen kuitenkin on vielä kuukausia seuraaviin lomiin, ja meistä motivoituneimmillekin pieni irtiotto arjesta alkaa tehdä hyvää. Tyky-toiminnan välittömät tulokset ovat aineettomia. Yhteiset tilaisuudet työpaikan ulkopuolella luovat meidän tiimin tarinaa, hitsaavat yhteen ja näyttävät työkaverin aivan uudessa valossa totutun roolin jäädessä kustannuspaikalle. Tarinan lisäksi virkistyspäivillä on tapana luoda tarinoita, mutta toisaalta virkistyspäivä, jonka tapahtumiin ei voisi palata vielä kuukausien tai vuosienkin jälkeenkin, kuulostaa tylsältä.

Tyky-ideoita Himoksella

Miksi Himos?

Talvipäivien viettotapoja on yhtä monta kuin niiden tilaajaakin. Himoksen sijainti eteläisessä Keski-Suomessa tekee siitä saavutettavan vaikkapa vain päiväretkeä varten pääkaupunkiseudulta. Yritykset joiden toimipisteet sijaitsevat eri puolilla Suomea yleensä toteavat meidän olevan yhtä helposti saavutettavissa kaikille osallistujille. Mittavan majoituskapasiteetin ansiosta niin pienet kuin suuretkin ryhmät löytävät meiltä mieleisensä majoituksen.

Talvipäivien ja muiden tykypäivien ohjelma hiotaan tilaajan kanssa yhdessä sopivaksi mittatilaustyönä. On totta, että rennon yhdessäoloretken voi järjestää omin voiminkin. Kyllähän nyt jokaisessa yrityksessä on muutama ideasampo, joilta ideat eivät lopu. Mutta entä jos seuraavalla kerralla ryhmänne olisikin ammattilaisten ohjattavana ja kaikki saisivat nauttia ohjelmasta ilman suorituspaineita? Himokselta löytyy monipuoliset ohjelmamahdollisuudet tykypäiviin! HimosLomien ryhmä- ja yritysmyynti on jo monena vuonna järjestänyt esim. Keskon talvipäivät, joissa talvipäivien kohokohta on ollut Himoksen Herruus -joukkuekilpailu, jossa kierretään hauskoja rasteja joukkueittain – tämä aktiviteetti luo takuulla ryhmähenkeä ja tarinoita muisteltavaksi.

joukkuekisa himoksella

Mitä uutta Himoksella on teille tarjottavana?

Himoksen kesä on tunnettu festivaaleistaan ja tapahtumista. Myös muina vuodenaikoina Himos on täynnä toimintaa mm. polkujuoksun, biljardin, laulukilpalujen, erotiikkatapahtumien sekä Oktoberfestin teemoissa. Esimerkiksi stand up ja karaoke toimivat yritysporukalle mainiona oheisohjelmana, jotka voidaan yhdistää tykypäiviin Himoksella.

Jotain vanhaa

Sitä luulisi, että kysytyin talvipäiväaktiviteetti olisi jotain ennenkuulumatonta, hurjapäistä ja rämisevää. Mutta paljastamme nyt salaisuuden: se on pilkki. Joko koko ryhmän aktiviteettina tai yhtenä osana valikoimaa. Ehkä sen viehätys on siinä, että se ei vaadi fyysiseltä suorituskyvyltä mahdottomia. Se on myös yksilönä suoritettavaa ryhmätekemistä. Armelias niille, joiden mitta jatkuvaa yhdessä oloa tulee täyteen helpommin ja samalla sopiva niille kaveruksille, jotka kairaavat reiät vieriviereen, ja joita pitää muistuttaa välillä nykäisemään vavasta turinoinnin lomassa.

Pilkkikilpailut Himoksella

Jotain lainattua

Luennot ja erilaiset näytökset inspiroivat ja avaavat uusia näkökulmia. Jurottavaksi ja sisäänpäin kääntyneeksi kansaksi meillä Suomessa on uskomattoman paljon hyviä puhujia, joiden näkövinkkeli työhösi voi antaa aivan uusia aseita arkeen. Himos Areenan lava on nähnyt kirjon niin motivaatiopuhujia kuin drag-artistejakin. Jos omasta taikahatusta ei löydy jotain aktiviteetteja, käännymme kollegojen puoleen. Himos Parkin kentällä voit aivan yhtä hyvin nähdä rekeä vetävän hevosen kuin monster-autonäytöksen.

Jotain valkoista

Eli lunta. Huippuhyvin hoidettujen rinteiden ansiosta Himoksen laskettelukausi alkaa ajoissa ja kestää pitkään. Himos Safareiden joukkuekisat ovat toteutettavissa ympäri vuoden niin pienille kuin suurillekin ryhmille ja ne voidaan räätälöidä yritysten toiveiden mukaan tyky- ja tyhypäiviin. Keski-Suomen talvi voi olla monimuotoisuudessaan häkellyttävä. Meillä on yleensä enemmän lunta kuin rannikolla, mutta ei aivan samanlaisia nietoksia kuin pohjoisessa. Tammikuussa 2018 luontoemo järjesti shown kansainväliselle ryhmällemme, joka viipyi luonamme kolme yötä. Vieraat saapuivat viekoittelevan lumisateen saattelemana pikkupakkasessa. Kun kuhertelukuukausi – tai vuorokausi – oli ohi, elohopea painui 24 pakkasasteen tuntuville. Sitä iloa ei kauan kestänyt, kun mittarin lukema nousi suhisten +4 tietämille tuoden mukanaan ensin vesisateen joka taikaiskusta muuttui lumituiskuksi. Mutta säänkestävien oppaidemme johdolla vieraat hymyssä suin pääsivät ohjelmiensa pariin moottorikelkkasafarille ja jääuintiin – ai niin, ja tietysti pilkkimään.

Miksi viettäisitte Tyky-päivän Himoksella? Lue vinkkimme myös täältä, niin vakuutut varmasti »

Pyydä tarjous yrityksenne seuraaviin tykypäiviin osaavilta yritysmyyjiltämme:

HimosLomat yritysmyynti
puh. 020 711 9222
himoslomat@himoslomat.fi